Lygiai taip pat kaip ir su lupu serpetojimu - naudoju vokiska medetku tepala. Nieko nera geriau

Vaistinese yra tepaliuka A+D pirkti, kainauoja apie lita, labai padeda kampuciams ir sutrukinejusiai ranku odai:)
Man lūpų kampučiai dažniausiai sutrūkinėja, kai valgau apelsinų, ar citrinų
. Nieko nedarau, bet kitą dieną jau būna užgiję.

neseniai ir man atsirado si problema, labai skauda kai sutrukineja lupu kampuciai
bandziau viska bet padejo tik vaistinikes pasiulytas nusipirkt A+E vitaminas. Reikia isimti viena kapsulyte ja su adata pradurti issispausti i delna to aliejuko ir ji susitepti ant lupu,o kapsule isgerti
tai po keliu dienu praejo visos mano bedos

Lupu trukinejimo ar issausejimo priezastimi gali buti ne tik vitaminu trukumas, o ir burnos Candida grybelis, tokiu atveju reikia kreiptis i dermatologa, bet pergyvent labai irgi nereikia nes paprastai sis grybelis gyvena pas kiekviena zmogu, o gydytis reik tik tada kai jo buna perdaug
as jau antra menesi negaliu uzsigydyt lupu kampuciu
ko tik nebandziau, bet tik blogeja
snd vaistininke irgi patare eit pas dermatologa, nes priezasciu atseit gali buti labai daug, o jei ilgai negyja, tai butina pas daktara..
sitas preparatas dabar receptinis pas mus, kaip tik jo norejau nusipirkt lupu kampuciams, bet vaistininke sake, kad priklausomai nuo suskeldejimo priezasties, jis gali buti visai neveiksmingas..

QUOTE(Elin @ 2009 03 07, 18:38)
Sveikutės, pabandykit BANEOCIN (antibiotikų preparatas)- man padėjo, prieš tai kankinausi keletą savaičių ir ko tik neišbandžiau, siūliau draugei, kuri kentėjo ir išbandė viską - tikrai super
Jo kaina apie 23 Lt

sitas preparatas dabar receptinis pas mus, kaip tik jo norejau nusipirkt lupu kampuciams, bet vaistininke sake, kad priklausomai nuo suskeldejimo priezasties, jis gali buti visai neveiksmingas..