Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai geriausiai tinkantys vaikams

Ar mes apie Turkija kalbam, ar apie Afrika? Dukart buvau geguzes menesi, buvo braskiu, arbuzu ir tresniu, nektarinu. Kai paklausinejom, pasirodo atveztiniai, nes dar pas juos nesezonas. Obuoliai, ir tie Jonagold. Rugpjuty, tai kitas reikalas, arba rudeni, tada vaisiais ir tesimaitindavau, bet ne geguze. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2009 05 06, 20:24)
Ar mes apie Turkija kalbam, ar apie Afrika? Dukart buvau geguzes menesi,  buvo  braskiu, arbuzu ir tresniu, nektarinu. Kai paklausinejom, pasirodo atveztiniai, nes dar pas juos nesezonas. Obuoliai, ir tie Jonagold. Rugpjuty, tai kitas reikalas, arba rudeni, tada vaisiais ir tesimaitindavau, bet ne geguze. schmoll.gif

Tema - "Turkijos viešbučiai, geriausiai tinkantys vaikams", tai be abejo kalbam apie Turkiją biggrin.gif O jūs apie ką? g.gif Gegužę Turkijoj braškės tikrai vietinės ax.gif Trešnių net nežinau ar būna g.gif Nes aš buvau liepos pabaigoj, tai galima sakyt pasibaigęs jų sezonas buvo smile.gif Na, manau, apelsinai irgi vietiniai turėtų būti - jų ten ne vienas derlius, berods g.gif Nektarinų ir persikų tai tikiu, kad šiuo metu šviežių nėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 06 gegužės 2009 - 20:24
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 06, 22:19)
Tema - "Turkijos viešbučiai, geriausiai tinkantys vaikams", tai be abejo kalbam apie Turkiją biggrin.gif O jūs apie ką? g.gif Gegužę Turkijoj braškės tikrai vietinės ax.gif Trešnių net nežinau ar būna g.gif Nes aš buvau liepos pabaigoj, tai galima sakyt pasibaigęs jų sezonas buvo smile.gif Na, manau, apelsinai irgi vietiniai turėtų būti - jų ten ne vienas derlius, berods g.gif Nektarinų ir persikų tai tikiu, kad šiuo metu šviežių nėra smile.gif

Geguzes pabaigoje, jau ir Lietuvoje braskiu rasi(uzaugintu po danga, tiesa), tresniu birzelio pradzioje Turkijoje jau buvo vietiniu, bet geguze, kai paklausiau, tai buvo atveztines. Jei man melavo, tai ir as meluoju.
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2009 05 06, 21:44)
Geguzes pabaigoje, jau ir Lietuvoje braskiu rasi(uzaugintu po danga, tiesa), tresniu birzelio pradzioje Turkijoje jau buvo vietiniu, bet geguze, kai paklausiau, tai buvo atveztines. Jei man melavo, tai ir as meluoju.

Tai be abejo, kad ir ten ne ištisus metus viskas be išimties šviežia, bet tikrai negalima lyginti su Lietuva schmoll.gif schmoll.gif Nes mes tikrai šviežių vaisių ir daržovių neilgai turim, deja verysad.gif O ir tų vietinių vaisių pasirinkimas skurdus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 06, 22:51)
Tai be abejo, kad ir ten ne ištisus metus viskas be išimties šviežia, bet tikrai negalima lyginti su Lietuva schmoll.gif  schmoll.gif Nes mes tikrai šviežių vaisių ir daržovių neilgai turim, deja verysad.gif O ir tų vietinių vaisių pasirinkimas skurdus smile.gif

Na, as kalbejau apie geguze mirksiukas.gif Nes rugseji tokiu persiku Lietuvoj nesu maciusi, kad atvestu, kokie ten buna. Mano vaikai Lietuvoj ju nelabai valgo, o ten
ivertino biggrin.gif
Atsakyti
antradieni gryzom is turkijos, tai obuoliai dvieju veisliu, raudoni ir zali, apelsinai greifruktai, braskiu buvo tik per turkijos diena (likusias dienas nupuosinejom tortus) skanios ziauriai, ten tik prasideda (tiesa vakarienes pradzioj normavo, po 4 vnt.), buvo kriausiu keliu rusiu, dideles ziauriai neskanios
ir dar buvo pora neatpazintu veisliu vaisiu, vienas panasus i kriausia, bet labai kietas ir neskanus, o valgem is jo deserta restorane tai lyg pakepintas ar pavirtas tai labai skanus, o kitas tai geltonas su kaulais kaip mazi kastonai, tai labai sultingas toks saldziarugstis, dydzio kaip melynos slyvos
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 07, 08:09)
cia kokiam viesbutyje braskes normavo mirksiukas.gif po 4 vnt doh.gif

pernai pagal kazkokius turkiskus vertinimus 4 vietoj pagal geruma buvo biggrin.gif (leodikya), bet cia tik vakarienes pradzioj, nes as pamacius bigsmile.gif ne prie saltu o prie braskiu su lekste priejau, tai man ir idejo, veliau galejom kiek norim imti
Atsakyti
Aisku,as cia gal ne i tema ,bet gal kas buvot Kemere viesbuti AQUA BELLA?Labai noreciau isgirsti atsiliepimu.Kiek ieskau niekur nerandu schmoll.gif Labai buciau dekinga biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kol viską perskaičiau ir visai susisuko galva, tiek daug viešbučių, orientuotų į poilsį su vaikais, o kaip visada norisi išsirinkti geriausią už priimtiną kainą. Taigi, gal galit kas parašyti, koks viešbutis atitinka šiuos reikalavimus:
1. Didelė žalia teritorija
2. Arti orouosto
3. Didelis ir įvairaus maisto pasirinkimas
4. Baseinukas mažam vaikui (su smėlėtu dugnu)
Ačiū visiems už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2009 05 08, 12:56)
Oi, kol viską perskaičiau ir visai susisuko galva, tiek daug viešbučių, orientuotų į poilsį su vaikais, o kaip visada norisi išsirinkti geriausią už priimtiną kainą. Taigi, gal galit kas parašyti, koks viešbutis atitinka šiuos reikalavimus:
2. Arti orouosto

Kiek esu skaiciusi, tai Gloria verde atitiktu situos reikalavimus, nes baseiniukas su smeletu dugnu nedaznai kur yra hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2009 05 08, 11:56)
2. Arti orouosto

Jei dar pagal 1,2,3 punktus rastumėte viešbučių, tai pagal 4 - smėlėtas dugnas - greičiausiai sunkiai, nes kataloguose ir aprašymuose tokios inf-jos nėra. Todėl galima remtis tik ten buvusiųjų komentarais.
Mes buvome Gloria Verde, ten ir yra toks baseinas, todėl, jei tinka kaina, tikrai rekomenduoju 4u.gif .
Šiemet irgi bandau ieškoti viešbučio su tokiu baseinu, tai kol kas neradau nė vieno. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2009 05 08, 14:43)
Jei dar pagal 1,2,3 punktus rastumėte viešbučių, tai pagal 4 - smėlėtas dugnas - greičiausiai sunkiai, nes kataloguose ir aprašymuose tokios inf-jos nėra. Todėl galima remtis tik ten buvusiųjų komentarais.
Mes buvome Gloria Verde, ten ir yra toks baseinas, todėl, jei tinka kaina, tikrai rekomenduoju  4u.gif .
Šiemet irgi bandau ieškoti viešbučio su tokiu baseinu, tai kol kas neradau nė vieno.  4u.gif

Nugi Gloria Golfas 4u.gif
Puikus didelis baseinas, ispiltas smeliu (2008 metais amfiteatro vietoje jis isdygo).
Atsakyti