Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

QUOTE(benux @ 2009 03 13, 21:29)
aš tikiu, kad daro ir vyrai tokius masažus, bet man sunku įsivaizduoti, kaip pati eičiau celiulito naikinti pas vyrą doh.gif

Aš tikrai neičiau, nors visai nesu sarmatlyva...

Visgi manyčiau, kad šiuo metu mokytis masažo ir pradėti dirbti nėra tinkamas laikas...Masažas tam tikra prasme yra tarsi prabangos prekė...Stebint, kaip žmonėms nurėžinėjami atlyginimai, neapleidžia mintys, kad tą prabangą sau galės leisti vis mažiau ir mažiau žmonių...
Atsakyti
na taip, būtent, kai eini malonumui, o ne būtinybei, tai dabartiniu metu, žmogus skaičiuoji. Tradiciniems gydomiesiems kitaip, bet ten reikia med. išsilavinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 03 13, 21:36)
na taip, būtent, kai eini malonumui, o ne būtinybei, tai dabartiniu metu, žmogus skaičiuoji. Tradiciniems gydomiesiems kitaip, bet ten reikia med. išsilavinimo smile.gif

Dirbančioms poliklinikose už grašius klientų tikrai niekada netrūks smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif , žiūriu tema truputį pajudėjo į priekį. Aš tai vis paskaitinėju, bet labai tingiu ką rašyti. ax.gif
Nors prieš vyrus masažistus neturiu nieko prieš, bet anticeliulitinio tai aš tikrai neičiau pasvyrą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 13, 22:39)
Dirbančioms poliklinikose už grašius klientų tikrai niekada netrūks smile.gif

nedirbu poliklinikoj, dirbu sau ir ne už gražius, patikėk, žmonių netrūksta mirksiukas.gif
Papildyta:
sveika laurima, kaip sekasi?
Atsakyti
Kažkokiame žurnele skaičiau moters atsiliepimus, kai ji gavusi donanų kuponą, ėjo pasimėgauti kažkokio tai salono teikiamomis paslaugomis. Tai moteriai labai nepatiko, kad ją masažavo vyras, po to nuogą vedė į pirtį, iš pirties į vonią kvepiančią. Manau turėjo jos atsiklausti, ar ji sutiktų, kad masažo ir kitas paslaugas jai teiktų vyras?
Atsakyti
tai va, sunku ką patarti vildži, kaip jos vyrui elgtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurima @ 2009 03 13, 21:50)
Kažkokiame žurnele skaičiau moters atsiliepimus, kai ji gavusi donanų kuponą, ėjo pasimėgauti kažkokio tai salono teikiamomis paslaugomis. Tai moteriai labai nepatiko, kad ją masažavo vyras, po to nuogą vedė į pirtį, iš pirties į vonią kvepiančią.  Manau turėjo jos atsiklausti, ar ji sutiktų, kad masažo ir kitas paslaugas jai teiktų vyras?

Kai dirbau "Shanti", ten administratorė visada paklausdavo, ko pageidautų klientė- vyro ar moters masažuotojos.
Kartoju- nors nesu sarmatlyva, bet nenorėčiau, kad tokiuose intymiuose dalykuose dalyvautų kažkoks vyras...(Nebent jis akušeris- ginekologas biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2009 03 13, 21:44)
nedirbu poliklinikoj, dirbu sau ir ne už gražius, patikėk, žmonių netrūksta mirksiukas.gif

Linkiu, kad taip būtų visada. Kiek tenka bendrauti su vilniškiais masažuotojais, nuotaikos liūdnos...Tiesa, mano kolegė, kuri man vakar darė medaus masažą, sakė, kad ji šiuo metu už nugaros masažą ima tik 20 lt, todėl klientų turi. Aš už tiek nemasažuočiau- man rankų gaila...
Atsakyti
tai va, aš ir nenorėčiau, kad vyras mano moteriškus reikalus ale tvarkytų...
ačiū, bet man ir rankų gaila, ir ne tik rankų, nugarą pačiai skauda doh.gif Na, išgyvensim visos. Aš tik džiaugiuosi vis tik, kad tai ne pagrindinis darbas, nes jei šiandien žmonių užtektinai, negaliu žinot kaip bus rytoj.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 13, 21:57)
Linkiu, kad taip būtų visada. Kiek tenka bendrauti su vilniškiais masažuotojais, nuotaikos liūdnos...Tiesa, mano kolegė, kuri man vakar darė medaus masažą, sakė, kad ji šiuo metu už nugaros masažą ima tik 20 lt, todėl klientų turi. Aš už tiek nemasažuočiau- man rankų gaila...

Kai gal masažuoja tik 15-20 min.? Aš tai pastebėjau, kai mažai imi už masažus, tai galvoja, kad prastai darai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2009 03 13, 22:01)
tai va, aš ir nenorėčiau, kad vyras mano moteriškus reikalus ale tvarkytų...
ačiū, bet man ir rankų gaila, ir ne tik rankų, nugarą pačiai skauda doh.gif Na, išgyvensim visos. Aš tik džiaugiuosi vis tik, kad tai ne pagrindinis darbas, nes jei šiandien žmonių užtektinai, negaliu žinot kaip bus rytoj.

O tai ką dar veiki be masažų?
Atsakyti
mokykloje dirbu.
Atsakyti
Ką veiki toj mokykloj? Direktoriauji? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 13 kovo 2009 - 22:14