Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Mūsų vestuvių fotografas Adas: http://www.area.lt, irgi galite įdeti į sąrašą smile.gif
Atsakyti
informuoti tik noriu, kad mire vienas geriausiai in LT fotografavusiu vestuves - Tomas Lopata.
Atsakyti
sveiki, gal kas ka zinot apie fotografa Manta Janaviciu ar Viktora Polioni, gal kuris jusu vestuves fotografavo?
blush2.gif
Papildyta:
o gal kas siaip gali koki nelabai nebrangu, bet gera fotografa pasiulyti Kaune?
Atsakyti
Sveiki, dar reiketu prideti si tinklapi www.svente.mums.lt
Mes savo vestuvems uzsisakem. Gal kas turit atsiliepimus apie ju darbus? Siaip pirmas ispudis is pamatytu darbu ir bendravimo neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knoopke @ 2009 02 24, 21:13)
Sveikos, jaunosios.. Man tuoj bus du metukai kaip ištekėjau. Žiūriu, kažkokie baisūs pykčiai čia dedasi... O vis užsuku pasigrožėti kitų mergyčių fotkėmis, bet kuo toliau, tuo šita tema labiau išsigimsta verysad.gif Kad ir senokai atšokom savo vestuves, bet gal kam pravers kontaktas. Pasigirsiu savo fotografu. Jaunas, išradingas, labai draugiškas... Padėjo kartu ieškoti ir fotkinimosi vietų vestuvėms, ir šiaip keliolika valandų kartu pralakstė per šventę. O ir kaina buvo labai nedidelė. Tiesa, nežinau kaip dabar...  blush2.gif Visi draugai sakė, kad labai gražios fotkės. Jis turi savo psl. www.turskas.lt - ten ir kontaktai yra. Gražių visoms vestuvių! Ir nesipykit  drinks_cheers.gif

ir musu fotografas buvo Audrius turskas thumbup.gif man labai labai patiko!!!!
imesiu dar karta pasiroditi vestuviu foto (ten tik paskutines mano pakarpytos,nekreipkit demesio blush2.gif )
Atsakyti
ar kas nors galite parekomenduoti arba ka nors patarti del www.mjfoto.lt arba www.fotopaslaugos.lt?
Atsakyti
Sveiki. Gal kas buvo susidures su fotografais is Klaipedos www.LINES.lt - Linas ir Inesa? Kaip jie dirba? Labai grazios man ju nuotraukos... Tokios naturalios... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 01, 14:45)
informuoti tik noriu, kad mire vienas geriausiai in LT fotografavusiu vestuves - Tomas Lopata.

O Dieve blink.gif angel_sadangel.gif Amžiną jam atilsį... Net šiurpas nubėgo verysad.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės,
pradėjau domėtis fotografais ir truputį esu ištikta lengvo šoko, pamačiusi, kokias kainas čia rašote smile.gif aišku, pradėjus gilintis ir domėtis alternatyvomis prie tų kainų priprantama, bet vis dėlto... mano situacija tokia, kad mums fotografo reikėtų maximum 2 valadoms. galbūt kas nors susidūrėte ir žinote apie valandinius fotografų įkainius? čia jau buvo užsiminta apie 200 Lt, gal dar kam teko tuo domėtis?
taip pat nerimauju, kad gali kilti dar viena problema - fotografai gali tiesiog nesutikti gaišti savo laiko dėl poros valandų ir palyginti menko uždarbio. tiesa, įvykį esam numatę 5dienį, tai gal nebus pats darbymetis fotografams...
žodžiu, pasidalinkite patirtimi ir informacija. ypač apie Kauno fotografus 4u.gif

QUOTE(Spyglle @ 2009 03 18, 17:05)
chile, dalyvavau drauges vestuvese, ir ju fotografas buvo Sigitas, nors buvaune nuotaka, bet nuotraukos tikrai grazios, neturiu prie ko prikibti, draugai liko labai patenkinti taip pat! ir kaip zmogus, jis labai malonus taip pat!

man patiko jo pvz wub.gif
Atsakyti
Bandyk cia parasyt http://www.wed.lt/ph...ic.php?f=6&t=25
Atsakyti
o! dėkui 4u.gif labai naudinga nuoroda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 04 01, 21:15)
ir musu fotografas buvo Audrius turskas thumbup.gif  man labai labai patiko!!!!
imesiu dar karta pasiroditi vestuviu foto  (ten tik paskutines mano pakarpytos,nekreipkit demesio blush2.gif )

geras, cia matau foto is savo gimto krasto smile.gif Kaip smagu:)
P.S. Audrius bus ir musu fotografas, tikiuosi, kad ir mums viskas bus ok!
Atsakyti