Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Mes irgi jau radom savo fotografa smile.gif
Viktorija is Klaipedos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ax.gif pagaliau ir as prisijungiau prie jusu burio drinks_cheers.gif dar ne mama, bet tikiuos greit ja tapti biggrin.gif
aptikau labai idomia ir aktualia tema pas jus smile.gif ir as sia vasara planuoju kuklias vestuves Kaune bigsmile.gif tad labai domina uz priimtina kaina fotografas smile.gif gal galite ka pasiulyti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimonda.K: 02 balandžio 2009 - 22:52
o gal kas pas Vilmanta Lazicka fotografavosi(tavofotografas.lt)?
Atsakyti
[quote=something else,2009 04 02, 15:38]
sveikos mergaitės,
pradėjau domėtis fotografais ir truputį esu ištikta lengvo šoko, pamačiusi, kokias kainas čia rašote smile.gif aišku, pradėjus gilintis ir domėtis alternatyvomis prie tų kainų priprantama, bet vis dėlto... mano situacija tokia, kad mums fotografo reikėtų maximum 2 valadoms. galbūt kas nors susidūrėte ir žinote apie valandinius fotografų įkainius? čia jau buvo užsiminta apie 200 Lt, gal dar kam teko tuo domėtis?
taip pat nerimauju, kad gali kilti dar viena problema - fotografai gali tiesiog nesutikti gaišti savo laiko dėl poros valandų ir palyginti menko uždarbio. tiesa, įvykį esam numatę 5dienį, tai gal nebus pats darbymetis fotografams...
žodžiu, pasidalinkite patirtimi ir informacija. ypač apie Kauno fotografus 4u.gif

musu situacija analogiska g.gif
Jau buvom sutare sus A.Turskum, ir vat pries kelias dienas atsauke doh.gif
Atsakyti
kaip suprasti - "atšaukė"? Jus jo atsisakėte ar jis jūsų?
Gal galima plačiau? Gal kažkur nesusikalbėjote? g.gif

p.s. aš ne "Turskas" jei ką wink.gif

QUOTE(errachka @ 2009 04 03, 11:35)
Jau buvom sutare sus A.Turskum, ir vat pries kelias dienas atsauke  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(metiolka @ 2009 04 02, 10:11)
Sveiki. Gal kas buvo susidures su  fotografais is Klaipedos www.LINES.lt - Linas ir Inesa? Kaip jie dirba?  Labai grazios man ju nuotraukos... Tokios naturalios...    thumbup.gif

Fotkino jie musu vestuves!!!
FAinesniu nuotrauku, paciu fotografu nesu sutikusi!!! thumb_yello.gif
Ju net nesimato ir nesijaucia sventeje, tiesiog jie isnyksta.. kaip kokie paparacai lotuliukas.gif Nuotraukos naturalios, su judesiu, veiksmu.... nes man asmeniskai nelabai prie dusios pozuotos ir sustatytos fotkes! NOrs uosviams nepatiko,kad ju nepastate prie sienos, nesusukavo plauku,nepataise kaklairaiscio ir nenufotkino doh.gif
Bet kaip juokemes su Inesa.. kad ne pasui fotkinames lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=errachka,2009 04 03, 12:35]
[quote=something else,2009 04 02, 15:38]
sveikos mergaitės,
pradėjau domėtis fotografais ir truputį esu ištikta lengvo šoko, pamačiusi, kokias kainas čia rašote smile.gif aišku, pradėjus gilintis ir domėtis alternatyvomis prie tų kainų priprantama, bet vis dėlto... mano situacija tokia, kad mums fotografo reikėtų maximum 2 valadoms. galbūt kas nors susidūrėte ir žinote apie valandinius fotografų įkainius? čia jau buvo užsiminta apie 200 Lt, gal dar kam teko tuo domėtis?
taip pat nerimauju, kad gali kilti dar viena problema - fotografai gali tiesiog nesutikti gaišti savo laiko dėl poros valandų ir palyginti menko uždarbio. tiesa, įvykį esam numatę 5dienį, tai gal nebus pats darbymetis fotografams...
žodžiu, pasidalinkite patirtimi ir informacija. ypač apie Kauno fotografus 4u.gif
Jau buvom sutare sus A.Turskum, ir vat pries kelias dienas atsauke doh.gif
[/quote]

Sveiki,

jei butu sestadienis, tai keliom valandom manau sutiktu tik nepatires fotografas. Penktadieniais ne taip daznai kelia vestuves, tai daugiau sansu. Fotografai su patirtim dazniausiai buna uzimti visai dienai, t.y. jie neapsiima vikdyti mazu uzsakymu. Todel ir nesutinka del keliu valandu prarasti visa diena. O jei buvote sutare ir atsauke, tai nerimtas fotografas.
Atsakyti
QUOTE(Raimonda.K @ 2009 04 02, 23:52)
Sveikos mamytes  ax.gif  pagaliau ir as prisijungiau prie jusu burio drinks_cheers.gif  dar ne mama, bet tikiuos greit ja tapti biggrin.gif
aptikau labai idomia ir aktualia tema pas jus smile.gif  ir as sia vasara planuoju kuklias vestuves Kaune bigsmile.gif  tad labai domina uz priimtina kaina fotografas  smile.gif  gal galite ka pasiulyti? 4u.gif

Sveika, siulau pabandyti cia http://bw.projektas.lt
Atsakyti
QUOTE(ADV @ 2009 04 03, 11:46)
kaip suprasti - "atšaukė"? Jus jo atsisakėte ar jis jūsų?
Gal galima plačiau? Gal kažkur nesusikalbėjote?  g.gif

p.s. aš ne "Turskas" jei ką wink.gif

Ilgai derinom viska, zinoma pradejome nuo datos. Viskas tiko. Liko tik sutarti pasirasyti. Vakare gavau laiska, kad sorry, mano draugas ta pacia diena - penktadieni tuokiasi ir paprase pafotografuoti. Tai tipo, jums teks atsakyti g.gif

Tai vat.
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 04 03, 20:55)
Ilgai derinom viska, zinoma pradejome nuo datos. Viskas tiko. Liko tik sutarti pasirasyti. Vakare gavau laiska, kad sorry, mano draugas ta pacia diena - penktadieni tuokiasi ir paprase pafotografuoti. Tai tipo, jums teks atsakyti  g.gif

Tai vat.

kažkur man jau girdėtas šitoks pasiteisinimas, buvo kažkada rašyta čia SM. Tik nepamenu apie kurį fotografą g.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2009 04 03, 20:55)
Ilgai derinom viska, zinoma pradejome nuo datos. Viskas tiko. Liko tik sutarti pasirasyti. Vakare gavau laiska, kad sorry, mano draugas ta pacia diena - penktadieni tuokiasi ir paprase pafotografuoti. Tai tipo, jums teks atsakyti  g.gif

Tai vat.

O avanso nepalikot,jei viskas tiko g.gif
Atsakyti
wuolia, radau.. žiūrėti čia. Jei neatidarys ties tuo pranešimu tai 514-as. Kalba eina apie Turskų.
Atsakyti