Ar veiksmingas LOC vonių valiklis? Užleistą vonią įveiktų?

QUOTE(MisKaprizas @ 2009 09 10, 09:39)
Man sitas valiklis neiveike.
O kai vonia svari, tik siaip pavalyt nuosedas reikia, tai bet kokia priemone pades

Užleistą vonią valykit su WC valikliu.
As su Locu vonia ir kriaukles valau.
Sakykit, o LocPlius pienelio kokia paskirtis? Bandziau su juo valyti virtuvine akmens mases kriaukle, neisvale
Sakykit, o LocPlius pienelio kokia paskirtis? Bandziau su juo valyti virtuvine akmens mases kriaukle, neisvale

as pati, jei labai apkalkeja ir sunku nuvalyti, naudoju WC valikli, o siaip kas savaite plaunu su LOC pieneliu. lengva, patogu ir svara garantuota

QUOTE(vakare-tyla @ 2009 09 10, 10:10)
As su Locu vonia ir kriaukles valau.

LOC Plius pienelis skirtas blizgiems paviršiams valyti. Ir valant paviršius turi būti sausas, o kempinėlė, kuria valai, drėgna.
QUOTE(Delusion @ 2009 09 10, 10:13)
LOC Plius pienelis skirtas blizgiems paviršiams valyti. Ir valant paviršius turi būti sausas, o kempinėlė, kuria valai, drėgna.
Aciu

Kiek kainuoja gelezis ir kiek tableciu yra?
QUOTE(dajolu @ 2009 09 10, 13:49)
Kiek kainuoja gelezis ir kiek tableciu yra?
parasiau Jums

atėjau pažiūrėti tai kaip tie bandymai su pomidorais

QUOTE(vakare-tyla @ 2009 09 10, 10:10)

Matyt niekas jų neįveikia

buvo net atskira tema apie jas, tai ten jau grynai su balikliais moterys balindavo, bet man kažkaip gaila dar... Norwex pasta ir nepadeda

Gal galėtumėt parodyt kam nuolaidos yra rugsėjo mėn.

QUOTE(vakare-tyla @ 2009 09 10, 11:04)
Aciu
Taip ir maniau, nes puikiai nuvalo virduli, rankeneles pienelis. O kuo patartumete valyti tokia kaip mano kriaukle, nes ir Loc nelabai isvalo.

Dėl kriauklės. Pas mane irgi akmens masės, tik ji tamsi, tai joje tik kava, arbata - tos tamsios dėmės matosi, kai nevalai. Bandykit: WC valikliu (bet paviršius turi būti sausas ir palikti 30 minučių) arba baliklių, nes jo grūdeliais galima valyti ir kietus paviršius su drėgna kempinėle. LOC plus pienelis per švelnus. ZOOM'as šiuo atveju gal irgi padėtų, priklauso nuo ko labiausiai apsinešus kriauklė.
QUOTE(davija @ 2009 09 10, 22:31)
Matyt niekas jų neįveikia
Pas mane dar balta kažkada buvo
buvo net atskira tema apie jas, tai ten jau grynai su balikliais moterys balindavo, bet man kažkaip gaila dar... Norwex pasta ir nepadeda

Rugsėjį nuolaidos viskam kam buvo iki šiol, kol prekių yra ir universalių miltelių 2,25 kg + minkštiklio rinkinys 15% pigiau.
QUOTE(Elzė @ 2009 09 10, 14:32)
Apdorojus Pre-wash, pamirkius baliklio, try-zime ir miltelių tirpale - išsiskalbė. Bet kaip jau rašiau, draugė turi tik baliklį ir pre-wash, jokių mitelių ar mirkymo priemonių iš Amway daugiau neturi ir džiaugiasi, kad tik pre-wash ir baliklio dėka dukrytės drabužiukai išsiskalbia. Žodžiu, eksperimentuokit ir rasit geriausią savo receptą dėmėms.
Beje, noriu priminti, kad Amway - tai ne tik skalbimo priemonės.