Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(jukraa @ 2009 02 14, 01:24)
Va ir as gyvai keikio nesu macius,tai pas mane taip paslaptingai atrode ir net nesusimasciau kad ten gali keikis buti,kol tavo gelytes nepamaciau  unsure.gif

O ka darysi su tom orinem saknim kur tokios igedusios yra? viena pas mane irgi tokia yra,taip vargiai atrodo,bet nelieciu, kol ziedai ir lapai bujuoja  wub.gif persodindama jauciu apkarpysiu, nes jauciu taip visos ir daro  cool.gif

net nz ka cia daryt reikes g.gif ,tos orines saknys atrodo kraupiai,ir nuluze kazkaip. nzn kaip cia padarius g.gif doh.gif .kol zydi nenoriu liest,o ir prie to keikiuko kazkoks spuogas bando lyst,gal kitas ziedkotis koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(jeg @ 2009 02 14, 14:06)
net nz ka cia daryt reikes g.gif ,tos orines saknys atrodo kraupiai,ir nuluze kazkaip. nzn kaip cia padarius g.gif  doh.gif .kol zydi nenoriu liest,o ir prie to keikiuko kazkoks spuogas bando lyst,gal kitas ziedkotis koks  g.gif

pas mane taip pat yra vaikutis salia orches kamieno, bet nieko nedarau - jis turi tik viena savarankiska saknele, be to, orchytes geriau auga buriais. Tad kol kas dar auginsiu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ka reiskia kai ziedelis ruosesi zydeti ir apvyto g.gif ,o mazesni ziedeliai nukryto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 14, 15:06)
pas mane taip pat yra vaikutis salia orches kamieno, bet nieko nedarau - jis turi tik viena savarankiska saknele, be to, orchytes geriau auga buriais. Tad kol kas dar auginsiu  wub.gif

pas mane tai ten neina atskirt kur keikiuko saknys kur ne. ten toks bardakas kad siaubas doh.gif .palei mane jo visos saknys ore ir jos tokios padziuvusios ir parudavusios g.gif
Papildyta:
QUOTE(agnisa @ 2009 02 14, 16:27)
Sveikutes  4u.gif ka reiskia kai ziedelis ruosesi zydeti ir apvyto  g.gif ,o mazesni ziedeliai nukryto  doh.gif

gal skersvejo gavo arba salcio. jei nesenai pirkta gali but kad taip reaguoja i oro pasikeitima.pernesiai per lauka ir vel i siluma. pas mane daugumos irgi nukrito kai parsinesiau.
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2009 02 14, 12:27)
tai gal buvo išpardavimas kad net su 3 bigsmile.gif

Neinau, šiaip nebuvo pžymėta, kad akcija, bet nebrangios - po 20 lt. Ir visos su pumpurais.
Atsakyti
Papildyta:
gal skersvejo gavo arba salcio. jei nesenai pirkta gali but kad taip reaguoja i oro pasikeitima.pernesiai per lauka ir vel i siluma. pas mane daugumos irgi nukrito kai parsinesiau.
[/quote]

Jo gavau dovanu orchideja pries savaite bigsmile.gif Tai nieko baisaus ax.gif
Atsakyti
Jėga, jau turiu išsvajotą cimbidį, tik kainavo brangiau, nei anksčiau rašiau -atsiimu savo žodžius, nors už 50 lt tikrai galima gaut. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 14 vasario 2009 - 17:02
Aš čia naujokė, turiu 2 phanelopsius, gal pavasarį jau reikėtų persodinti. Patarkit iš savo patirties kokias žemes orchidėjoms geriausia nusipirkti. Na, žinau kokios jos turi būti, bet konkrečiai - kokios firmos? Gal tai būtų jau reklama, tai gal į až galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2009 02 14, 16:27)
Sveikutes  4u.gif ka reiskia kai ziedelis ruosesi zydeti ir apvyto  g.gif ,o mazesni ziedeliai nukryto  doh.gif

Mano gėlytės vis numeta sukrautus žiedpumpurius verysad.gif nepatiko šaltas oras kol parvežėm iki namų cray.gif cray.gif galvoju,nejaugi visus ir numes cry.gif Merginos,kiek gražių gėlyčių įsigijot wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuteklp: 14 vasario 2009 - 17:45
QUOTE(daivuteklp @ 2009 02 14, 18:40)
Mano gėlytės vis numeta sukrautus žiedpumpurius verysad.gif nepatiko šaltas oras kol parvežėm iki namų cray.gif  cray.gif galvoju,nejaugi visus ir numes cry.gif

Na, is patirties galiu pasakyti, kad dazniausiai numeta visus. Todel stengiuosi orchideju ziema nepirkti - netenka pasidziaugti ziedais ir auganciais pumpurais. Geriausia jas veztis i namus kai silta, nors zinai, kad zydes.

Nieko, prazys dar karta pavasari, va, kaip tik nebus nusilpus po zydejimo, tai galesi pasidziaugti ziedais netrukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuteklp @ 2009 02 14, 17:40)
Mano gėlytės vis numeta sukrautus žiedpumpurius verysad.gif nepatiko šaltas oras kol parvežėm iki namų cray.gif  cray.gif galvoju,nejaugi visus ir numes cry.gif       

O as preita pirmadieni kur pirkau,laukej buvo -8 ir is klaipedos i silute veziau nu ir nieko, pumpuriuka isskleide,ir viena nauja pumpuriuka parode, tikiuos ji ir toliau taip gyvuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 02 14, 18:51)
O as preita pirmadieni kur pirkau,laukej buvo -8 ir is klaipedos i silute veziau nu ir nieko, pumpuriuka isskleide,ir viena nauja pumpuriuka parode, tikiuos ji ir toliau taip gyvuos  wub.gif

Pasiseke Tau, maniskes visos nusibarstydavo, net jeigu i masina lekdavai jas apsikabines kaip akis isdeges lotuliukas.gif

Tai gal ir Daivuteiklp lapkritis apstos smile.gif
Atsakyti