Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

drinks_cheers.gif ir as gyvenu prie juros , visada pilna plikuciu vaikuciu , ir tas nehigieniskumas tai toks saliginis nes juk smelio vistiek patenka visur...
nuo pat gimimo vaikstome prie juros sia vasara mazyle jau pati gales lakstyti pajuriu nupirkau maudomuka grazuti , bet ne del higienos, manes nezavi "krumuose tupintys", nenoriu kad i mano vaika kazkas ziuretu netaip blush2.gif
ir man labai grazu kai tokios mazutes su maudomukais laksto, bet ir nuoguciai vaikuciai grazu, kiekvienam savaip manau 4u.gif as desiu vaikui pamperiuka maudynems kazkaip nera smagu ziureti i "kakojanti ' maziuka tiesiai i vandenuka kur maudoosi kiti 4u.gif
Atsakyti
mes prie juros vezemes savo mazyle kai 10 ar 9 men buvo,su maudymuku buvo,labai graziai atrode,net minties nebuvo plika paleist,nei man nei manajam tokie "ka gamta dave" nei du nei devyni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dialex @ 2009 03 16, 16:16)
maniskis tai ryte rengesi be problemu ..ir lauka rengiasi vos ne pats (2metu juk jau)bet vakare uzdet pyzama didziausia problema taip ir laksto po namus valanda -pusantros ...prazioj ir as bijojau kad persals ,bet kad jau duksta tai visas sukaites biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2009 03 16, 14:34)
Pas mus dazniausiai kyla problemu, kai reikia rengtis i lauka  doh.gif  gaudau po namus, kol uzdedu kepure, po to pirstines, kol paimu striuke/palta, pirstines jau numautos  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tik aš kol pagaunu uždėt striukę, tai kepurė jau būna nutempta ir numesta doh.gif
ir aišku vekšlenam, rėkiam, bambam ir kitaip nepasitenkinimą demonstruojam doh.gif
Atsakyti
Maniškis irgi nemėgėjas rengtis, bet nekreipiu dėmesio, tegu grūdinasi smile.gif jei prireikia, pačiumpu ir per prievartą aprengiu - paburba ir susidomi naujais dalykais. Buvo laikas, kai įnirtingai priešindavosi ir spardydavosi. Išgelbėjo į drabužius segamas segtukas - angeliukas bigsmile.gif Keliavo jis pagal poreikį iš vieno megztuko į kitą ir mažius mielai rengdavosi. O kad tą megztuką su angeliuku apsivilkti, pirmiau juk reikia apsivilkti maikę, golfą... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 04 17, 15:54)
Išgelbėjo į drabužius segamas segtukas - angeliukas  bigsmile.gif Keliavo jis pagal poreikį iš vieno megztuko į kitą ir mažius mielai rengdavosi. O kad tą megztuką su angeliuku apsivilkti, pirmiau juk reikia apsivilkti maikę, golfą...  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif
bet maniškiui ko gero tokios baikės dar nė motais doh.gif
Atsakyti
visalaik basas namuose,kojines kokias nori dėk,vistiek po minutės nusiaus,dičkis irgi visada tik su trūsais vaikščioja,na matyt jiem taip geriau,nors nieko blogo-užsigrūdina,todėl mažiau serga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu mano dvieju metuku sunelis irgi kartais nenori nei renktis,nei ausu valyt.netgi pampemrsus sunkiai atpratinti.tai kai saltos grindys buna vistiek laksto pusnuogis,o jai prasai apsirengti tai irgi rekia.... schmoll.gif
Atsakyti
na mano mergaite tai megsta irgi palakstyti nuoga po namus, o ypac po maudyniu, buna kartais kad ir vilktis nebenori, bet kazkaip dar susitvarkom ir be dideliu kaprizu ax.gif
Atsakyti
Maniske ir dabar be kelniu sedi smile.gif su bliuskute,su tapkytem,bet be pedkelniu su nuogu uzpakaliuku lotuliukas.gif Pradejo daryt pati ant puodo sysiuka,tai kelniu be pamperso jokiu neduoda uzdet doh.gif
Atsakyti
Pas mus si problemyte buvo, dabar jau praejo. Nors nurengus, krykstauja is laimes kaip jam gerai, bet svarbu, rengiasi, kai to prasau, nebereikia gaudyti
Atsakyti
Mėgstamiausias dalykas - vaikščioti nuogam. Taip galėtų ilgai. Tik žiemą tenka neleisti, kad neperšaltų. O tada būna mama negera. smile.gif
Atsakyti