QUOTE(Stiuardese @ 2009 03 02, 14:04)
O, atsakymas taip greit

Didelis dėkui. O tai naudoji kokias formas kepimui? Galvoju kažin kaip ji atlimpa iškepusi

Pipierių sviestinį klot reikia ar tept riebalu kokiu? Jaučiu durni mano klausimai čia
nera uz ka , nekvaili kl:)
dar nenaudojau formu, bet manau ir jas galima (tik deti reikia ten maziau teslos, kad liktu vietos kilimui ir virsuj, ir is sonu) kol kas patinka paprasti kepaliukai, pabarstau miltu ant kepimo popieriaus ir dedu. tiesa, reikia stengtis aukstesni toki daryt, nes jei per plokscia isskleisi, tai tik pluta gausi.
QUOTE(Katu @ 2009 03 02, 14:10)
Manau, kad kepant orkaitej, reiktu siek tiek daugiau miltu imaisyt, nes receptu, kurie pateikti duonkepems, tesla buna skystoka, nesusifortmuos kepaliukas normalus.
As turbut nesiryzcia ukept orkaitej, nes labai minkyt tesla tingeciau
na, gal tu teisi, as kai is akies tu miltu ivarvolinu, tai labai ir nezinau....
o minkyt teslos, jei vienam kepaliukui zinok ir netenka, cia nebent didesni kieki per kart anoretum, tuomet daugiau vargo. o as tai saukstu paprasciausiai issimaisau, kaip blynus kokius, tik kad tirsciau

... o kai pakyla, tai tik i rankas dregnas paimi, isglostai, suformuoji kepaliuka ir sauni kept.