Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrukinėję lūpų kampučiai

Lygiai taip pat kaip ir su lupu serpetojimu - naudoju vokiska medetku tepala. Nieko nera geriau smile.gif
Atsakyti
PREKEIVIAI, KURIE PREKIAUJA RUSIŠKAIS VAISTAIS, PARVEŽA LEIDŽIAMŲ B GRUPĖS VITAMINŲ. MAMAI MANO LABAI DIDELĖ PROBLEMA BUVO SU LŪPŲ KAMPUČIAIS, TAI PARVEŽĖ B 2 AR 12 (GERAI NEATSIMENU) APIE 12 LT. 10 AMPL., TAI PROBLEMA IŠKART IŠNYKO IR NEBESIKARTOJA.
Atsakyti
wink.gif as tai su paprastu meduciu tepu.
Atsakyti
Vaistinese yra tepaliuka A+D pirkti, kainauoja apie lita, labai padeda kampuciams ir sutrukinejusiai ranku odai:)
Atsakyti
a+d tepalas- super.
Atsakyti
Man lūpų kampučiai dažniausiai sutrūkinėja, kai valgau apelsinų, ar citrinų smile.gif. Nieko nedarau, bet kitą dieną jau būna užgiję.
Atsakyti
sako citrinas valgyti reikia, nezinau, man padeda
Atsakyti
neseniai ir man atsirado si problema, labai skauda kai sutrukineja lupu kampuciai unsure.gif bandziau viska bet padejo tik vaistinikes pasiulytas nusipirkt A+E vitaminas. Reikia isimti viena kapsulyte ja su adata pradurti issispausti i delna to aliejuko ir ji susitepti ant lupu,o kapsule isgerti mirksiukas.gif tai po keliu dienu praejo visos mano bedos thumbup.gif
Atsakyti
Lupu trukinejimo ar issausejimo priezastimi gali buti ne tik vitaminu trukumas, o ir burnos Candida grybelis, tokiu atveju reikia kreiptis i dermatologa, bet pergyvent labai irgi nereikia nes paprastai sis grybelis gyvena pas kiekviena zmogu, o gydytis reik tik tada kai jo buna perdaug
Atsakyti
as jau antra menesi negaliu uzsigydyt lupu kampuciu doh.gif ko tik nebandziau, bet tik blogeja unsure.gif snd vaistininke irgi patare eit pas dermatologa, nes priezasciu atseit gali buti labai daug, o jei ilgai negyja, tai butina pas daktara..

QUOTE(Elin @ 2009 03 07, 18:38)
Sveikutės, pabandykit BANEOCIN (antibiotikų preparatas)- man padėjo, prieš tai kankinausi keletą savaičių ir ko tik neišbandžiau, siūliau draugei, kuri kentėjo ir išbandė viską - tikrai super  thumbup.gif  Jo kaina apie 23 Lt

sitas preparatas dabar receptinis pas mus, kaip tik jo norejau nusipirkt lupu kampuciams, bet vaistininke sake, kad priklausomai nuo suskeldejimo priezasties, jis gali buti visai neveiksmingas.. ax.gif
Atsakyti
man padejo vitaminas e. tiesiog patepdavau ir viskas.
Atsakyti
Vitaminą E ir aš naudodavau, kai turėjau šitą problemą smile.gif Dar labai geras tepaliukas yra Kamistad N, apie 11Lt kainuoja.
Atsakyti