Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

mastau.gif Vis dar nelabai graži nail.gif
Atsakyti
Laba diena. Man šiandien laisva diena, tai miegojau vos ne iki vienuolikos...Dabar suku galvą, ką skanaus pietums pagaminti...
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
Aš iš praktikos parlėkiau, pietus pagaminau, tuoj į darbelį keliausiu ax.gif
O gaminau vištienos kepsniukus su pievagrybiais, morkom, svogūniukais, sūriu ir majonezu, bei išviriau sriubos vištienos thumbup.gif Mano berniokai valgė, net gražu žiūrėt buvo biggrin.gif
Atsakyti
Mano berniokai grybų nevalgytų...Svogūniukų taip pat...
Užsirašiau pas kirpėją- tuoj eisiu ir aš pasigražinti, nes šiek tiek apsileidau betinginiaudama smile.gif
Atsakyti
maniškiai nors ir neviską valgo, bet šiandieniniai pietūs jiems tiko biggrin.gif
O pas kirpėją eini pasikirpti ar pasidažyti?
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 02 23, 13:48)
maniškiai nors ir neviską valgo, bet šiandieniniai pietūs jiems tiko biggrin.gif
O pas kirpėją eini pasikirpti ar pasidažyti?

Nei pasikirpti, nei pasidažyti- plaukai mano natūralios spalvos. Eisiu tvarkyti antakių ir blakstienų. Kol prisiruošiu tokiam rimtam žygiui, kitąsyk ir mėnesio prireikia... Kai dirbau tame salone, tai tvarkingai kas 3 sav dažydavausi antakius ir blakstienas...
Pažiūrėjau, kad neteisingai parašiau- ne pas kirpėją eisiu, o pas salono šeimininkę smile.gif Matyt, vis dar apie bulvinius blynus galvojau rašydama biggrin.gif
Atsakyti
aš į kirpyklą ir ein tik antakius pasitvarkyt. Blakstienų nedažau chemiškai, nes jautrios akys. Plaukų galus sesuo pakerpa, o šaknis ataugusias pasidažau pati ax.gif Taip ir pinigus taupau biggrin.gif
Atsakyti
Atsiauginu plaukus, tai dabar jų nekerpu. Mano akys irgi jautrios, bet blakstienas dažau- tris savaites ramu būna...
Atsakyti
Dar vienas kartas soliariumo liko ir manikiūras...flirt.gif
O mes šią savaitę blynus visokius valgysim biggrin.gif
Atsakyti
Na va, grįžau nukankinta, bet dailiai išraitytais antakiais smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif tai super, visos tik gražinatės...
O aš vaikštau raudonom akim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 02 23, 18:06)
thumbup.gif tai super, visos tik gražinatės...
O aš vaikštau raudonom akim doh.gif

Tai ko?
Prikirtau kalakutienos kotletų ir dabar taip bul bul pilve... Ir iškart ant miego patraukė...
Atsakyti