Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 16, 18:29)
Ne, neigiamo nieko negirdėjau. Tik tiek, kad kartais jo ar kito aklojo masažuotos klientės kartais išeina po masažo su mėlynėmis.

Jis nera visiskai aklas, jei sugeba gerai isiziurejes is knygos paskaityti smile.gif Nezinau kaip kiti, bet jo rankos tai tikrai labai gerai dirba ir melyniu jokiu nepasitaike. Kiek as kada lankiausi pas masazistus, man jo masazai patiko labiausia. Nors cia gal kiekvienam skirtingai. Be to, nezinau, kaip pvz. tu ar kuri kita forumo dalyve masazuoja rolleyes.gif Nors labai noreciau suzinoti ax.gif O tu namuose masazuoji?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 16, 17:46)
Jis nera visiskai aklas, jei sugeba gerai isiziurejes is knygos paskaityti  smile.gif  Nezinau kaip kiti, bet jo rankos tai tikrai labai gerai dirba ir melyniu jokiu nepasitaike. Kiek as kada lankiausi pas masazistus, man jo masazai patiko labiausia. Nors cia gal kiekvienam skirtingai. Be to, nezinau, kaip pvz. tu ar kuri kita forumo dalyve masazuoja  rolleyes.gif Nors labai noreciau suzinoti ax.gif  O tu namuose masazuoji?

Na, man labiausiai patiko Editos, pas kurią mokiausi, masažavimas, tik ne anticeliulitinis ( doh.gif ) Dabar lankausi masažuotis pas reiki meistrę. Ji medaus masažo išmoko būtent pas Borisą. Dabar trečiadienį važiuosiu. Susitarėm vakare, nes praėjusį kartą kai atjungė, negalėjau visą dieną nieko daryti...
Masažuoju tik namuose, bet labai nedaug. Šiandien dukrą masažavau su eukaliptų aliejum.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 16, 18:52)
Na, man labiausiai patiko Editos, pas kurią mokiausi, masažavimas, tik ne anticeliulitinis  ( doh.gif  ) Dabar lankausi masažuotis pas reiki meistrę. Ji medaus masažo išmoko būtent pas Borisą. Dabar trečiadienį važiuosiu. Susitarėm vakare, nes praėjusį kartą kai atjungė, negalėjau visą dieną nieko daryti...
Masažuoju tik namuose, bet labai nedaug. Šiandien dukrą masažavau su eukaliptų aliejum.

O as kaip tik medaus praleidau pas Borisa, kai buvo kursai, pagalvojau, kad nieko gero, bet dabar jau galiuosi, nes tiek geru atsiliepimu girdejau, daug kas sako, kad faina. Prasiau Boriso paskambint, kai tik grupe surinks. O tu savo mergicka tik siaip masazavai ar kazkas atsitiko? As kazkaip su vaikais prisibijau dirbti, nors saviski irgi masazuoju pries miega, nes jam kojytes traukia ir uzmigt jam sunku, paveldejo is manes "neramiu koju sindroma" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 16, 18:14)
O tu savo mergicka tik siaip masazavai ar kazkas atsitiko? As kazkaip su vaikais prisibijau dirbti, nors saviski irgi masazuoju pries miega, nes jam kojytes traukia ir uzmigt jam sunku, paveldejo is manes "neramiu koju sindroma" verysad.gif

Tiesiog panašu, jog sugalvojo pasirgti, todėl profilaktiškai pamasažavau, labai švelniai. Bet vis vien nugarytė buvo raudona...
O tu B vitaminų negeri? Pamenu, kurį laiką ir man ši bėda buvo, tai gėriau Strong B, dar MgB6 ir praėjo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 16, 19:19)
Tiesiog panašu, jog sugalvojo pasirgti, todėl profilaktiškai pamasažavau, labai švelniai. Bet vis vien nugarytė buvo raudona...
O tu B vitaminų negeri? Pamenu, kurį laiką ir man ši bėda buvo, tai gėriau Strong B, dar MgB6 ir praėjo.

Man nuo gimimo ta nasamone, ir mano mamai ir mamos mamai yra. As vitaminus pastoviai geriu, bet nezinau nuo ko cia priklauso tas traukimas. Mama kazkur skaite, kad jau ir daktarai pripazista sita dalyka kaip liga. Sake, jau ir isgydyt galima g.gif Reikia pasidometi. O dukrytei neduodi barsuku tauku? Labai gerai imunitetui ir pries visas persalimo ligas.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 16, 18:54)
O dukrytei neduodi barsuku tauku? Labai gerai imunitetui ir pries visas persalimo ligas.

Ne, aš ją gydau bioenergetiniais metodais.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 16, 20:24)
Ne, aš ją gydau bioenergetiniais metodais.

Papasakok trupuciuka placiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 16, 19:44)
Papasakok trupuciuka placiau rolleyes.gif

Nežinau, ką pasakoti. Esu reiki meistrė, dirbu šiek tiek ir su bioenergetika. Kai tik įtariu, kad dukra jau "įtartina" (gi būna- nuvedi į darželį, o ten keli apsisnargliavę), iškart imuosi gydyti savais metodais ir ji pagyja per porą dienų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 16, 20:53)
Nežinau, ką pasakoti. Esu reiki meistrė, dirbu šiek tiek ir su bioenergetika. Kai tik įtariu, kad dukra jau "įtartina" (gi būna- nuvedi į darželį, o ten keli apsisnargliavę), iškart imuosi gydyti savais metodais ir ji pagyja per porą dienų.

Siaip, atsiprasau, bet neisivaizduoju, kaip tai daroma, nes maniskiui snargliai irgi nesibaigia, jau net nezinau, ko griebtis. Sakau, gal pas tave atvesti? Ar tu tik su saviske darbuojiesi?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 16, 20:04)
Siaip, atsiprasau, bet neisivaizduoju, kaip tai daroma, nes maniskiui snargliai irgi nesibaigia, jau net nezinau, ko griebtis. Sakau, gal pas tave atvesti? Ar tu tik su saviske darbuojiesi?

Nedirbu su svetimais vaikais, bet galiu pamokyti, kaip pačiai tai daryti- išmokti gali visos mamos. Nesunku.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 16, 21:05)
Nedirbu su svetimais vaikais, bet galiu pamokyti, kaip pačiai tai daryti- išmokti gali visos mamos. Nesunku.

Oi, labai noreciau, jei gali, parasyk man savo kazkokius kontaktus i AZ. Aciu tau labiausiai 4u.gif
Atsakyti
Laikausi principo, kad geriausia vaiko gydytoja- jo mama. Ir nėra ko prie jo kitiems nagus kišti.
Atsakyti