Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ginekologinėj apžiūroj skaudžiausia?

Lankiausi privačioj ir valdiškoj, visada tvarkingai patiesia vienkartinį rankšluostuką...
Atsakyti
Apsilankius pas savo gydytoją(ginekologę), visuomet kabinete būna ir seselė. Kad ji tik sėdėtų ir pildytų tuos savo popierius, tai netrukdytų. Bet ji visuomet akis įsmeigia akis į tą pačią geriausią mano vietą kai atsiduriu ant ginekologinės kėdės ir vėpso, iš smalsumo rodos tuoj seilės jai tekėt ims...Paskui dar kai apsirenginėju irgi spokso. Tik prašom nepamanyt, kad ateinu kaip nors ne taip apsirėdžius. Jaučiuosi labai nemaloniai. Taip turi būt ar per daug jautriai reaguoju?
Atsakyti
Ašara, tu tikrai ne per jautriai reaguoji, man tas dalykas irgi nepatinka. schmoll.gif Bet kai pradėjau lankytis privačiai, tai ten kabinete nesėdi jokia seselė ar akušerė, tai galiu ir laisviau pasikalbėti su gydytoja, ir nesivaržydama nusirengti.
Atsakyti
O man su ginekologėm iki šiol sekėsi. (3xtfu). Piktybiškai einu į valdišką polikliniką. Nereik jokių nereikalingų tyrimų, neprakišinėja jokių nereikalingų vaistų. Kvalifikuotai, normaliai apžiūri. Tiesa, tik su užsiregistravimu problematiška, bet jei koks extra atvejas, galima kreiptis tiesiai į gydytopją. Duoda papildomą numerėlį.
Kai šis kelias būna per sudėtingas, važiuoju į greitosios pagalbos ligoninę pas gyd. Racinienę. Smarki moteriškė. Man tokios patinka. Apžiūri ne tik įprastu būdu, bet dar ir intravaginaliai echoskopu. Tepinėlį paima, kitą dieną paskambint liepia.
Esu atidirbusi savą metodą, kaip atsipalaiduoti, prieš apžiūrą. Užsilip;usi ant kėdės, atkuriu malonias akimirkas. Užsimerkiu ir įsivaizduoju, kad į mane įeis mano mylimas ir brangus. blush2.gif
Atsakyti
Buvau ir as snd pas poliklinikos ginekologe. Na bet jau tas jausmas kai ta gelezini sketuka dejo tai aciu cry.gif vos neapsiverkiau ir dar kai muistytis is skausmo pradejau tai sesele susiraukusi kaip citrina dar ir "sudrausmino" labai graziu tonu. Nei mintys apie brangiausiji negelbejo.... Siaubingas jausmas schmoll.gif
Atsakyti
vizitas pas ginekologa, ar visada jis yra toks nemalonus.ar vyras ginekologas yra geresnis nei moteris?pas ka jus lankotes?ar teko keisti ginekologe, del neatsargios, nemalonios blink.gif apziuros?
Atsakyti
Man pas vyra ginekologa kazkaip maloniau eiti. Ne del kokio nors seksualinio nukrypimo, ne. Vyrai, jie kazkaip gal labiau su moteromis skaitosi ir viska atlieka labai svelniai. Jei dar koks seniokas profesorius pasitaiko, tai dar ir pajuokauja ir padrasina, jei baisu ant to vertalioto pasidaro.

Siandien man nutiko toks juokas. Buvau siandien pas ginekologa. Registraturoj uzrase jau pries savaite pas vyra. I pavarde tai demesio net ir neatkreipiau. Nusiteikusi visai ryztingai, spartietisku zingsniu izengiau i kabineta ir prisedau ant kedes. Gydytojas galva nuo popieriu pakele ir as pamaciau savo klasioka, su kuriuo baigem vidurine. As taip ir aiktelejau! - uz tases ir koridoriun! unsure.gif Panikon puoliau ir uzstrojinau registraturoj sesele uzrasyti mane pas kita gydytoja. Ta, visa uzraudus puole man aiskint, kad visi talonai jau isdalinti. Man is to strioko - nedaeina. Kosmaras kazkoks! sad.gif Jau parejus namo, paskambino jis man ir mes smagiai pasijuokem is sito vizito. Pas save taip ir neprikalbino eiti, nes butu isviso shakes! schmoll.gif Tai parekomendavo kita savo kolega ir po keliu dienu vel bandysiu laime nail.gif
Atsakyti
QUOTE(rude-007 @ 2005 11 23, 18:44)
Gydytojas galva nuo popieriu pakele ir as pamaciau savo klasioka, su kuriuo baigem vidurine. As taip ir aiktelejau! - uz tases ir koridoriun! unsure.gif Panikon puoliau ir uzstrojinau registraturoj sesele uzrasyti mane pas kita gydytoja.

laugh.gif laugh.gif joooooo as irgi neeiciau schmoll.gif kazkaip nelabai malonu butu pas savo buvusi kalsioka smile.gif
Atsakyti
o man tai baisiausia kai ji mano pilvuka maigo. doh.gif doh.gif
ir kodel moterims viskas kas baisiausia? g.gif g.gif

ir dar labai nepatikdavo kai darydavo ekoschopija ir ta tokia kaip pelyte po pilva varynedavo ir maigydavo.nu labai nemalonu.bet aciu dievui dabar dauguma ginekologiu dirba su tobulesne yranga,tai toki antgali tik ikisa "ten" ir viska mato
ir svarbiausia nebereikia spaudyneti ir maigyti pilvo thumbup.gif
Atsakyti
as galiu papasakoti savo "pirma karta" nes tox tragikomiskas buvo lotuliukas.gif
tai vat nuejau as i poliklinika, susiradau reikalinga koridoriu, beje, paskutine minute, kad ten laukti ir sedeti prie duru nereiketu blush2.gif
o ten tox skelbimas ant duru kad reikia tureti savo higienine pirstine ir kazkoki pakloteli tureti. ajaj! unsure.gif tai man dar 5 min buvo like galvoju nubegsiu i vaistine nusipirksiu. mars i vaistine! o is to siaubo tai ir nerandau! aplaksciau visa teritorija jau ziuriu man laikas o taip ilgai laukiau savo eiles tai ka bedarysi.. nedrasiai praveriu duris visa perbalus ir sakau kad tik dabar skelbima pamaciau ir as isviso cia pirma karta ir nieko nezinau! blush2.gif
o daktare tokia faina sako nieko baisaus apsieisim smile.gif nu ir va tai mes su ja pakalbejom, del kontracepcijos pasitarem ir tada ant kedutes. bet as gudri buvau su sijonu iki keliu atejau tai jokiu nepatogumu iki jo prieiti ir apskritai kol daktares sulaukiau tai apsikamsiusi ten juo ir gulejau biggrin.gif
niu tai va ir nebuvo taip baisiai kaip tikejausi. na gal kiek ir suskaudo karteli. bet paskui dar echoskopa dare (tik as galvojau kad cia visada ji daro o gi skaitineju cia kad ne.. g.gif ). tai gal siek tiek nemalonu ir uztrunka, bet nieko siaubingo.
zodziu nieko baisaus ir isvis as tada savim labai didziavausi kad isdrisau!!! nes taaaaip bijojau biggrin.gif
Atsakyti
ai ir dar: kabinete buvo visa kruva paklodeliu ir pirstiniu. man specialiai is naujos pakuotes iseme. taip ir nesupratau kam ten jas paciom atsinesti reikia? gal cia tik del tokiu pirmakarciu kaip as?smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Maudziantis pilvas priverte mane pirma karta nueit pas ginekologa. Nuejau privaciai. Prisigasdinusi save buvau juodai. Ale nieko tokio baisaus ten nebuvo, nors jautri ir baile esu tai be galo be krasto. Gal gydytoja svelni pasitaike. Kazkiek nemalonu, kai skecia, bet tai tik akimirka. Siaip nutariau daugiau privaciai neit, nes per brangus malonumas visgi - 50 lt vizitas + 50 lt uz zvakutes.
Atsakyti