Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(LINRI @ 2011 05 18, 12:34)
...
Nu manau, sutaupytu 3000 lt uztektu taxui iki viesbucio smile.gif

Bet aisku, kiekvienas renkasi pagal save  4u.gif

Tik ką draugai grįžo iš Kos'o. sakė su mašinos nuoma savaitei, pramogom, 5* viešbučiu (šitas jau nuskilo netyčia, nes dar neveikė užsakytas 4*) ir skrydžiu 2 asmenam + lėliukui kainavo 2900 lt... (bilietus ir viešbutį pati užsakinėjau, tai tikrai panašu kad nemeluoja smile.gif ). tikrai įdegę biggrin.gif tsakant gautųsi 1 perki - 1 nemokamai...

o šiaip tai kiek skaitinėjau, tai ten kur ryanairas neskrenda, ten dažnai gaunasi skristi su agentūra pigiau...
Atsakyti
Labas ,turiu dideli prasyma, kadangi planuojam rugsejo pab.vykti i Rodo sala, noreciau kad kas nors pagelbetu uzrezervuoti viesbuti per hotels4u.com puslapi,esu is Kauno, tikrai atsilyginsiu, rasykit i az.Agentura pasiule 2000litu brangiau negu uzsisakyciau pati per ryanair skrydi ir viesbuti butent per hotels4u.com tinklalapi.Labai lauksiu padejeju, tikrai neliksiu skolinga. ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite patarti, ar jau per velu i rodo sala spalio pacioje pabaigoje - lapkricio pradzioje? Aciukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimag @ 2011 05 18, 22:03)
Sveiki, gal galite patarti, ar jau per velu i rodo sala spalio pacioje pabaigoje - lapkricio pradzioje? Aciukas. smile.gif

kiek žinau tai sezonas su spaliu ir baigiasi... Man atrodo net gi ne su paskutinėm spalio dienom. Bet žiūrint ko tikiesi iš atostogų... Ten vistiek bus šilčiau nei pas mus. smile.gif
šiaip aš kai skaitinėjau, tai karšta ten būna liepa-rugpjūtį, o rugsėjo į galą - spalį tipo švelni vasara... jūra šilta... lentelėse rašo ~24C... Tai aš samoningai pirkau rugsėjo galui kelionę. pvz knygoj netgi rašo, kad kritulių kiekis spalį yra mažesnis nei rugsėjį...

http://www.holiday-w...rages/november/
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 05 17, 18:01)
O mašiną geriau užsisakyti anksčiau? Ar nebus visos "išgraibstytos" vasarą? Važiuojam liepos 2 dieną, tai pats sezonas. Ir jei užsisakyti iš anksto, kokiu būdu susiderinti, kad ta mašina būtų arti viešbučio? Ir kaip žinot, ar normali ta mašina bus? Žodžiu, daug klausimų, nes niekada dar neteko nuomotis mašinos  rolleyes.gif

Patogiausia mašiną pasiimti oro uoste, tada ir iki viešbučio be rūpesčių nukeliausit smile.gif. Jau patikrintas variantas, tiesa dar ne Rode, bet ir čia užsisakėm mašiną, pasiimant oro uoste, po pusvalandžio nuo atskridimo smile.gif .
Papildyta:
[quote=-lince-,2011 05 17, 12:42]
As gyvenau ne paciame Pefki centre, o uz keliu km esancioje viesbuciu zonoje (bet skaitosi kad Pefki, net ir adresas viesbucio buvo - Main street, Pefki, vienzo, nei nr, nei ka, tai teko klausti smile.gif), tai paciame Pefki centre ir nesilankiau, tik pravaziuodavau pro sali, bet matesi parduotuviu, kaip ir visur pilna, kaviniu. O del lankytinu vietu, tai abejoju, nes niekur neradau aprasyta, kad ten labai jau vertetu aplankyti. O as kur gyvenau, tai visai tik viesbuciai ir parduotuveles. Man arciau buvo Lardos miestelis uz kokio 1.5 km, tai buvau ten nuzingsniavusi, tai to miestelio centre yra tik fontaniukas, kuri radau ir knygoje kelioniu gidas Graikijoje. Is Pefki labai rekomenduoju vaziuot i Lindos miesteli, va ten tai grazu labai.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 05 18, 14:03)
Aš tai keliones per agentūras į vietas, kur pats kuo puikiausiai gali  susiorganizuot ,pateisinu nebent tuo atveju, jei nemoki išvis jokios užsienio kalbos,esi pagyvenęs ir pan... smile.gif visiems būna pirmas kartas, mes irgi ne iš tų keliautojų, kur po metus 10 kelionių susiorganizuojam, na, bet nelabai suvokiama, ko gali bijoti viską daryti pats.  4u.gif Man tai kaip tik malonus tie visi organizavimo rūpesčiai.. : biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat keliones organizavimas: bilietu paieska, viesbucio paieska, o tada jau marsrutu, laiko praleidimo planavimas vienas maloniausiu dalyku smile.gif Nors esu keliavusi ir per agentura, tai tuo metu dziaugiausi, kad rupintis nereikia niekuo smile.gif Taip, kad ir tas, ir tas yra gerai, tik viskas atsiremia i pinigus. Bet siltuose krastuose bent jau neturetu tekti nusivilti oru, grazia gamta, silta jura. Vienur sutaupai, kitur prarandi ax.gif O atostogos yra geris 4u.gif
Atsakyti
Į kurią salos dalį geriau važiuotu rugpjūčio viduryje? Kad neperkaistume, nors 30 laispnių nebaisu smile.gif
Atsakyti
Kazkas norejo pamatyti nuotrauku, tai keleta atrinkau. Bet savo akimis pamatyti vaizdai neprilygsta... wub.gif wub.gif wub.gif
Monolito pilis
user posted image

Moni Filerimou baznycios vaizdas nuo Filerimou kryziaus
user posted image

Salos vaizdai
user posted image

Symi sala
user posted image

Kempiniu parduotuvele Symi saloje
user posted image

Zydrasis vanduo Rode
user posted image

Light&Sound parkas Rode
user posted image

Rodo miesto vaizdai is laikrodzio boksto
user posted image

Rodo senamiescio siena
user posted image
Atsakyti
Nuotraukos kaip atvirutės atrodo wub.gif
Atsakyti
Papasakokit trumpai apie tą Light and Sound parką. Logiškai mąstant, tai vakare ten gražu turėtų būti....
Atsakyti
Labai grazios foto, kaip atvirukai!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Mergaites, kas norit daugiau foto, tai nueikit i kelioniu fotoreportazai, ten viena panele smulkiai aprasus savo dvi savaites Rode su daaaaaaaaaug foto. Labai patiko jos pasakojimai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 05 19, 19:38)
Labai grazios foto, kaip atvirukai!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Mergaites, kas norit daugiau foto, tai nueikit i kelioniu fotoreportazai, ten viena panele smulkiai aprasus savo dvi savaites Rode su daaaaaaaaaug foto. Labai patiko jos pasakojimai!  thumbup.gif

Aš jau tą pokohontos (jei jį turite omeny) pasakojimą gal kokius 4 kartus skaičiau biggrin.gif
Atsakyti