Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa- Kelių metų vaiką leisti i mokyklą?

Apklausa: Kiek metukų buvo jūsų vaikui kai išleidote į 1 klasę? (408 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(klopedija @ 2011 10 25, 20:48)
Naitai, kai uždaromos durys, atsiveria langas...  mirksiukas.gif 
Po 10 klasių vaikas eis į profesinio rengimo centrą (ten galima mokytis specialybės kartu su vidurinio ugdymo programos dalykais  mirksiukas.gif ). Paskui galima bandyti taikyt į kolegiją... ir...  mirksiukas.gif

tai koks čia langas, klopedija. unsure.gif Per profesinę į universitetą.. Kas nenori mokytis, tas ir be šitų reformų išeina į profesines. O dabar norintiems mokytis bus du keliai - kažkaip brautis į vidurinę mokyklą kuo anksčiau, kad tikėtis tęstinumo toj pačioj mokykloj, arba kyšiai. Antrasis variantas deja bus dažnesnis.. smile.gif
Atsakyti
Naitai, kantrybės. 4u.gif
Dalinai esate teisi, bet aš taip toli nežiūrėčiau. Planuočiau ateitį, bet koncentruočiausi į esamą padėtį ir vaiko pasiekimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 10 25, 23:03)
Naitai, kantrybės.  4u.gif
Dalinai esate teisi, bet aš taip toli nežiūrėčiau. Planuočiau ateitį, bet koncentruočiausi į esamą padėtį ir vaiko pasiekimus.  mirksiukas.gif

čia aš ne dėl vyriausio nervinuos.. jam tai duok D kad tik į profkę patektų biggrin.gif . Aš turiu dar du.. va tie tai gudručiai natūroj.. wub.gif
Atsakyti
7m
Atsakyti
QUOTE(KKVTKN @ 2011 11 11, 22:26)

Va čia išsamus ir motyvuotas atsakymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2011 11 11, 22:46)
Va čia išsamus ir motyvuotas atsakymas  biggrin.gif

nes 7nerių vaikas pagal amžių labiausiai būna subrendęs mokykloje, antra vertus kad atimti jam vaikystę koks skirtumas ar baigs mokyklą 18 ar 19likos??
Atsakyti
Tu čia iš patirties,ar kaip?
Atsakyti
Patirtis rodo, kad mūsų švietimo sistemoje geriausia leisti 7 metų. Tą skelbia ir švietimo įstatymas.
Be abejo, būna išimčių, kai šešiametis pakankamai brandus mokyklai, o aštuonmetis vis dar nesubrendęs.
Atsakyti
manau , kad nuo vaiko priklauso keliu geriausia metu leisti i mokykla . nes galiu is savo patirties pasakyti pirma sunu leidom 6 metu ( cia buvo pries 7 metus ) nes jis tikrai buvo jau pasiruoses ( pazinojo visas raides , mokejo rasyti jas . su skaiciais tas pats ) ir siaip toks buvo rimtas vyrukas smile.gif . o antrajam dabar 5 metai ir 8 men .ir tikrai matosi kad jis nebutu pasiruoses kitais metais keliauti i mokykla . tiesiog teveliai turi jausti ir matyti kada laikas .
Atsakyti
Manoji jau keli metai kaip pazysta raides ir skaicuoja, sia vasara pradejom po truputi jungti garsus i zodziua, bet vis dar einam i paruosiamaja grupe, nes rugsejo men. buvo dar 6 metai, o kova bus jau 7. Tai i mokykla iskeliaus 7 su puse metuku. Nepergyvenu, spes pabaigt, kad tik neaptingtu, o vat kol kas parengiamojoj kol kas dar nemaciau jokios pazangos, jau pradeda primirsti tai ka mes savarankiskai pasiekem g.gif Tikiuos, kad po truputi isivaziuos ta svietejiska programa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2011 11 16, 10:31)
manau , kad nuo vaiko priklauso keliu geriausia metu leisti i mokykla . nes galiu is savo patirties pasakyti pirma sunu leidom 6 metu ( cia buvo pries 7 metus ) nes jis tikrai buvo jau pasiruoses ( pazinojo visas raides , mokejo rasyti jas . su skaiciais tas pats ) ir siaip toks buvo rimtas vyrukas  smile.gif  . o antrajam dabar 5 metai ir 8 men .ir tikrai matosi kad jis nebutu pasiruoses kitais metais keliauti i mokykla . tiesiog teveliai turi jausti ir matyti kada laikas .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Reikia atsizvelgti i vaiko buda ir savijauta, ar pasiruoses eiti i mokykla ar ne. Mano asmenine patirtis 6 metuku leido i mokykla mane, buvau pazangi mokine ir manau subrendusi tam, baigiau mokykla 18metu ir 3men, jauciausi labai smagiai:) Bet paziurejus i savo vienmecius, su kuriais buciau jai eiciau nuo 7 metu, tai jau 7 klaseje masciau na ir mazvaikiai, netureciau apie ka kalbeti su jais biggrin.gif Sese irgi leido nuo 6. Savo atzalele leisiu ne anksciau 6metuku, bet ziuresiu pagal situacija ar ji tam bus pasiruosusi, manau nera kur skubeti, ziniu vistiek gaus jei nores ir teveliai pades, o vat emocine busena vaiko mokykloje ,kur jis praleidzia didziaja dali dienos labai svarbi. Sugebejimas bendrauti, pritapti ir t.t.smile.gif nes pas mane klasiokai kurie buvo nepazangus, buvo tikrai nekvaili, o net labai protingi tik bendrauti, pritapti, minciu issakyti nemokejo. Laikui begant vaikai juos nurase ir mokytojai mazai demesio rode, tai vaikas plauke pasroviui, aisku toli nenuplauke verysad.gif
Atsakyti