QUOTE(lauli @ 2009 10 26, 18:20)
Tai kad jau ir gazdinau ir ko tik nedariau

Sako - eikit į kitą banką,bet bus baudos didžiulės. Ir akurat
Sutartis surasyta taip, kad vienas punktas paneigia kitą. Vienas sutarties priedas prieštarauja kitam. Tiek aš, tiek teisininkas, kuriam rodžiau sutartį supratom, kad baudos refinansuojant nėra. Gi banko darbuotojos įrodinėja, kad mes blogai suprantam sutartį
Turiu išeitį, susimoket baudą, apie 8000 Lt. Refinansuot paskolą kitam banke, susimokėt vėl uz visus popierizmus (naują sutrtį, vertinimą, notarui ir t.t.). Gaut didesnę maržą ir tikėtis kad EURIBOR nekils labai smarkiai

Nu kažin ar verta
O vargeli, jei aš būčiau žinojus kad sitas VILIBORAS taip užkils

Jug kai ėmiau paskolą, viliboras ir euriboras buvo panasus. Visi gudruciai tada reke: imkit paskola ta valiuta kuria gaunate pajamas
O dabar jau nėrkur dingt
Na jus tiesiog nueikit i kita baka ir pasitarkit kokiom salygom jum suteiktu pasola ir tada galesit pasiskaiciuot per kiek laiko atsipirku tie 8k bauda... juk jei perskaiciavimas kas 6 ar 12 men bus, tai zinosit kokia imoka bus ir kokia turit-tada skirtumas ir matysit... euriboras taip greit nepakils lygiai taip pat viliboras greit nenukris...
DNB valiuta keicia, bet ne visiems...

aisku protinga turet paskola ta pacia valiuta,kuria gaunamas atlyginimas, bet ne tokia kaina kai jau darosi sunku moket...
QUOTE(GreenLady @ 2009 10 28, 00:02)
O tu pabandyk "nettycia" vis paveluoti mokejimus. mano bendradarbe vis po viena diena veluodavo pervesti pinigus nes vis kazkaip diena painiojo. Tai jai paskambino vadybininke susirupinusi sako kaip cia yra gal turit problemu su mokejimais kad visad veluojat...tai zodis po zodzio..sake vos ne susipyko su ta vadybininke ko cia kabinejasi juk vis vien sumoka, o isejo taip, kad pasiule jai is litu i eurus pereiti. Tai ji dabar vietoj 2000 moka 1000 niu cia plisu minus

Ir dziaugiasi
Na gal ir padetu o gali ir labai pablogint situacija... Pvz bankas gali paprasyt pervertint turta ir jei jo verte mazesne uzstatyt dar ka nors arba grazint visa paskola iskart... Kaip ant ko "uzsirausi"... bankai dabar arsus-nebe pelnus skaiciuoja... mes pasirinke linijini grazinimo metoda, tai siuo metu imoka litais(jei butumem ja pasirinke) butu vos ne trigubai didesne nei eurais (su ta pacia maza marza)