Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

Na ka... Po ilgu ieskojimu nusipirkau kauke 4u.gif Buvau nusprendus is keunes pabandyt, bet niekur neradau mazesnio kiekio, visur radau tik dideli. Tai siandien nusipirkau kauke sausiems ir pazeistiems is l'occitane, kainyte 84lt, bet uztaikiau ant akcijos, tai gavos pigiau. Kai pabandysiu, parasysiu atsiliepimus, jei idomu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 03 07, 16:59)
Na ka... Po ilgu ieskojimu nusipirkau kauke 4u.gif  Buvau nusprendus is keunes pabandyt, bet niekur neradau mazesnio kiekio, visur radau tik dideli. Tai siandien nusipirkau kauke sausiems ir pazeistiems is l'occitane, kainyte 84lt, bet uztaikiau ant akcijos, tai gavos pigiau. Kai pabandysiu, parasysiu atsiliepimus, jei idomu smile.gif  4u.gif

Neidomu mirksiukas.gif Turejau l`occitane kauke,zinau kad pasakiska ir deja brangi.
Atsakyti
o tas kaukes galima laijkyti ilgiau ,(tarkim uzsiejusi maisiuka koki 30 min palaijkyti )?
ar tik tiek kiek parasyta ant pakuotes ..? g.gif
Atsakyti
zinoma kad galima, as visada ilgiau laikau nei raso..manau taip net ir geriau, ka ten per 5min spes isisavint?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 18:11)
zinoma kad galima, as visada ilgiau laikau nei raso..manau taip net ir geriau, ka ten per 5min spes isisavint?

aha ir as taijp galvoju . smile.gif
Atsakyti
smagu, kad nuomones sutapo smile.gif o jus seniau nenaudojot kaukiu, tik db pradejot?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 18:26)
smagu, kad nuomones sutapo smile.gif o jus seniau nenaudojot kaukiu, tik db pradejot?

visada naudojau, tik, ilgai nelaikydavau. bet cia kazkur nete paskaiciau, kad yra gerai palaikyti ilgeliau kauke , na ne 10 min , o 1 val kokia.
turiu kauke kuria ir reijk ilgiau siltai laikyti, bet ten ant pakuotes jau taip parasyta .
o jei gydanti kauke mano dbr , taij ir galvoju ar galima ilgiau laijkyti ji drekinanti..
Atsakyti
o kokia kauke konkreciai?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 18:49)
o kokia kauke konkreciai?

kazkokia dora splendor ..

o ant henna taij ir parasyta laijkyt ilgiau norint geresnio efekto.
Atsakyti
parasyk ar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 07, 19:08)
parasyk ar patiko smile.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 03 06, 21:34)
man generos su kokosu labai riebina plauka, o vat su kerite sviestu nereali wub.gif

O man atvirksciai, su kerite sviestu nieko ji man nedaro, plaukai siurkstus lieka, o va su kokosu thumbup.gif
Atsakyti