Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

va sitoki as reanimavau...tikiuosi sulauksiu ir ziedkocio blush2.gif nes man labai grazus sis phalikas...

user posted image

tik as jji geltonu ne zaliu vadinu biggrin.gif
Atsakyti
Aš tokį turiu,dar tik atsiskleidžia jo žydėjimo gražumas wub.gif

http://public.fotki....svaialsvas.html
Atsakyti
Sveikos, noreciau pasikonsultuoti 4u.gif Gavau dovanu orchideja,kiek apziurejus pamaciau, kad jos viena saknis supuvusi, ka tokiu atveju daryti? g.gif nupjauti ja? Bijau, kad nebutu blogiau..
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2009 02 17, 20:22)
Sveikos, noreciau pasikonsultuoti  4u.gif  Gavau dovanu orchideja,kiek apziurejus pamaciau, kad  jos viena saknis supuvusi, ka tokiu atveju daryti?  g.gif  nupjauti  ja? Bijau, kad nebutu blogiau..

Jei nupuvus, tai reik pjaut ir pabarstyt cinamonu, tik reik pasiruošt, kad žiedų neteks, be to, šiaip reiktų žiūrėt, ar daugiau tokių šaknų nėra.
Atsakyti
Kaune, šiandien užvežė į topolio parduotuvę nedidelių žydinčių cimbidžių, buvo geltonas, bordo ir balsvi. 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
Žydės, jeigu nesupūdusi smile.gif Pasiskaityk daugiau apie jų priežiūrą ir pavyks mirksiukas.gif
[/quote]

Na laukiu vis ziedu, kiekviena diena ziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 02 17, 22:15)
Kaune, šiandien užvežė į topolio parduotuvę nedidelių žydinčių cimbidžių, buvo geltonas, bordo ir balsvi. 4u.gif

Oj, nenervuok tu manęs doh.gif Vilniuje žydinčių radau tik dviejuose vietose: vienur žalsvas, bet labai didelis (120 lt.), kitur gal kiek mažesnis toks persikinis tamsiai 85 lt. doh.gif O pigiau ir dar kokių spalvų nei per kur kol kas. unsure.gif
Atsakyti
Metas apsilankyti Kaune lotuliukas.gif , aš jau labai trumpam apsiraminau ( bent jau taip prieš vyrą vaidinu blush2.gif angel_not.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as jau senokai su gelem apsiraminau, nes tiesiogine prasme neturiu ju kur deti... unsure.gif reikia kai kurias netgi padovanoti, arba taip ka nors padaryti su jomis..
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 02 17, 19:06)
Bet as gudra-pati sau pasidovanojau jei ka...  tongue.gif  biggrin.gif

Šaunuolė, visada reikia savimi pasirūpinti, gėlių niekad nebus perdaug mirksiukas.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 21:52)
arba taip ka nors padaryti su jomis..

Gali parduoti arba mainytis į ką kitą, nereikia, joms nieko daryti.
Laukiu pavasario, dabar labai studijuoju raibuolių gyvenimą, kaupiuosi jos įsigijimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 02 18, 08:24)
Šaunuolė, visada reikia savimi pasirūpinti, gėlių niekad nebus perdaug  mirksiukas.gif

Gali parduoti arba mainytis į ką kitą, nereikia, joms nieko daryti.
Laukiu pavasario, dabar labai studijuoju raibuolių gyvenimą, kaupiuosi jos įsigijimui  blush2.gif

Ale kas svarbiausia, man ju visu labai gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 22:52)
O as jau senokai su gelem apsiraminau, nes tiesiogine prasme neturiu ju kur deti...  unsure.gif reikia kai kurias netgi padovanoti, arba taip ka nors padaryti su jomis..

taip, taip, atsilus orams ir as tustinsiu palange - eisiu i skyreli PERKU, PARDUODU verysad.gif
Atsakyti