Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(rosee @ 2009 02 17, 12:09)
[O as negavau orchidejos valentinkes proga....  verysad.gif O tikejausi....  ax.gif  biggrin.gif]

Reikėjo pačiai sau pasidovanoti, juk tokia rimta priežastis  mirksiukas.gif
Man, kai nieks nedovanoja tokių brangių gėlių, tai dažnai tai praktikuoju  biggrin.gif 

Tai as taip ir padariau pries pora savaiciu mirksiukas.gif biggrin.gif Ir sakiau MB - nebepirk per valentinke... Bet zinai, viltis-kvailiu motina. Vis tikejausi, kad esu mylima labiau nei seimos biudzetas... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaites!
Mielosios!
Mamytes!
Brangiosios!
ismokau ziema parnesti orchidejas! clap.gif
ismokau, kaip ir kuo jas apvynioti, kaip nesti smartass.gif book.gif
Parveziau su baime is megos miniuka (iki garliavos mikriukais per dargana vaziavau!), tai skleidzia pumpura jau heart.gif heart.gif heart.gif yess.gif
o sekmadieni gyriausi,kad du grazuolius falenopsius pumpuruotus pirkau is maxima bazes hihihi.gif
tai vienas pumpuras ziojasi, o kiti nekrenta, auga net! kaip ant mieliu didis.gif didis.gif assa.gif assa.gif sokiai.gif sokiai.gif
Atsakyti
Labukas,vargsta jos pas mane,isleido ziedkoti ir pumpurus parode ir staiga juos numete g.gif gal kad nepastovi teperatura
Atsakyti
sveikos mergaites,o as vieno dabar dalyko nesuprantu,nusipirkau dendrobiuma,is parduotuves,o jis i sodintas i zemesis pradziu nesupratau,bet po keliu menesiu jam negera pasidare sugalvojau persodinti,ir persodinau ji i orchideju substrakta,tai jis man baigia visus lapus numesti,jie pageltonuoja.Nesuprantu ka man su juo daryti? g.gif
Papildyta:
mamytes ,gelbekit,pirma pamirsau parasyti,mano mazasis fenelopsis mirsta reikia i renimatoriu,bet kaip as tokia vista,nasuprantu,kaip ten elgnis,nei vaizdines medziagos nepadeda.Mano gelyte liko be saknu ir be oriniu saknu,neturiu as tu kiminu,nir net nezinau ir kur ju gauti,gyvenu ne lietuvojeniekur tu kiminu nera,noreciau as ja atgaivinti,maciau kad deda i maisiuka,bet ar jame nereikia skyluciu padaryti?kas kiek laiko vedinti maisiuka?Kur ta maisiuka su gelyte kabinti?Nuatleiskit uz tokius kalusimus,nu esu kvaila,nemoku as ju auginti verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 02 17, 12:25)
Ne pirma, o antra ax.gif  lotuliukas.gif

Pasirodo, ne aš viena tokia keistuolė lotuliukas.gif
Papildyta:
Mikuotuke, tai ir mus paprotink mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes..seniai cia bebuvau..kazkaip nustojau popinti savo orches...sakiau-nores isgyvent isgyvens,o jei ne i konteinery lotuliukas.gif tai ar jos mano minciu nusigando,ar jau pavasari pajuto...leidzia naujus lapukus..ir reanimuota mano geltona,galvojau teks ismest,nes ne vienos scveikos sakneles nebuvo-nu ziuriu lapuka leidzia! wub.gif
tad baikit tupciot..tegu auga
Atsakyti
Jalka, paziurejau tavo grazuoles parase wub.gif wub.gif wub.gif . Jau kaip noriu, kad ir mano phaleonopsis pradetu zydet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 17, 14:13)
Pasirodo, ne aš viena tokia keistuolė  lotuliukas.gif
Papildyta:
Mikuotuke, tai ir mus paprotink  mirksiukas.gif

khm, tai dabar pradesiu didis.gif
pasiimu visa amunicija: diiideli krtonini dovanu maiseli, kapisona nuo savo striuks, krepinio popieriaus, savarzeliu ir dar viena maisa (paprasta, maximini) hihihi.gif
kai nuperku gele ar kelias geles, i dovanu maiso dugna dedu kapisona, i ji sodinu vazonus ir suverziu kapisono juostele - saknys jau apsaugotos assa.gif
tada krepiniu popierium kelis kartus apsuku geles, jas pamazu vis labiau suspausdama (neluzta) blink.gif ir sutvirtinu savarzelem good.gif
ant virsaus dedu paprasta maisa ir palieku kuo didesni oro tarpa biggrin.gif
viskas!
kol iki mikriuko nesu, pumpuruotas geliu puses prie saves glaudziu, saugau nuo vejo visa nesuli friends.gif lens.gif
o tada greit i mikriukus ir is ju - visur begte, o gelytes jau kelinta karta sveikos ir nebeuzsikonservuoja blink.gif hihihi.gif didis.gif assa.gif aciuks.gif
Atsakyti
jalka, koks grozis tos kur 3 nuotrauka wub.gif kai pirkausi balta,sakiau jei atsigaus tokia pirksiuos,va mano balboji nenusalo kelionej,tai tokios dabar eile ax.gif
Atsakyti
pradedu suprasti, kaip susergama orchidomanija smile.gif mano phal jau pradejo nuzydeti. as pripratau, kad namie yra grazi zydinti gele, ir dabar, kai ziedu greitai neliks, jau pradejau dairytis naujos zydincios orchidejos doh.gif itariu, kad cia ligos pradzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 17, 15:35)
khm, tai dabar pradesiu  didis.gif

aciuks.gif gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

ziurejau i ta orchideju ligu puslapiuka pirmam temos puslapy, bet rusiskai nelabai suprantu... tai gal kas pasakys, kuri is tu ligu, ar kas cia mano anytos gelytei... vienam lapui tik taip... gal sakau nuo vesokos palanges taip nutiko.. cia pusta lapas, ar siaip kokia zaraza isivele..

user posted image

Vienoj geliu parduotuvej pamaciau dendrobium... nu bet kokia didele, kiek ziedu.. ten matyt daug ju prisodinta..koks vazonas... zodziu auksas...ne gele... 140 lt.. wub.gif unsure.gif O vistik gal ten cimbidis g.gif na zodziu labai grazi gele, cia viena tokia panasia maciau kazkuri buvo idejus... rase, kad valentino dienai gavo dovanu milzine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 17 vasario 2009 - 16:37