Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų per savaitę sportuojate?

Apklausa: Kiek kartų per savaitę sportuojate? (127 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
o pas mane situoacija tokio, labai sunerimau,
mano rezimas toks jau 2 saviates :
<>sveika mityba ( nevalgymas po 6-7, jokio alkoholio ( isskyrus balta sausa vyna, nes jo galima ) , jokios duonos, saldumynu, bulviu, majonezu, padazu, nu zodziu tikrai gerai maitinuosi,
<>5 kartus i savaites sporto klubas ( intensiviai kardio + geleziukai )

o svoris ne krust is vietos, gal per daug as sportuoju ? gal reiketu pasirinkti mazesni kruvi kokius 2k i savaite ? net nezinau ka dayrti, atrodo viska gerai darau, nu bet nors 1 kg turejo nusimesti,

Bukit geros SM patarkit man nes nezinau ka daryti sad.gif(((((((((((((
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 02 20, 15:49)
sportuoju daug  biggrin.gif antradieni 3 aerobikos rusys,treciadieni sale, penktadieni sale, sestadieni 1 aerobikos uzsiemimas+sale , sekmadieni kardio. greitai zadu atidaryti begiojimo ir aisku dviracio sezona,1kart i dvi savaites dar baseinas biggrin.gif taip kad manau apskaiciavus gaunasi 10 val i savaite sportui g.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif super. as irgi taip noreciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 20, 22:41)
o pas mane situoacija tokio, labai sunerimau,
mano rezimas toks jau 2 saviates :
<>sveika mityba ( nevalgymas po 6-7, jokio alkoholio ( isskyrus balta sausa vyna, nes jo galima ) , jokios duonos, saldumynu, bulviu, majonezu, padazu, nu zodziu tikrai gerai maitinuosi,
<>5 kartus i savaites sporto klubas ( intensiviai kardio + geleziukai )
o svoris ne krust is vietos, gal per daug as sportuoju ? gal reiketu pasirinkti mazesni kruvi kokius 2k i savaite ? net nezinau ka dayrti, atrodo viska gerai darau, nu bet nors 1 kg turejo nusimesti,

Bukit geros SM patarkit man nes nezinau ka daryti sad.gif(((((((((((((

nugi simta kartu jau rasyta siame forume. matuokites apimtis,o ne sverkites. sportuojant tvirteja raumenys,kurie sveria daugiau uz lasinukus. o beje jei nera nuo ko kristi tam svoriui,tai labai sunkiai ir krenta tas paskutinis kilogramas. o jeigu yra,tai ne svarstykles jusu sukudima parodys o apimtys bigsmile.gif ypac jei dar ir ant geleziuku pasportuojate. gal nera taip blogai,kaip jums atrodo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2009 02 20, 22:47)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  super. as irgi taip noreciau  thumbup.gif

kodel nepabandzius biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 20, 21:47)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  super. as irgi taip noreciau  thumbup.gif

Jorky,jorky, ar tu saves veidrodyje nematai? doh.gif Ka nori is saves dar isspausti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(faustulia @ 2009 02 21, 10:05)
Jorky,jorky, ar tu saves veidrodyje nematai?  doh.gif  Ka nori is saves dar isspausti?  g.gif

lotuliukas.gif noriu isspausti siuliuka permatoma. o jei rimtai, as noreciau dar truputi suploneti biggrin.gif tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 02 21, 11:45)
lotuliukas.gif  noriu isspausti siuliuka permatoma. o jei rimtai, as noreciau dar truputi suploneti  biggrin.gif  tongue.gif  blush2.gif

doh.gif Kur dar ploneti? swoon.gif
Atsakyti
Aš sportuoju 4 k. per savaitę aerobiką 4u.gif Eičiau ir daugiau kartų tik kad gaila nebūna doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(faustulia @ 2009 02 21, 11:05)
Jorky,jorky, ar tu saves veidrodyje nematai?  doh.gif  Ka nori is saves dar isspausti?  g.gif

panasu kad jus viena kita pazystat. bet siaip jei ne, tai butu labai keistai nuskambeje. nes ne visada zmones daug sportuoja tam,kad svori numest unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 02 22, 19:28)
panasu kad jus viena kita pazystat. bet siaip jei ne, tai butu labai keistai nuskambeje. nes ne visada zmones daug sportuoja tam,kad svori numest unsure.gif

Taip,pazistamos ir taip sakau ne be pagrindo. Kai ir taip yra tobula,ko dar tyciotis is saves? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(faustulia @ 2009 02 22, 20:40)
Taip,pazistamos ir taip sakau ne be pagrindo. Kai ir taip yra tobula,ko dar tyciotis is saves?  doh.gif

na tiesiog jos tas pasakymas buvo parasytas po mano komentaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 02 22, 19:28)

Zinoma viena kita pazysta lotuliukas.gif

P.S Bent jau as apie metima negalvoju, svarbiausia svori palaikyti ir kuna sustangrint.
Atsakyti
Cherry,pas mane ta pati situacija,svoris beveik nekrenta,o sportuoju rpaktiskai kasdien ir intensyviai unsure.gif

antradieni,treciadieni,ketvirtadieni einu i dviraciu arba aerobikos trenkes ,pirmadieni ,penktadieni,sestadieni daug cardio ir programa,sekmadieni aerobika arba daug cardio su programa,aisku issibraukia kartais 1-2 dienos savaitej,dar priedo einu paplaukiot baseinan,pasisildyti pirtyse ir aisku infra pirtis
Atsakyti