QUOTE(*Ita* @ 2009 02 17, 22:32)
Babaužiene
Ateiname čia visos gerų idėjų paskaityti, minčių kaip taupyti. Kam to nereikia... nekomentuokit, nerašykit. Yra juk daug temų, kam erzintis? Geriau po vieną gerą patarimą duokit, vat kiek jų bus čia
O kas dėl padažo, niekad nededu sviesto. Mama išmokė...pakepini šoninę, spirgiukus į atskirą dubią lėkštutę supili, o į riebalus likusius(kurių nėra daug), šaukštas miltų ir pieno. Druskos, prieskonių. Ir neriebu, ir skanu. Ypač su bulvių koše
as irgi toki padaziuka darau, tik jei turiu svoguno arba poro ipjaustau, siaip mes labai megstam grikiu kose, tai prie jos darau toki padaziuka; susitarkuoti morka, susmulkinti svoguna ir zalia agurka, viska pakepinti keptuveje ir uzpilti grietinele, prieskoniu pagal skoni, mums labai patinka, man nei desreliu nebereikia
seniai jusu temele seku, nes ir paciai reikia suktis kaip ismanau, esam 4, tai su jusu patarimais jau apmazinom siek tiek savo islaidas, bet as kantri manau pavyks po truputi dar sutaupyti, aciu mergaites uz patarimus