Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrukinėję lūpų kampučiai

QUOTE(Skine @ 2009 03 21, 01:41)
As tai pirkdavau A+E vitaminus tepamus is vaistines, pakeliais parduodami vazelino pavidalu smile.gif

kokia kaina?O taip atejus ir sakyt?AD tepamu vitaminu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2009 02 11, 19:26)
sakot vitaminu g.gif nu B tai tikrai neturetu trukti 3 menesius magni geriau,bet va del A,E ir Gelezies gali buti g.gif

man dermatologe sake,kad kai trukineja lupu kampai,butent tik B2 vitamino truksta.tik kur jo vieno gauti g.gif
man jau keli metai karts nuo karto itruksta lupu kampai.ir ilgai gydausi...uztenka suvalgyt koki kivi ar citrusini vaisiu ir ta pacia diena viskas atsinaujina...tepu saltalankiu aliejumi.B vitaminu komplekso gerti negaliu,nes siaubingai beria.
siandien vienoj vaistinej sake,kad turejo B2 vitamino,tik siuo metu nera.reiks vel kada uzklausti
Atsakyti
tai jei zinai, kad tau nuo citrusiniu - tai tiesiog nevalgyk ju ax.gif . As pvz kiviu negaliu valgyt, nes man is karto jausmas, kad liezuvis kaip supjaustytas - irgi tipo alergizuoja.. zinau - tai ir nelieciu.. abejinga kiviams mirksiukas.gif Panasus atvejis su ananasais.

O jei del gydymo, tai paprsatas vitE kapsules tas minkstas nusipirk - pradurk ir tuo aliejuku vis patepk kampucius, storai, kol isigers.

O del B vit trukumo, tai paprasciausia nusipirkt 5 ampules ir susileist profilaktiskai - daug greiciau ir paprasciau, nei kelis menesius tabletes ryti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamaciau zodi susileist ir galva apsvaigo doh.gif blush2.gif wub.gif

Isigyjau Carmex'a. Man tiko, ten su vit B,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanell: 29 kovo 2009 - 10:55
Chanell Paskelbta Šiandien, 11:55
  Pamaciau zodi susileist ir galva apsvaigo 

Isigyjau Carmex'a. Man tiko, ten su vit B,

Aš šiuo metu geriu B vitaminus,bet kamučiai lūpų vistiek sutrūko,buvo vienas,užgijo,dabar truputį kitas doh.gif Greičiausiai,kad kažko trūksta g.gif
Carmex man tai nepatiko,kad ten parafinas,kažkaip nepanašu,kad gydomas būtų schmoll.gif
Atsakyti
Koks parafinas? doh.gif ka as cia naudoju? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Chanell Paskelbta Šiandien, 12:24
  Koks parafinas?  ka as cia naudoju? 

Šiaip apie jį rašo kaip apie gydomą,bet kažkodėl vaikams iki 3 metų negalima naudoti,aš jau neturiu jo,bet atsimenu kaip paskaičiau sudėtį yai man noras dingo juo teptis.Na,nežinau,bet paskaityk ant savo,kas per sudėtis.... ax.gif
Papildyta:
Rašo taip: beeswax, cetyl esters, flavor, fragrance, lanolin, paraffin, petrolatum, salicylic acid and theobroma cacao(cocoa) seed butter.
Bet aš pamenu,kad ant pakuotės,tai paraffin ir petrolatum ėjo pirmu numeriu doh.gif Nebent klystu,bet tikrai atsimenu kad taip....
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 29, 02:51)
tai jei zinai, kad tau nuo citrusiniu - tai tiesiog nevalgyk ju ax.gif . As pvz kiviu negaliu valgyt, nes man is karto jausmas, kad liezuvis kaip supjaustytas - irgi tipo alergizuoja.. zinau - tai ir nelieciu.. abejinga kiviams mirksiukas.gif Panasus atvejis su ananasais.

O jei del gydymo, tai paprsatas vitE kapsules tas minkstas nusipirk - pradurk ir tuo aliejuku vis patepk kampucius, storai, kol isigers.

O del B vit trukumo, tai paprasciausia nusipirkt 5 ampules ir susileist profilaktiskai - daug greiciau ir paprasciau, nei kelis menesius tabletes ryti.. mirksiukas.gif

daug ko reiktu atsakyti tada.visko,kas rugstu,visu sulciu...na kai nebemaitinsiu mazes,reiks pagerti kad ir ta komplexa B vitaminu
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 03 29, 13:36)
daug ko reiktu atsakyti tada.visko,kas rugstu,visu sulciu...na kai nebemaitinsiu mazes,reiks pagerti kad ir ta komplexa B vitaminu

taip, deja, toks gyvenimas mirksiukas.gif . va as turejau padidinta rugstinguma visa jaunyste, grauze iki negalejimo, tol, kol nesusiemiau ir neatsirinkau KAS man is tiesu duoda ta rugsciu susidaryma. Atsisakiau - visos problemos dingo. Kito kovos budo nera, taigi tenka rinktis. kaip ir daug ka siam gyvenime mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Chanell @ 2009 03 29, 10:55)
Pamaciau zodi susileist ir galva apsvaigo doh.gif  blush2.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar neseniai ir man tokia reakcija budavo - dabar be problemu pati sau baksnoju. Kai kitas duria - neeeeee, pati - nulis emociju mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei trūkinėja lūpų kampučiai, tiksliai trūksta konkrečiai vit. B 12, o geriamas jis,beje, sunkiai įsisavinamas, taigi kaip ir reikėtų pirkti ampules ir leistis.Bet manau, kad iš esmės padėtų geriami apskritai B grupės vitaminai, ir man dar įtarimas, kad jei tokia problema, trūksta ne tik B, bet ir geležies ir šiaip pavasarinis vitaminų trūkumas,taigi patarčiau gerti B ir kitokius vitaminus, ir valgyti pavasarines salotas ir kitokį gėrį tongue.gif
Atsakyti
As anksciau turejau ta beda, tai atradau lietuviska tepaliuka "evija". Jis toks smarvukas biski, patepdavau ir uzgijo man thumbup.gif
Atsakyti
As tai tepu su "atidzia prieziura" labai fainas tepalelis,tinka visoms suskeldijusioms vietoms smile.gif
Atsakyti