QUOTE(Miss_Wednesday @ 2011 01 14, 22:39)
Ačiū už atsakymą, Moxe
Šitoj temoj merginos rašė apie piršto kišimą į išangę, o ir šiaip internete skaičiau apie tokį tyrimą. Kažką čiupinėja jie ten. Na bet jei mane ginekologas taip pačiupinėtų, tai turbūt iki gyvenimo galo ten daugiau neičiau
Šitaip gi žmogų ir traumuoti galima
Aš mieliau pas dantistą kasdien vaikščiočiau, nei pas ginekologą kartą metuose. Žmonės taip dantistų bijo, o man baisiau už ginekologą nieko nėra. Na nebent dar chirurgas ir proktologas
Aš turbūt dar laukiamajame apalpsiu ir iki tos kėdės mane be sąmonės neš...

Šitoj temoj merginos rašė apie piršto kišimą į išangę, o ir šiaip internete skaičiau apie tokį tyrimą. Kažką čiupinėja jie ten. Na bet jei mane ginekologas taip pačiupinėtų, tai turbūt iki gyvenimo galo ten daugiau neičiau

Aš mieliau pas dantistą kasdien vaikščiočiau, nei pas ginekologą kartą metuose. Žmonės taip dantistų bijo, o man baisiau už ginekologą nieko nėra. Na nebent dar chirurgas ir proktologas

Aš turbūt dar laukiamajame apalpsiu ir iki tos kėdės mane be sąmonės neš...
nu kam tokios baimes.... duosiu patarima - nu prarykit kazkaip ta gedos jausma ir nesiparinkit.. eina moterys pas gydytoja is eiles, viena po kitos lipa ant tos kedes, cia tokia kasdienybe.... visi kuno nariai turi buti sveiki, priziureti, taip pat ir intymios vietos.... gi kai prausiames - prausiames visur.... ir save apziureti nebijome..... zodziu, negalvokit nieko, kas susije su geda, pamirskit, kad yra toks dalykas, bukit tuscia galva.. Labai normalus zodziai: laba diena, gydytoja (...), ar galit paziuret, ar ten pas mane viskas tvarkoj, (...) labai aciu, tai gerai, viso gero..... nu paprastai i viska ziurekit, primityviai....
man tik mamos buvo geda, ne gydytojo.... uztat mamai dalyvaujant, nieks manes ir neapziurinejo, visi supratingi, mama buna isprasyta

jei neikiso pirsto, nesiskaito, kad ginekologine apziura atlikta. Ikisus pirsta (i maksti arba isange), o kita ranka uzdejus ant pilvo apacios, ciuopiama gimda ir kiausides. Kitaip to neimanoma padaryti. Jei viskas tvarkoj, ciuopimas neskausmingas (tik spaudineja pilva). Jei mergina neturejusi lytiniu santykiu, pirsta paprastai kisa i isange. Jei turejusi, i maksti (ir du pirstus). Kartais (priklauso nuo gydytojo), jei mergina neturejusi lytiniu santykiu, bet naudoja tamponus, tai irgi kisa pirsta ne i isange, o i maksti (bet tik viena - daugiau netilptu, mergystes pleve nepraleis).
Va kuo reiktu pasirupinti pries apziura, tai svara. Apsiprauskit ta vieta, nueikit i tualeta pries pat vizita. Dar pageidautina, kad viduriai butu neuzkieteje

beje, pats pirmas mano vizitas pas ginekologe tai nelabai koks buvo.... bet ypatingu baimiu tai tikrai neivare, netraumavo.. tiesiog tos dienos nemalonumas