Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 02, 21:33)
Žiūrinėju mandalas. Pasigrožėkit-
user posted image

Labai gražu.

Atsakyti
Čia labai gražios mandalos... Žiūriu ir svaigstu- http://the-arcturian...s/gallery1f.htm
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 02, 21:57)
Čia labai gražios mandalos... Žiūriu ir svaigstu- http://the-arcturian...s/gallery1f.htm

Svaigstame kartu su vaikais smile.gif Ir vaikams labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Ką šiandien veikiat?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 03, 20:22)
Ką šiandien veikiat?

Tik is darbo, ilsiuosi...
bet reiks dar vakariene gamint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 03 03, 19:30)
Tik is darbo, ilsiuosi...
bet reiks dar vakariene gamint  doh.gif

Man šiandien teko dukra rūpintis, nes pabudo su ištinusiu žandu. Buvom pas dantų gydytoją, dabar skalauja druskos tirpalu... Tikėkimės, kad rytoj nesutins...Bėda su tais mažais vaikais...
Atsakyti
1. Kaip dantukas?
2. Ar eisit i PELENE Litexpo? Mes tikriausiai sekmadieni ten zioplinesim smile.gif
3. Ar manot, kad galima tik nuo masazu per 3 dienas numest 1,5 kg?
Kad tik nuo masazo, nelabai tikiu...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 05, 21:27)
1. Kaip dantukas?
2. Ar eisit i PELENE Litexpo? Mes tikriausiai sekmadieni ten zioplinesim smile.gif
3. Ar manot, kad galima tik nuo masazu per 3 dienas numest 1,5 kg?
Kad tik nuo masazo, nelabai tikiu...

1. Ačiū- puikiai
2. Ne
3. Tikrai ne...Nebent ji tris dienas geras klizmas darė ir nieko nevalgė, o tik vandenuką gėrė...
Atsakyti
Ką tik iš PELENĖS. Man buvo įdomu. Neplanavau nieko pirkt, bet vistiek priemonėms nagams susigundžiau. Pažiūrėjau į SPA masažų čempionatą, pamačiau žmones, kuriuos matau tik televizoriuj. Pasikalbėjau su firmų atstovais, sužinojau apie seminarus. Manau, kad naudingai praleidau laiką clap.gif Ir dar toks gėris, kad ištempiau vaiką iš namų atplėšus nuo kompiuterio. Važiavom kartu.
Atsakyti
O aš ką tik grįžau iš moterims skirtos arbatos gėrimo ceremonijos. Buvo labai smagu.
Atsakyti
Gal mokate daryti KOBIDO veido masažą, ar sau darėtės? Kai buvau PELENĖJ ji mačiau kaip daro, man padare įspūdį.
Dar mačiau kaip kinas klasikini masažą darė per paklode.
Ir maciau veido masažą, kuris man nesuprantamo efektyvumo, nes tai daugiau buvo šou g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 09, 16:16)
Gal mokate daryti KOBIDO veido masažą, ar sau darėtės? Kai buvau PELENĖJ ji mačiau kaip daro, man padare įspūdį.
Dar mačiau kaip kinas klasikini masažą darė per paklode.
Ir maciau veido masažą, kuris man nesuprantamo efektyvumo, nes tai daugiau buvo šou g.gif

Žinau, kad Kobido veido masažą mokė Kaune pas ošistus. Aš pati darau veido masažą iš Keralos (10 min trukmė).
Atsakyti