QUOTE(Ida66 @ 2009 02 13, 14:51)
Aš sportuoju 4, kartais 5 kartus per savaitę.
Bet apklausa tai truputį neteisingai sudaryta, kaip balsuoti tuoms, kurios sportuoja 6 kartus.

a tos tegu raso kad kasdien
Papildyta:
Ka tik gryzau is treniruotes 30min. lipau i 8% kalna ant begimo takelio,20 minuciu slides kintantys sunkumai ir raumenims padirbejau puse valandziukes neskubedama.
tai dabar visa issunkta jauciuosi.taip silpna
QUOTE(arpaci @ 2009 02 13, 22:45)
a tos tegu raso kad kasdien

Papildyta:
Ka tik gryzau is treniruotes 30min. lipau i 8% kalna ant begimo takelio,20 minuciu slides kintantys sunkumai ir raumenims padirbejau puse valandziukes neskubedama.
Papildyta:
oho
man tai po treniruotes buna super nuotaika, labai gyva jauciuosi , nors i sokius eiti
Kaip manot, ar užteks 4 kartų per savaitę aerobikos po 1 h, kad kristų svoris? Kai lankiau treniruoklius, sportuodavau ilgesnį laiką, tačiau aerobikos treniruotės ilgiau kaip 1 h nevyksta
QUOTE(šypt @ 2009 02 16, 17:41)
Kaip manot, ar užteks 4 kartų per savaitę aerobikos po 1 h, kad kristų svoris? Kai lankiau treniruoklius, sportuodavau ilgesnį laiką, tačiau aerobikos treniruotės ilgiau kaip 1 h nevyksta 
man atrodo kad turetu kristi
3 kartus, aerobika, po valandą. Man sunku ir tiek kartų, labai daug atima laisvo laiko
Sportuoju 2-4 k. per savaitę
Per atostogas begioju kasdien. O dabar darbai neleidzia
tai iseina 4 kartai per savaite( begimas po 1.5 val.), o preso pratimai- kasdien, bet cia gal nesiskaito
sportuoju daug
antradieni 3 aerobikos rusys,treciadieni sale, penktadieni sale, sestadieni 1 aerobikos uzsiemimas+sale , sekmadieni kardio. greitai zadu atidaryti begiojimo ir aisku dviracio sezona,1kart i dvi savaites dar baseinas
taip kad manau apskaiciavus gaunasi 10 val i savaite sportui