Gal kuri bandėt ar east girdėjusi atsiliepimų apie Wella SP System Professional 2.2 Repair Cream 500ml?
QUOTE(iewa. @ 2009 03 08, 23:43)
Naudoju "Garnier Fructis Nutri Repair" kaukę galiu pasakyt, kad visai padeda
Dar viso nebaigiau bet žiūrėsiu kaip ten toliau viskas bus 
o mano kirpeja sake, kad Fructis -
QUOTE(Malena @ 2009 03 07, 14:56)
Po vieno bandymo labai patiko

Puikiai drekina ir plaukai labai blizga,nors neraso,kad suteikia blizgesio

Puikiai drekina ir plaukai labai blizga,nors neraso,kad suteikia blizgesio
Kur ju buna pirkti?
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 09, 21:08)
Mane atmusa sintetinis kvapas
man fruktis neblogas kai plaukai naturalus buvo,paskutinius kelis metus naudoju loreal elvive,paskutiniu metu labai patinka demage care kauke
labai myliu O'raising kauke rainforzante - po jos plaukai buna tokie siurksciai svelnus, ilgai nesiriebaluoja plaukai
turiu nauja kaukyte Goldwell Light kauke garbanotiems naturaliems plaukams - plaukai minksti, bet nepriploti prie galvos, galiu kelias dienas neplaut plauku
turiu nauja kaukyte Goldwell Light kauke garbanotiems naturaliems plaukams - plaukai minksti, bet nepriploti prie galvos, galiu kelias dienas neplaut plauku
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 09, 22:08)
Tai dabar ir mėginsiu klaust ką daryt dėl kaukės, nes kvapas ir mane atmuša, bet mokėjau pinigus tai stengiuos pabaigti
QUOTE(Malena @ 2009 03 07, 18:09)
tai jei tau vienai neidomu,tai nereiskia kad niekam neidomu,
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 10, 12:34)
labai myliu O'raising kauke rainforzante - po jos plaukai buna tokie siurksciai svelnus, ilgai nesiriebaluoja plaukai
kaip šiurkščiai švelnūs ?
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 10, 17:35)
niu tokie styrantys, nepriploti prie galvos, niu nemoku papasakot
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 10, 20:05)
Tiff, Standūs, purūs, bet slidūs