QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 20, 19:27)
Šiandien pas mus buvo tokia pavasariška dienelė. Nors ir sniego yra, bet švietė saulutė, o dar girdėjau pavasarinio paukštelio čiulbėjimą. Na, nežinau kokio, bet kai išgirstu, tai tiesiog užburia. Esu girdėjusi, kad zylutės pakeičia savo balselius pavasarį.

Nors savaitgaliui pranašauja iki 22 laipsnių šalčio...
Taigi, pasidarėme žymenį.

Niekaip nesuprantu. Lygiai toks pat, koks buvo prieš paskutinį lašinimą.

Normas viršyjam kaip visada. Bet kad būtų lygiai toks pat

nei didesnis nei mažesnis. Paguoda, kad mamytė - mano dydvyrė

- laikosi ir šypsosi. Kovo 2d . vykstame pas gydytoją ir echoskopijoms. Kokie tolimesni keliai , sužinosime tenai.
Ogo,iki 22 laipsniu

Susalsim,brrr...
Gerai kad mamyte taip laikosi pati

Man kai nedaro tokiu tyrimu - tai nieko negaliu pasakyti,bet gal nors gerai kad bent ne didesnis
Nu ka,sulasino man paskutine chemija

Dabar svarbiausia 2 savaites atkenteti,nesusirgti kokiu gripu.Bet dave jau siuntima kita savaite i ligonine,prigasdino truputi mane,pasake vedejas kad greiciausia vel sukarsciuosiu labai

Paklausiau,ka reiskia vel sepsis gali buti,atsake:taip.Neduok dieve vel ta kosmara praeiti.Sake jeigu pakils nors 38 nezaisti namie su antibijotikais i vaziuoti i ligonine.
O del kraujo paklausiau tai gerai atsistate per 1.5 dienos.Leikocitai buvo 1.2 dabar 2.9,neutrofilai buvo 0.5 dabar 1.4.O hemoglobinas is 90 - 113

Argi ne stebuklas? Sakau,va jus sakote kad maistas neitakoja,o as valgiau lezuvi,lasinius,netgi vyno geriau - o jis zvengia:o burokeliu nevalgei?

Nu vz netiki vistiek kad cia nuo maisto.