Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

Gal kuri bandėt ar east girdėjusi atsiliepimų apie Wella SP System Professional 2.2 Repair Cream 500ml? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Naudoju "Garnier Fructis Nutri Repair" kaukę galiu pasakyt, kad visai padeda rolleyes.gif Dar viso nebaigiau bet žiūrėsiu kaip ten toliau viskas bus thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(iewa. @ 2009 03 08, 23:43)
Naudoju "Garnier Fructis Nutri Repair" kaukę galiu pasakyt, kad visai padeda  rolleyes.gif Dar viso nebaigiau bet žiūrėsiu kaip ten toliau viskas bus  thumb_yello.gif

o mano kirpeja sake, kad Fructis - schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 07, 14:56)
Po vieno bandymo labai patiko thumbup.gif
user posted image
Puikiai drekina ir plaukai labai blizga,nors neraso,kad suteikia blizgesio wub.gif

Kur ju buna pirkti?
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 09, 21:08)
o mano kirpeja sake, kad Fructis -  schmoll.gif  schmoll.gif

Mane atmusa sintetinis kvapas doh.gif Naudoju vietoj balzamo, daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
man fruktis neblogas kai plaukai naturalus buvo,paskutinius kelis metus naudoju loreal elvive,paskutiniu metu labai patinka demage care kauke thumbup.gif
Atsakyti
labai myliu O'raising kauke rainforzante - po jos plaukai buna tokie siurksciai svelnus, ilgai nesiriebaluoja plaukai
turiu nauja kaukyte Goldwell Light kauke garbanotiems naturaliems plaukams - plaukai minksti, bet nepriploti prie galvos, galiu kelias dienas neplaut plauku
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 09, 22:08)
o mano kirpeja sake, kad Fructis -  schmoll.gif  schmoll.gif

Tai dabar ir mėginsiu klaust ką daryt dėl kaukės, nes kvapas ir mane atmuša, bet mokėjau pinigus tai stengiuos pabaigti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 07, 18:09)
Neidomu mirksiukas.gif Turejau l`occitane kauke,zinau kad pasakiska ir deja brangi.

tai jei tau vienai neidomu,tai nereiskia kad niekam neidomu, rolleyes.gif laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 03 09, 22:38)
Kur ju buna pirkti?

Kaune salonuose,Vilniuj nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 10, 12:34)
labai myliu O'raising kauke rainforzante - po jos plaukai buna tokie siurksciai svelnus, ilgai nesiriebaluoja plaukai
turiu nauja kaukyte Goldwell Light kauke garbanotiems naturaliems plaukams - plaukai minksti, bet nepriploti prie galvos, galiu kelias dienas neplaut plauku

kaip šiurkščiai švelnūs ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 10, 17:35)
kaip šiurkščiai švelnūs ? g.gif

niu tokie styrantys, nepriploti prie galvos, niu nemoku papasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 03 10, 20:05)
niu tokie styrantys, nepriploti prie galvos, niu nemoku papasakot  4u.gif

Tiff, Standūs, purūs, bet slidūs tongue.gif Bent jau man taip smile.gif
Atsakyti