Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos viešbučiai geriausiai tinkantys vaikams

QUOTE(Monrutė @ 2009 05 11, 11:13)
sveikos, patarkite
žadam skristi į turkiją
neapsisprendžiam ,ar imti vežimą
jau seniai jame nebesėdi, nekalbu apie miegojimą
visą laiką tenai ruošiamės praleisti viešbuty, aišku, 5 žv, kur visko yra, pilna
ką daryti g.gif

Pernai mažajai buvo pusė metų, šiemet kai skrisim bus pusantrų, tai ir tada ir dabar ėmėm ir imsim vežimą. Dienos metu jame nemigdėme, nes ir taip karšta, norėdavosi vaikus ramiai pamigdyti kambaryje. Praversdavo daugiausia vakarais, kai eidavom į miestelį arba važiuodavom iki Kemero.
Maniškė irgi nebaisiai mėgėja būti vežime, bet labai nesispardo ir bent jau kokią valandą galima pasivaikščioti.
Mano draugė, kurios metinukė nepripažindavo vežimo, jo ir neėmė, bet ir apsiėjo. Buvome tada Egipte, į ekskursijas jie nevažiavo, daugiausia laiko praleido viešbutyje. Iki Hurgados kartą važiavo, pasinešiojo ant pečių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa: 11 gegužės 2009 - 14:26
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 11, 12:13)
sveikos, patarkite
žadam skristi į turkiją
neapsisprendžiam ,ar imti vežimą
jau seniai jame nebesėdi, nekalbu apie miegojimą
visą laiką tenai ruošiamės praleisti viešbuty, aišku, 5 žv, kur visko yra, pilna
ką daryti g.gif

Maciau jau atsake, kad kai kuriuse viesbuciuse galima issinuomuoti, arba gauti nemokamai uz uzstata.
QUOTE(Auksute @ 2009 05 11, 12:45)
o kokiam viesbutyje buvote?

tiesa, o kaip su Alanijos pakrante? ar reikalingi maudimosi batukai? komentaruose tai labai ivairiai...vieni mini, kad tai akmenukai, kiti kad pusiau smelis  g.gif

Kad ir smeliukas, bet jis ne toks , kaip Palangoje, be to ikaista, batukai reikalingi.
QUOTE(Auksute @ 2009 05 11, 12:51)
su tai batukais, tai vargas  doh.gif
mums jau reikia 30-31 dydzio....o pagrinde visur randu tik maziukus iki 27 dydzio  schmoll.gif

gal zinot kokia "slapta" vietele kur butu galima ju nusipirkti g.gif

Batu kalne maciau, savo mergytei leksiu pirkti 21 dydzio.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 11, 14:51)
drinks_cheers.gif dalinama cukraus vata ir kepamos spurgos.....na man cia forumieciai daug prirase biggrin.gif tai jauciuosi pabuvojusi jau lotuliukas.gif
O jus buvote..papasakokite blush2.gif  mirksiukas.gif

aga buvau rudenį, spalio pradžioje. Įdėtas aprašymas beveik viską atitinka: tik šachmatai nebuvo žmogaus dydžio, o vaisių pasirinkimas priklauso nuo sezono. Man tai labai patiko: švaru, saugu, prabangu. Viešbutis pelnė daug apdovanojimų: už maistą, kaip geriausias viešbutis.
Dabar važiuosim į kitą viešbutį, tai bus labai įdomu man pačiai palyginti.Grįžusi papasakosi uar nublanko delphinas ar liko toje pačioje aukštumoje
Atsakyti
Sveiki, pernai su 2.5metu dukra buvom 12km. iki Alanijos, viesbutyje MIRADOR.
Likom labai patenbkinti ! thumbup.gif 4 *
mazyle iki siol vis klausineja kada skrisik i turkija:) nors ji pas mane silpnai valgo, bet net valge kaip uz du:) bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 11, 16:20)
I koki dabar vaziuojate mirksiukas.gif

dabar į IC green palace
Atsakyti
QUOTE(Madeiva @ 2009 05 11, 15:48)
dabar į IC green palace

man sitas viesbutis ir ju tinklas irgi superinis thumbup.gif tikrai nenusivilsite ir nebus prastesnis nei Delphinas..as taip manau blush2.gif jei ne paslaptis kiek kainavo..kuri men atostogausite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 11, 19:52)
man sitas viesbutis ir ju tinklas irgi superinis thumbup.gif tikrai nenusivilsite ir nebus prastesnis nei Delphinas..as taip manau blush2.gif jei ne paslaptis kiek kainavo..kuri men atostogausite mirksiukas.gif

mes IC santai buvom thumbup.gif
Atsakyti
na va mes nevieni i delphina...
mes pries tai du metus buvom daimoj... tai dabar lyginsim... seip organizatoriai sake kad tai geriausia ka galima rasti alanijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 11, 16:54)
mes IC santai buvom  thumbup.gif

o kokiam buvot...ar jie ten vienas salia kito...Antalijje ar ne..vienas IC Green Palace...kitas brangus IC Rezidence Special Category 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 11, 20:00)
o kokiam buvot...ar jie ten vienas salia kito...Antalijje ar ne..vienas IC Green Palace...kitas brangus IC Rezidence Special Category 4u.gif

mes buvom Beleke IC santai Family resort...
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 11, 14:21)
pasiziurekite,gal jusu pasirinktame viesbutyje yra uz uzstata isduodami vezimukai...pas mus tai bus,tik reikia rezervuoti is anksto mirksiukas.gif

Skaičiau, kad Marti Myroj irgi yra vežimukų. Kokiu būdu įmanoma iš anksto rezervuoti? Esu nusivylus EasyTravel paslaugom, nes ko paklausi, jie nieko nežino, tarsi tai ne jų reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 05 11, 19:19)
Skaičiau, kad Marti Myroj irgi yra vežimukų. Kokiu būdu įmanoma iš anksto rezervuoti? Esu nusivylus EasyTravel paslaugom, nes ko paklausi, jie nieko nežino, tarsi tai ne jų reikalas...

rasykite tiesiai viesbuciui,kuriame atostogausite..parasykite kada atostogausite ir kuriam laikui norite vezimuko mirksiukas.gif
Atsakyti