Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(Manija69 @ 2009 05 18, 13:24)
O jus ta valanda laikote isplovus galva ir paskuitik perskalaujat ar pries plovima? g.gif

As irgi laikau ant sampunu isplautu plauku, uzsidedu duso kepuraite ant virsaus ir apvynioju siltu ranksluostuku, ir vaikstau po namus kiek laiko turiu smile.gif na tikrai plaukai labiau pamaitinti atrodo nei palaikius sakykim 5 minutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 05 18, 16:53)
na, man labai patiko Goldwell Kerasilk Ultra Rich Care Treatment kaukyte, tikrai viena is geriausiu bandytu.... thumbup.gif  taip pat tik gerus atsiliepimus galiu pasakyti apie Orising Heliantis kauke

kur galima isygyti KAUNE GOLDWEL priemoniu ir kokios kainos butu g.gif
Atsakyti
mano jautriai ir linkusiai pleiskanot galvos odai, geriausai kauke O'Rising Rinforzante - drekina, neriebina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 18, 21:43)
mano jautriai ir linkusiai pleiskanot galvos odai, geriausai kauke O'Rising Rinforzante - drekina, neriebina  wub.gif

Cia zalioje pakuoteje? as pries pora metu esu pirkusi O`Rising ziauuriai gera kauke, bet buvo balta tubele su saulegraza..bet paskui kazkaip neberasdavau jos, gal sakau tik pakuote pasikeite? begciau pirkt vel smile.gif
Atsakyti
mano jautriai ir linkusiai pleiskanot galvos odai, geriausai kauke O'Rising Rinforzante - drekina, neriebina  wub.gif

o jus kauke tepat ant odos? blink.gif
Atsakyti
Spicas Paskelbta Šiandien, 11:00
mano jautriai ir linkusiai pleiskanot galvos odai, geriausai kauke O'Rising Rinforzante - drekina, neriebina 

o jus kauke tepat ant odos? 

Daug kur raso,kad reikia kaukes ar kondicionierius tepti plaukus nuo saknu 10 cm zemiau,bet kaip tik radau kad kerastase dazytu plauku kaukia tepti nuo saknu iki galiuku smile.gif As dazniausiai ir pateplioju visus plaukus,ne tik galiukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 13, 19:43)
Vo ka aptikau pries gera menesi...  thumbup.gif ir nevisose rusiskose kosmetikos parduotuvese ju yra situ kaukiu...bet geris
http://www.cosmomir.ru/?tvr_id=3078        notworthy.gif

Nusipirkau ir aš šiandien, tik paėmiau su kefyro išrūgomis lotuliukas.gif drėkinanti čia ji, bent taip rašo smile.gif
user posted image
jau maciau ankstesneje temoje gyre ja biggrin.gif tikiuosi nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti
labai patiko milmil su roziniu dangteliu,poveikis tai kaip po gaia kaukes.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 19, 18:34)
labai patiko milmil su roziniu dangteliu,poveikis tai kaip po gaia kaukes..  smile.gif

Man mil mil labiau patiko, nei gaia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 19, 19:34)
labai patiko milmil su roziniu dangteliu,poveikis tai kaip po gaia kaukes..  smile.gif

O kuo "GAIA" taip patinka? Esu daug anksčiau turėjusi šitą kaukę, tuo metu pasirodė visai nebloga, bet vėliau išbandžiau kitokių, prieš kurias "GAIA" nublanko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 05 19, 19:27)
O kuo "GAIA" taip patinka? Esu daug anksčiau turėjusi šitą kaukę, tuo metu pasirodė visai nebloga, bet vėliau išbandžiau kitokių, prieš kurias "GAIA" nublanko  g.gif

Man asmeniskai,tai ji apsunkina,suglotnina plauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 05 19, 19:27)
O kuo "GAIA" taip patinka? Esu daug anksčiau turėjusi šitą kaukę, tuo metu pasirodė visai nebloga, bet vėliau išbandžiau kitokių, prieš kurias "GAIA" nublanko  g.gif

man patinka gaia, jau eina i pabaiga, plaukai svelnus tokie lieka smile.gif tik va minusas tas, kad as plaukus pilkinu, o ta gaia nuima visa pilkuma labai doh.gif
Atsakyti