Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(Diamond'e @ 2011 05 20, 12:01)
Mes irgi liepos 9-16d smile.gif

Labai malonu smile.gif , ir į priekį, ir atgal skrisime kartu biggrin.gif .
Atsakyti
užėjau paskaitinėti apie Rodą, nes rinkausi rinkausi ir galų gale praėjusią naktį išsirinkau kelionę. Išskrendam jau po savaitės ax.gif

Nors gerokai gąsdina tos žinutės apie drebėjimus, ypač paskutinįjį, įvykusį Turkijoje...
Bet kažkodėl vis tiek pasiryžau su didele viltimi, kad nieko blogo nenutiks tuo metu.

Pirmą kartą keliausime į graikišką kraštą, įdomu bus palyginti su kitais kraštais ax.gif
Gyvensime netoli Pefkos, planuojame nuomotis mašiniuką bent porai dienų, kad apvažiuoti visą salą.
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2011 05 22, 03:32)

Nors gerokai gąsdina tos žinutės apie drebėjimus, ypač paskutinįjį, įvykusį Turkijoje...

As tuo metu buvau Bodrume. Drebejimo nepajutau, jei jau kalbam apie paskutini. As keliaudama negalvoju apie tokius dalykus, nes kitaip isvis koja is namu iskisti butu baisu.
Atsakyti
QUOTE(jurga5 @ 2011 05 21, 22:49)
Labai malonu  smile.gif , ir į priekį, ir atgal skrisime kartu biggrin.gif .

aha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 05 22, 09:13)
As tuo metu buvau Bodrume. Drebejimo nepajutau, jei jau kalbam apie paskutini. As keliaudama negalvoju apie tokius dalykus, nes kitaip isvis koja is namu iskisti butu baisu.

ax.gif va va, ir vyras pasakė, kad nuo likimo nepabėgsi, o dėl to nevažiuoti būtų kvaila drinks_cheers.gif
dar paskaičiau temoj, kad statybos Rode pritaikomos seisminės zonos reikalavimams smile.gif
Atsakyti
Sakykit ar kas gyveno miestelyje KREMASTI? Ar dar kokiam kur netoli oro uostas, kaži ar labai lėktuvai trukdo? g.gif
Atsakyti
As noreciau vaziuoti spalio pradzioj, tad gal papasakotumet kaip ten orai tokiu metu? Ar nesusalsim? biggrin.gif
Ir dar domintu automobolio nuoma- ar tiesa, kad Rode nereikalingas uzstatas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ežiukai @ 2011 05 22, 20:21)
Sakykit ar kas gyveno miestelyje KREMASTI? Ar dar kokiam kur netoli oro uostas, kaži ar labai lėktuvai trukdo? g.gif

Mes gyvenom Ialyssos miestelyje, jis apie 10km nuo oro usto, tai lektuvai labai girdisi, na bet paskutinem dienom jau maziau i tai kreipem demesi. Tame miestelyje gi visa laika nebuni, keliauji po sala
Atsakyti
prisiskaičiau nekokių atsiliepimų apie išsirinktą viešbutį... nors prieš tai buvau radusi daugiausia vien labai gerus atsiliepimus. Tai dabar unsure.gif

Turiu klausimuką, kas keliavote All in formule. Ar yra galimybė gauti viešbutyje kokį lunch paketuką, kai išvyksti visai dienai?
Atsakyti
Mielos Mergaites mirksiukas.gif , skrendu 28 geguzes, Patarkit, kaip man is oro uosto patekt I faliraki: mes 3, geriau Autobusu ar taksiuka imti? kiak supratau autobusai tik per Rodo miesta/ Ar as netaip supratau. O taksas kazkur 28 Eur? ( cia visam ekipazui nepriklausomai 1 ar 3?). Waje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nežiniukas @ 2011 05 23, 15:52)
Mielos Mergaites mirksiukas.gif , skrendu 28 geguzes, Patarkit, kaip man is oro uosto patekt I faliraki: mes 3, geriau Autobusu ar taksiuka imti? kiak supratau autobusai tik per Rodo miesta/ Ar as netaip supratau. O taksas kazkur 28 Eur? ( cia visam ekipazui nepriklausomai 1 ar 3?). Waje  doh.gif

Autobusai greičiausiai tik per Rodo miestą. Pasiklauskite, už kiek taksi nuvežtų. Kai trise, tai gal ir apsimoka taksą imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2011 05 23, 14:42)
Turiu klausimuką, kas keliavote All in formule. Ar yra galimybė gauti viešbutyje kokį lunch paketuką, kai išvyksti visai dienai?

Man rodos visuose turi būti. Mes viešbutyje gavom, bet jis buvo toks prastas, kad kitą dieną išvykstant pačios nuo pusryčių stalo prisirinkom maisto, prisidarėm sumuštinių ir pasiėmėm. Buvo daug skaniau, nei jų duotas paketas mirksiukas.gif
Atsakyti