namie dažnai pusnuogis laksto, bet kai pasakau, kad einam lauk, tvarkingai rengiasi.

Mano dukrytei irgi labai patinka nuogai palakstyti po namus, bet stengiuos neleisti susalti, kuo greiciau aprengiu. Kadangi to leidziu, tai labai didelio noro ir neran

QUOTE(Beautiful Life @ 2009 09 19, 11:22)
Dukryte labai megsta pusnuoge po namus palakstyti, nedraudziam, proto ribuose. Kai reikia aprengti, buna ir rekimo, buna ir be jo, pagal nuotaika 

Tas pats ir pas mus

Vasara kai buvo silta lakstydavo po viena maikute kieme (kiemas pas mus uzdaras)
Mums jau praeidineja sita manija, buvo laikas, kad galejau rengti n kartu per diena, visada nusirengdavo. Nors atrodydavo, kad galva kitais dalykais uzimta, bet nusirengti, ypac kelnes, nepamirsdavo
Viena karta uzejes i svecius draugas pasisaipe, tai nuo tada truputi dede pagasdindavom
Dabar jau kita problema - pats rengiasi, bet tik tai, ka nori

Dabar jau kita problema - pats rengiasi, bet tik tai, ka nori

Jau kas patinka, tai patinka pusnuogiam lakstyti po namus , per dižiausią karą apsivelka

mano dukryte ir nemėgsta kelnių ir kojinių... Ir kai išmoko rengtis tai pati renkasi rūbus, dedasi tik tai ką ji nori. Būdavau labai laiminga kai kelnes ir kojines užsideda ir pamiršta .... jas nusiimti. O jau porą rytų atsikėlusi eina į stalčių kojinių ieškoti.
tai man labai patinka, gal pačiai šalta pasidarė

QUOTE(giedrezu @ 2009 11 05, 20:05)
mano dukryte ir nemėgsta kelnių ir kojinių... Ir kai išmoko rengtis tai pati renkasi rūbus, dedasi tik tai ką ji nori. Būdavau labai laiminga kai kelnes ir kojines užsideda ir pamiršta .... jas nusiimti. O jau porą rytų atsikėlusi eina į stalčių kojinių ieškoti.
tai man labai patinka, gal pačiai šalta pasidarė

O mano dar nemoka pati rengtis

maniskiui tik leisk, gali ir nuogas lakstyt po kambari, tik butinai turi but maike, turbut kazko gedijasi
o su pedkelnem ir mes turim problemu, kol aprengiu

mes lakstom tik kai einam maudytis tai tada leidziu paplykinet
o siaip tik kojines nusiimineja

pagaunu,laikau ir rengiu, pradžioje šaukia,po to mato,kad nebepabėgs, tai ramiai duodasi baigiama rengti
man rodos visi jie taip daro

Rengtis nemegstam nuo gimimo
,cia musu didziausia problema.Visada verkia,muistosi,bega,kol apsirengiam eiti i lauka,tai man ir noro nebelieka.Ir kalbinu,ir juokinu,vistiek mums sunkiai gaunas.