Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

QUOTE(susidomejus @ 2009 03 14, 20:59)
Labas vakaras, galvą skauda sad.gif.
Gal žinot kuo liposažo technika skiriasi nuo skulptūrinio masažo? Abu skirti apimtims mažinti g.gif
Skulptūrinį moku, o liposažo - ne. Reiktų gal susiruošt pabandyt, kas čia per stebuklas smile.gif

Nežinau. Skulptūrinio galėjau mokytis, bet nenorėjau. Kažkaip man ne prie dūšios moteriškų linijų tobulinimas...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 14, 22:59)
Labas vakaras, galvą skauda sad.gif.
Gal žinot kuo liposažo technika skiriasi nuo skulptūrinio masažo? Abu skirti apimtims mažinti g.gif
Skulptūrinį moku, o liposažo - ne. Reiktų gal susiruošt pabandyt, kas čia per stebuklas smile.gif

MASAŽAS LIPOSAŽAS kaip metodika veikia derinant visiškai naujas kombinacijas, dirbant su audiniais ir limfos drenažu.

Labas vakaras,jei priimsit i savo buri 4u.gif
Aciu,Vaizgante,uz pakvietima i si buri drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2009 03 14, 22:22)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2009 03 14, 23:22)
MASAŽAS LIPOSAŽAS kaip metodika veikia derinant visiškai naujas kombinacijas, dirbant su audiniais ir limfos drenažu.

Labas vakaras,jei priimsit i savo buri 4u.gif

Sveika atvykus. 4u.gif
Ar moki liposažą daryti?
Atsakyti
labas 4u.gif
kokios nuotaikos?
susidomejusi, ar jau pradėjai tuos kursus, kur žadėjai eiti?
Atsakyti
Ketvirtadieni 10 val. Feminoj Bonoj pradėsiu. Rašinėjau vienai supermamai, kur ką tik juos baigė. Jinai labai jaudinosi dėl baigiamojo egzamino, kuris turėjo būt 12 diena, bet jinai neatrašė. Tikiuosi, jai viskas gerai smile.gif.
Atsakyti
Paskutiniu metu nors ir tenka laikyti egzaminus, nebesijaudinu taip, kaip kažkada... Vakar gavau sapnų terapijos įskaitą...
Atsakyti
Kuo toliau, tuo lengviau smile.gif
SVEIKINU bis.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 15, 20:35)
Kuo toliau, tuo lengviau smile.gif
SVEIKINU  bis.gif

Dėkui. Pamenu, ir kai masažų egzus laikiau, nesijaudinau...Tik pats pirmas masažo egzas buvo baisus, nes reikėjo masažuoti tą, kuris mokė...
Atsakyti
Man tai tik pirmi 100 egzaminų buvo sunkūs, visi kiti - lengvesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 15, 20:51)
Man tai tik pirmi 100 egzaminų buvo sunkūs, visi kiti - lengvesni smile.gif

Na jo, kažin, kiek tų visokių egzų per gyvenimą tenka laikyti...Penkerių studijų metų net nesinori prisiminti...
Tiesa, pastebėjai, kad moderatorė ištrynė visus tuos įžeidžiančius postus ir Mantvilę įspėjo, o ta nesuprato, už ką...Išėmiau tą temą iš favoritų- kam be reikalo burną aušinti...
Atsakyti
Esu bendravusi su žmonėmis, kuriems chamizmas yra norma. Jie nuoširdžiai nesupranta, kodėl kiti nepatenkinti. Matyt, vertybės ne tos... Buvau pritrenkta tokio atradimo.
Atsakyti