Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 19, 21:24)
man patinka gaia, jau eina i pabaiga, plaukai svelnus tokie lieka smile.gif tik va minusas tas, kad as plaukus pilkinu, o ta gaia nuima visa pilkuma labai  doh.gif

va as ir galvoju,kodel man link galu plaukai zymiai gelsvesni,gal cia nuo jos??nors nedazyti..ta prasme,dazyti,bet nuauge jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 19, 21:49)
va as ir galvoju,kodel man link galu plaukai zymiai gelsvesni,gal cia nuo jos??nors nedazyti..ta prasme,dazyti,bet nuauge jau biggrin.gif

Nu as buna nuplaunu pilkinanciu sampunu, tada uzdedu kauke, tai plaukai jokio pilkumo atrodo nebeturi, kaip nepilkinti atrodo doh.gif tai vadinasi kauke nuima.. doh.gif nes su kitom kaukem viskas budavo gerai, dedavau po pilkinimo kaue ir viskas normalu buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 05 19, 18:27)
O kuo "GAIA" taip patinka? Esu daug anksčiau turėjusi šitą kaukę, tuo metu pasirodė visai nebloga, bet vėliau išbandžiau kitokių, prieš kurias "GAIA" nublanko  g.gif

tai kurios labiau patiko?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 19, 18:25)
Nusipirkau ir aš šiandien, tik paėmiau su kefyro išrūgomis  lotuliukas.gif  drėkinanti čia ji, bent taip rašo smile.gif
user posted image
jau maciau ankstesneje temoje gyre ja biggrin.gif tikiuosi nenusivilsiu smile.gif

Isbandziau ryte kaukyte, nebuvo galimybes ilgai laikyti, tai pabuvau gal 10 minuciu, bet man patiko smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 19, 00:00)
Cia zalioje pakuoteje? as pries pora metu esu pirkusi O`Rising ziauuriai gera kauke, bet buvo balta tubele su saulegraza..bet paskui kazkaip neberasdavau jos, gal sakau  tik pakuote pasikeite? begciau pirkt vel smile.gif

tai cia jus kalbate apie orising heliantis kaukyte, jos tikrai yra dar pirkti, ir berods pakuote nepasikeitusi....labai liux kauke, esu kokias 5 pakuotes sunaudojusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 18, 14:03)
Bet jai laiko yra, tai gerai ir valanda kauke palaikyt smile.gif

valanda laiko,tai jau man prabanga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 05 20, 22:06)
tai cia jus kalbate apie orising heliantis kaukyte, jos tikrai yra dar pirkti, ir berods pakuote nepasikeitusi....labai liux kauke, esu kokias 5 pakuotes sunaudojusi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ai joo atsiminiau kad Heliantis vadinasi.kaip gerai kad jos yra, bet as kiek ziurejau tai nemaciau, turbut ne ten ieskau:) o kur perkate? tubrut kokioj eurovaistinej didelej?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 20, 23:19)
ai joo atsiminiau kad Heliantis vadinasi.kaip gerai kad jos yra, bet as kiek ziurejau tai nemaciau, turbut ne ten ieskau:) o kur perkate? tubrut kokioj eurovaistinej didelej?

taip, pirkdavau akropolio eurovaistineje smile.gif o gal galetumete palyginti ta kauke su metine kaukytenesu jos bandziusi ir dabar svarstau ar verta isigyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 05 18, 18:43)
kur galima isygyti  KAUNE GOLDWEL priemoniu ir kokios kainos butu g.gif

as perku vilniuje salon+, bet manau kad turi buti grozio salonuose kurie dirba su sia kosmetika. kainos gerai nepamenu, gal kazkas apie 40 lt... blush2.gif blush2.gif blush2.gif tikrai, nors uzmusk nepasakysiu dabar... blush2.gif
Atsakyti
labai gera kauke "Lancome",ja jau pirkau N kartu ir esu labai patenkinta ja
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2009 05 21, 16:36)
labai gera kauke "Lancome",ja jau pirkau N kartu ir esu labai patenkinta ja

prasom placiau apie sia kaukyte. kokie butent, ka daro? kokiems plaukams skirta? labai idomu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 19, 17:25)
Nusipirkau ir aš šiandien, tik paėmiau su kefyro išrūgomis  lotuliukas.gif  drėkinanti čia ji, bent taip rašo smile.gif

man ji labai thumbup.gif ...dedu tris kartus i savaite.. plaukai kaip silkas... rusu kosmetika visdelto liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti