Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(kristele10 @ 2009 09 08, 19:11)
Gali buti, kad vandens kietumas turi itakos. Vaiko visada skalbiu 60C t-roj., aisku, jei galima. Savo ivairiai, ziuriu etiketes, zodziu pagal situacija.
Jo, as va kaime sulinio vandeniu dziaugiausi  thumbup.gif Viskas svelnu be jokiu minkstikliu.
Ir sampuna gali pati prasciausia naudoti, plaukai svelnuciai, kaip silkiniai buvo. O namie turi visas papildomas turimas priemones naudoti, kad toki efekta gautum sad.gif

4u.gif tai gi va, aš ežero vandens kai parsinešu, tai galvą išsiplaunu pačiu pigiausiu šampūnu ir be jokių balzamų, tai efektas toks pats kaip plaučiau galvą su Amway purinamaisiais šampūnais su vandeniu iš krano....
Todėl manau, kad vanduo LABAI DAUG įtakos turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli.
Kai darot uzsakyma, kokia kortele atsiskaitot? Turiu saskaita Swedbank ir nezinau, kokia cia man kortele uzsisakyti, kad tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 08, 20:10)
Turiu klausimeli.
Kai darot uzsakyma, kokia kortele atsiskaitot? Turiu saskaita Swedbank ir nezinau, kokia cia man kortele uzsisakyti, kad tiktu  g.gif

Kreditine.
MAn aiškino, kad debetinės netinka. MB turi kreditinę, tai man nelabai patinka, nes jeigu paimti iš jos pinigai, tai mėnesinis mokestis yra... doh.gif
Atsakyti
Plaukus labai gerai minkstina virintas vanduo smile.gif Bent jau perskaulaukite plaukus po plovimo su virintu, ir pamatysite, daug minkstesni bus mirksiukas.gif

QUOTE(Dainulle @ 2009 09 08, 21:13)
Kreditine.
Man aiškino, kad debetinės netinka. MB turi kreditinę, tai man nelabai patinka, nes jeigu paimti iš jos pinigai, tai mėnesinis mokestis yra...  doh.gif

Inesk is anksto i kreditine kortele pinigu, kad nereiketu judinti kredito. Pvz, jei uzsakyma darysi uz 500lt, o kreditas yra 3000lt, inesk tuos 500lt, kad korteleje bendra suma gautusi 3500, tada padarius uzsakyma 3000lt liks nepajudinti, ir nereikes moketi mokescio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 08 rugsėjo 2009 - 20:41
vandens kietumas 100% lemia skalbiniu plovimo kokybe. pas tevus sulinio vanduo, tai rubai tikrai svariau issiskalbia thumbup.gif ir minkstuciai lieka.

kitas dalykas - saikingas milteliu naudojimas. geriau maziau, nei daugiau. rubai pasidaro papilkeje, kieti.

vysniu demes tikrai be problemu isemiau. nepamenu ar su LOC, ar su balikliu. galiausiai su citrinos rugstimi. ta pati galima padaryti ir su pomidoru dememis thumbup.gif

kristele10
o tai miltelius tiesiai i bugna beri, ant rubu g.gif
Atsakyti
kas gali i az pasiulyti dantu sepetuku?
ir ju kainos dabar kokios?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2009 09 08, 21:13)
Kreditine.
MAn aiškino, kad debetinės netinka. MB turi kreditinę, tai man nelabai patinka, nes jeigu paimti iš jos pinigai, tai mėnesinis mokestis yra...  doh.gif

O Visa ar MasterCard - nesvarbu kuri is ju?

QUOTE(linabalt @ 2009 09 08, 21:40)
Inesk is anksto i kreditine kortele pinigu, kad nereiketu judinti kredito. Pvz, jei uzsakyma darysi uz 500lt, o kreditas yra 3000lt, inesk tuos 500lt, kad korteleje bendra suma gautusi 3500, tada padarius uzsakyma 3000lt liks nepajudinti, ir nereikes moketi mokescio 4u.gif

Tai as taip ir supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 09 08, 17:46)
Niu papasakosiu kaip as skalbiu:
Vaiko - niu labai jau isterliotus drabuzelius - i kibira ipilu krsto vandens, ipilu 2 kamstelius baliklio, ismakaluoju su sluotos kotu, kad greiciau istirptu ir uzmerkiu. Palaikau, kol vanduo atvesta, kad galeciau rankom grezti. Tada viska i skalbimo masina.(nera masinoj mirkymo programos sad.gif) Miltelius tiesiai i bugna pilu, (jei LABAI jau murzini buvo, tai i milteliams skirta stalciuka ipilu 1 kamsteli baliklio), mikstikli i jam skirta stalciuka, i milteliams skirta stalciuka LOCó 2 pompos paspaudimus.
Savo skalbiu taip: LOCó 2 p.p. i milteliams skirta stalciuka, miltelius i bugna ir minkstikli ten, kur jam reikia.
Nezaidziu su jokiom backutem, atskirai nieko netirpinu. Ir Tri - zymmeó niekad neprireike.
Viskas svaru  thumbup.gif
Net uosviene stebejosi, kad vaiko viskas taip balta, tai teko balikli padovanoti. Gyresi paskui, kad visas baltas, bet nuo ilgo laikymo pageltusias maikes atbalino, vyno deme is bliuskutes iseme smile.gif
1 pakeli milteliu sunaudoju mazdaug per metus  thumbup.gif Vaikisku milteliu tiek pat.
Niekaip nesuprantu kaip vienom skalbia, kitom neskalbia sie milteliai...  g.gif
As uzsakineju is lenku linijos. Ir kitiem uzsakineju, tai ka zmones pinigu neturi kur deti, kad perka ne pirma karta, gi nepirktu, jei neskalbtu  biggrin.gif
P>S> Sau naudoju universalius miltelius. Kai pabaigsiu - labai noriu pabandyti skysta skalbikli... smile.gif

Aš pirkau pirmą kartą. Man išgyrė tuos baliklius ir miltelius, nutariau pabandyti. Bet vis dar eksperimentuoju, bet kol kas mano eksperimentai bevaisiai verysad.gif
Ačiū už išsamią info.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 08, 23:37)
vandens kietumas 100% lemia skalbiniu plovimo kokybe. pas tevus sulinio vanduo, tai rubai tikrai svariau issiskalbia  thumbup.gif  ir minkstuciai lieka.

kitas dalykas - saikingas milteliu naudojimas. geriau maziau, nei daugiau. rubai pasidaro papilkeje, kieti.

vysniu demes tikrai be problemu isemiau. nepamenu ar su LOC, ar su balikliu. galiausiai  su citrinos rugstimi. ta pati galima padaryti ir su pomidoru dememis  thumbup.gif 

kristele10
o tai miltelius tiesiai i bugna beri, ant rubu  g.gif

Taip, tiesiai i bugna, ant rubu. smile.gif
Atsakyti
Žolės dėmėms užtektų baliklio ar reikia Pre-Wash? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2009 09 09, 11:40)
Žolės dėmėms užtektų baliklio ar reikia Pre-Wash?  g.gif

Baliklio. Gamtoj iškart nuo džinsų nuvalė ir LOC servėtėlės.

Vakar nosinę ištepiau: pomidoru, slyva, kava, pomidorų padažu, obuoliu. per naktį laikiau ant gyvatuko, kad "padžiūtų". Vakare "skalbsiu" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 09 rugsėjo 2009 - 10:45
Pas ką dėl vandens kietumo sunkiai tirpsta milteliai, rekomenduojama naudoti skystą skalbiklį. Jei drabužis stipriai dėmėtas, skalbiklį pilti tiesiai ant dėmių (neskiestas jis jau paveikia dėmes), o tada dėti skalbti. Jis geras tuo, kad galima skalbti net šaltam vandeny. Draugė darė eksperimentinį skalbimą smile.gif skalbė du vienodus užtiesalus žemoje temperatūroje: vieną prekybcentrių skystu skalbikliu, kitą Amway skystu skalbikliu. Sakė rezultatas akivaizdus Amway naudai thumbup.gif
Atsakyti