Dar pernai permeciau visa tema, nes irgi rupimas klausymas mums, esame rudeniniai, taip kad dukra noriu leisti veliau.
Lankome paruosiamuku grupe, ir matau, kad dar metu mums tikrai truksta. Lankome logopeda, sunkiau formuoja klausimus-pasakojimus, dar gali zodziu galunes netaisiklingai taikyti, pastoviai kalbomes su aukletoja, sako turi daug vaikiskumo... Tai vat mano didziulis noras ir buvo po paruosiamuku lankyti nuline klase kaip adaptacija naujam rezimui.
Del tu kalendoriniu metu, nustatytu valstybes, del papyldomo ugdymo darzelyje su mokytojais pagal trysale sutarti, o po to iskarto i antra klase.... mane tas tikrai netenkina

kazkokios nesamones, finale ne vaiko interesai, o finansinis suinteresuotumas cia svarbiau gaunasi.
V.z. pries kelias dienas buvome PTT, uzregistravo nuo
vasario 1d., trecias apsilankymas jau bus pokalbis su tevais, aptarymas. I mano visokius klausimus apie pratesimus ikimokykliniu metu, apie nulines klases, ar kitus kokius variantus, kategoriskai viska paneige, bet tuo pat metu atrode kaip kad nedasakytu ko... budavo tokiu akimirku, kai lakoniskai nutiledavo tiesiog (???)
Isejusi, iskarto su vyru nuvaziavome pasikalbeti siaip, be jokiu vylciu, i pradinie mokykla, kurioje yra nulinukai, ir ka sau manote? ... pakalbeje su direktoriumi vos jokios problemos tame neizvelge! Prasom, sako, ateikite, rasykite pareiskyma. Tai ta pazima is PTT irgi pravers tokiu atveju, bet kiek supratau, ir be jos tikrai priimtu.
Nu ziuresime, kaip cia issirutulios, bet kaip imanomi tokie skirtumai, kur vieni gasdina jog be sansu, o kiti nemato problemu dideliu???