QUOTE(Eglute:) @ 2009 02 21, 00:29)
Beja, merginos, patarkite man- kadangi mano mama serga gimdos kaklelio veziu, ar man reiktu pasidaryti markeri, isitirti del visu veziu...siuo metu pasidariau tiktai tepineli del gimdos k. vezio...laukiu, nesulaukiu atsakymo( o pasidariau gruodzio pabaigoj), nezinau kaip daryti, ar verta ar ne, o gal as per daug perdedu
Eglute,

Kokie dar klausimai. Jei kuom abejojate, būtinai pasidarykite tyrimą. Pačiai ramiau bus. Tepinėlis irgi ne visada viską parodo.
Taigi, pažiūrėjau dokumentinio filmo antrą dalį.

Susidariau nuomonę, kad visuose tyrimuose sukasi MILŽINIŠKI pinigai , sferų įtakos, vieningos nuomonės neturėjimas , kurie trukdo pasiekti geresnių rezultatų. Ir vis tiek imponavo moteris, kuri 32 metus serga krūties vėžiu, su MTS, keliais gydymo kursais, ir gydytojų laikoma kaip "neišgydyta".

Daugiau apie ją būtų parodę...
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 02 21, 19:59)
o mes su mama penkatdienį gulamės jau naujam chemijų ciklui į klinikas....Nelabai smagu, bet neturim pasitirinkimo...Dar, tiesa, ieškau kelių dėl geno KRAS tyrimo...
Ifauru
Kuo didžiausios stiprybės Jūsų mamytei. Ir kuo didesnio nusiteikimo peršokti ir šią kartelę. Ir kad sveikata jai -
tiesiai į glėbį Jai, o visi "blogiukai" tegul kaip trupiniukai išsibarsto pakeliui.
O kas tai yra KRAS?
Gabija 
Jūs ir pati sau imkitės priešgripinių priemonių. Arbatėlių, žolelių ar dar ko...