Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(Lietuva @ 2009 02 13, 21:33)
Vat čia tai bent  blink.gif LABAI GRAŽU visai pateisinama, kad ir 99 lt.  rolleyes.gif

kur jūs randate tokių pirkti? a?

čia maniškis rado,kaip sakė kuroj pardėj tai pati nepatikėjau "tarp gėlių" filiale.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 02 13, 18:59)
Aš irgi vieną cimbidį nusižiūrėjau. Bet jau kainelė  blink.gif Ar tai nromalu. Žinau, kad jie daug kainuoja. Bet čiqa nežydintis, bet toks nemažas tikrai galima sakyti iš trijų gerų grūmų sudėtas. kaina 70 lt. Sakė geltonas. Nes šalia kitas toks žydi - neapsakomo gražumo  ir didumo krūms (ten jau virš 200 Lt. kainuoja), tai geltonas. Sakė ir tas nežydintis turi būti toks pats. Dar ties naują auginį leidžia. Žodžiu ar tai normali kaina nežydinčiam krūmui?

Kaune, tokie milžiniški, na kokio apytiksliai iki 1, 20 cm ūgio virš 50 litų , o spalvų buvo geltonos, bordo , žalias ir panašiai, todėl už nežydintį tiek mokėti neverta, o jau kiek žiedų- mane varo į neviltį , kaip aš jų visų noriu.
o už nežydintį iš 4 krūmelių seniuos pirkau už 12 litų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 13 vasario 2009 - 20:44
QUOTE(Lietuva @ 2009 02 13, 17:59)
Aš irgi vieną cimbidį nusižiūrėjau. Bet jau kainelė  blink.gif Ar tai nromalu. Žinau, kad jie daug kainuoja. Bet čiqa nežydintis, bet toks nemažas tikrai galima sakyti iš trijų gerų grūmų sudėtas. kaina 70 lt. Sakė geltonas. Nes šalia kitas toks žydi - neapsakomo gražumo  ir didumo krūms (ten jau virš 200 Lt. kainuoja), tai geltonas. Sakė ir tas nežydintis turi būti toks pats. Dar ties naują auginį leidžia. Žodžiu ar tai normali kaina nežydinčiam krūmui?

O pas mus didžiojoje Norfoje phaleanopsiai po 49,99 lt. doh.gif - be žiedų, nudžiuvusiais žiedstiebiais, lapai nuleipę... pagal ką jie tas kainas deda nesuprasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 02 13, 17:26)
o maniškiui trūko kantrybė, sakė ryt nupirks cimbidį patį didžiausią, jei aš bent kuriam laikui apsiraminsiu su lakstymu po gėlių parduotuves, na pažiūrėsim, kaip- čia man išeis, aišku sutikau lotuliukas.gif

Mane jau greit su visom gelem is namu isvis, doh.gif siandien dar trasu schultz nusipirkau,kai pasakiau kiek mokejau tai doh.gif geriau nesakysiu kas buvo lotuliukas.gif

Na va persodinau savo gelyte, jei gyvuos ir toliau tai tada as angelas bigsmile.gif angel_not.gif
Apkarpius lapus skysto praskiestu muilu lapus nuploviau, saknis pakisau po lengvu dusu, patepiau visur kirpimus cinamonu ir pasodinau i "siukslyna" pririnkau stambaus substrato,kad zemiu nekliutu. duok dieve kad ji man atsigautu wub.gif

Stai saknys kaip atrode po mirkymo, kai aptikau vabaliukus doh.gif tik vienoj vietoj buvo kazko neaiski galune unsure.gif
user posted image
Cia kas beliko is saknu,nebuvo visai supuvusios,bet ligotos,dar menuo ir kose buciau radusi doh.gif i reanimatoriu nekisau,nes 4 naujos augancios saknys po 5cm buvo ir dar kelios senos ilgesnes liko,tikiuos uzteks,kad gyvuotu ir toliau unsure.gif
user posted image
O va cia ta liga ant lapo,su ja nusipirkau,ji nedidejo iki sios dienos,7men. su cinamonu laikiau pateptu ir dabar patepiau pries isodinant.

Kaip manot atsigaut si gelyte???? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 02 13, 20:51)
Kaip manot atsigaut si gelyte????  unsure.gif

aisku kad atsigaus biggrin.gif gerai labai atrodo, pas mane ir ne tokios atsigaudavo, beveik lavonai budavo bet isgyveno ir dabar turiu viena beveik lavoneli, net neisivaizduoju ar isgyvens, bet tikiuosi kad stebuklas ivyks (mano lavonelis turi keleta pakankamai geru saknu, viena geltonuojanti ziedstiebi, viena lapa kuris pradejo dziuti ir geltonuoti, ir turi spurgiuka is kurio tikriausiai vaikas isaugs nes viduriukas ispuvo, taigi situacija tragiska)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 13 vasario 2009 - 22:41
nu ka snd vyra isleidau i zvejyba,o pati i maxima yu.gif , tai va zinios is ten,kauno akropoli visiskai nieko nerasta,o va hyper maximoj tai net akys apraibo,nzn uz ko griebt visur viskas grazu visu noriu lotuliukas.gif .po kokios geros valandos kuitimosi issirinkau 5 net doh.gif ,buciau gal dar kuitusis jei ne dukra kuri sake "mama gal jau gana" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
tai va mano naujokes tongue.gif
sitos senai norejau blush2.gif
http://picasaweb.goo...393929182801538

http://picasaweb.goo...394007193344386
sita tokia idomi pasirode,pirkau kad namie apziuret gerai galeciau lotuliukas.gif , palei mane atrodo kad cia su dviem keikiais,taip idomiai ten prie saknu blink.gif , o ir ziedai tokie gan idomus,tik ne rysiai gavos unsure.gif

http://picasaweb.goo...394177048074402
http://picasaweb.goo...394093349347602
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2009 02 13, 20:53)
va už šį milžiną mano vyras paklojo 99lt.Valentino dovana smile.gif
user posted image user posted image

o tu saule motina blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu jau geles grozis wub.gif vyras zino kad "ligone" tai uztat tokia padovanojo...tikisi gal ilgesniam laikui hihihi.gif hihihi.gif juokauju zinoma mirksiukas.gif
vaikiukas labai wub.gif
as siandien savo orchidejas maudziau,isnesiau savo egle po dusu nu ir sumasciau anas palepint silta srovele ax.gif
sita,norejau paklausti,po liejimo-maudymo raibuoles irgi isvalot(pazasteles ir t.t)? ar ne?ir jei pribega i ziedo a...nu kaip ji pavadint...kapseli,gal nieko tokio? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 13 vasario 2009 - 23:34
QUOTE(Lietuva @ 2009 02 13, 18:59)

pries pora dienu mamai pirkau dovanu stai toki:
http://picasaweb.goo...141493426359330
http://picasaweb.goo...141674127140050

pirkau kaune geliu bazej,ir mokejau 42 lt ax.gif . taip kad uz 70 nezydinti tikrai neapsimoka pirkt,nes uz tokia kaina gali nusipirkt kuo puikiausiai zydinti. 78 litai toj bazej kainavo toks cimbidis su 3 ziedynstiebiais pilnais ziedu,ir spalvu buvo visokiu.
Atsakyti
QUOTE(jeg @ 2009 02 14, 00:37)
pries pora dienu mamai pirkau dovanu stai toki:

labai grazios gelytes pas tave wub.gif thumbup.gif
ryt mano mamos vardadienis-tai leksiu ir as jai orchideja pirkti wub.gif mamai jos patinka,o ir kazkaip jos pas ja auga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 02 13, 22:40)
1- aisku kad atsigaus  biggrin.gif gerai labai atrodo, pas mane ir ne tokios atsigaudavo, beveik lavonai budavo bet isgyveno
2-  ir turi spurgiuka is kurio tikriausiai vaikas isaugs nes viduriukas ispuvo, taigi situacija tragiska)

1- va, kaip ramiau ant sirdies pasidare tavo sita posta paskaicius, tikiuos viskas bus gerai ir sulauksiu pumpuru issiskleidimo wub.gif
2- kazko nesupratau g.gif jei viduriukas ispuves,tai kaip vaikiukas dar gyvas? g.gif
QUOTE(jeg @ 2009 02 13, 23:30)
palei mane atrodo kad cia su dviem keikiais,taip idomiai ten prie saknu  blink.gif ,

Oho koks grozis naujuju pirkiniu wub.gif wub.gif wub.gif jei nepaslaptis po kiek kainavo? bigsmile.gif
Sakai tie mazi lapukai yra keikis? g.gif tadu ir pas mane vienoj naujai pirktoj palenopsi keikis yra, bigsmile.gif nu ryt apziuresiu nuo a iki z wub.gif

Siandien visa diena tik aplink orchidejas, jauciu ir nakti sapnuosiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Oho koks grozis naujuju pirkiniu wub.gif wub.gif wub.gif jei nepaslaptis po kiek kainavo? bigsmile.gif
Sakai tie mazi lapukai yra keikis? g.gif tadu ir pas mane vienoj naujai pirktoj palenopsi keikis yra, bigsmile.gif nu ryt apziuresiu nuo a iki z wub.gif

Siandien visa diena tik aplink orchidejas, jauciu ir nakti sapnuosiu doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]

kainavo visi po 16.99 mirksiukas.gif . nors tas margas itarciau turejo but daugiau nes su 3 ziedstiebiais,bet kadangi ant jo nebuvo barkodo,tai imuse kartu su visais vien kaina thumbup.gif .
as tiksliai nzn ar ten keikis bet bent man lb panasu,siaip gyvai dar nesu macius kaip atrodo keikis ant phalaenopsio blush2.gif
Atsakyti
kokios grazios jusu visu gelytes wub.gif seile tysta biggrin.gif as taip pat rytoj laukiu orches biggrin.gif siandien brangusis jau klause, ar nenoreciau balto labai didelio phal biggrin.gif bet kadangi baltus turiu gal kokis 5 tai atsisakiau smile.gif
noreciau paklausti gal kas tiksliai zinote iki keliu sestadieniais dirba vilijampoles ir aleksoto bazes? smile.gif
Atsakyti