Mūsų vestuvių fotografas Adas: http://www.area.lt, irgi galite įdeti į sąrašą

Sveiki, dar reiketu prideti si tinklapi www.svente.mums.lt
Mes savo vestuvems uzsisakem. Gal kas turit atsiliepimus apie ju darbus? Siaip pirmas ispudis is pamatytu darbu ir bendravimo neblogas
Mes savo vestuvems uzsisakem. Gal kas turit atsiliepimus apie ju darbus? Siaip pirmas ispudis is pamatytu darbu ir bendravimo neblogas

QUOTE(Knoopke @ 2009 02 24, 21:13)
Sveikos, jaunosios.. Man tuoj bus du metukai kaip ištekėjau. Žiūriu, kažkokie baisūs pykčiai čia dedasi... O vis užsuku pasigrožėti kitų mergyčių fotkėmis, bet kuo toliau, tuo šita tema labiau išsigimsta
Kad ir senokai atšokom savo vestuves, bet gal kam pravers kontaktas. Pasigirsiu savo fotografu. Jaunas, išradingas, labai draugiškas... Padėjo kartu ieškoti ir fotkinimosi vietų vestuvėms, ir šiaip keliolika valandų kartu pralakstė per šventę. O ir kaina buvo labai nedidelė. Tiesa, nežinau kaip dabar...
Visi draugai sakė, kad labai gražios fotkės. Jis turi savo psl. www.turskas.lt - ten ir kontaktai yra. Gražių visoms vestuvių! Ir nesipykit 

ir musu fotografas buvo Audrius turskas

imesiu dar karta pasiroditi vestuviu foto (ten tik paskutines mano pakarpytos,nekreipkit demesio

QUOTE(_ms_ @ 2009 04 01, 14:45)
informuoti tik noriu, kad mire vienas geriausiai in LT fotografavusiu vestuves - Tomas Lopata.
O Dieve

sveikos mergaitės,
pradėjau domėtis fotografais ir truputį esu ištikta lengvo šoko, pamačiusi, kokias kainas čia rašote
aišku, pradėjus gilintis ir domėtis alternatyvomis prie tų kainų priprantama, bet vis dėlto... mano situacija tokia, kad mums fotografo reikėtų maximum 2 valadoms. galbūt kas nors susidūrėte ir žinote apie valandinius fotografų įkainius? čia jau buvo užsiminta apie 200 Lt, gal dar kam teko tuo domėtis?
taip pat nerimauju, kad gali kilti dar viena problema - fotografai gali tiesiog nesutikti gaišti savo laiko dėl poros valandų ir palyginti menko uždarbio. tiesa, įvykį esam numatę 5dienį, tai gal nebus pats darbymetis fotografams...
žodžiu, pasidalinkite patirtimi ir informacija. ypač apie Kauno fotografus
man patiko jo pvz
pradėjau domėtis fotografais ir truputį esu ištikta lengvo šoko, pamačiusi, kokias kainas čia rašote

taip pat nerimauju, kad gali kilti dar viena problema - fotografai gali tiesiog nesutikti gaišti savo laiko dėl poros valandų ir palyginti menko uždarbio. tiesa, įvykį esam numatę 5dienį, tai gal nebus pats darbymetis fotografams...
žodžiu, pasidalinkite patirtimi ir informacija. ypač apie Kauno fotografus

QUOTE(Spyglle @ 2009 03 18, 17:05)
chile, dalyvavau drauges vestuvese, ir ju fotografas buvo Sigitas, nors buvaune nuotaka, bet nuotraukos tikrai grazios, neturiu prie ko prikibti, draugai liko labai patenkinti taip pat! ir kaip zmogus, jis labai malonus taip pat!
man patiko jo pvz

Bandyk cia parasyt http://www.wed.lt/ph...ic.php?f=6&t=25
QUOTE(reduxe @ 2009 04 01, 21:15)
ir musu fotografas buvo Audrius turskas
man labai labai patiko!!!!
imesiu dar karta pasiroditi vestuviu foto (ten tik paskutines mano pakarpytos,nekreipkit demesio
)

geras, cia matau foto is savo gimto krasto

P.S. Audrius bus ir musu fotografas, tikiuosi, kad ir mums viskas bus ok!