Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(Avetra @ 2009 06 06, 10:43)
manau, labai didelio skirtumo nebus kokia kauke, svarbiausia ja reguliariai tepti smile.gif mano pacios plaukai nuo dazymu labai issauseje buvo, tai kai nepatingiu palaikau balzama drekinanti ilgiau ant plauku (kartais skubedama nespeju ilgiau) doh.gif 

uz uzvakar greitosiomis parduotuvej nusigriebiau Garnier plauku kauke zaliam burbule, bet neisbandziau dar rolleyes.gif

Kodel nera skirtumo? Manau kaip tik labai svarbu kokia kauke naudoji, ju gi visokiausiems plaukams yra- ploniems, greit besiriebaluojantiems, besupuciantiems, sausiems, chemiskai sugadinetiems ir tt... Reikia atsirinkti kokia tinka tau. Ne kiekviena gi tinka.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 06 06, 11:50)
Kodel nera skirtumo? Manau kaip tik labai svarbu kokia kauke naudoji, ju gi visokiausiems plaukams yra- ploniems, greit besiriebaluojantiems, besupuciantiems, sausiems, chemiskai sugadinetiems ir tt... Reikia atsirinkti kokia tinka tau. Ne kiekviena gi tinka.

na as kiek esu naudojus kaukiu, tai po visu plaukai tapdavo svelnesni ir visokie kitokie -esni vienodai, todel skirtumo didelio nematau smile.gif (nekalbu apie kaukes skirtas besiriebaluojantiems, kuriose yra sausinanciu plauka medziagu, nes tokiu nenaudoju)
bet visos kaukes suteikiancios blizgesi, svelnuma kazkokiu poveikiu isskirtiniu ne viena neisskyre biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetra: 06 birželio 2009 - 11:14
Mergytes, man labai slinko plaukai, galiukai buvo nusiure doh.gif buvo baisu....
kirpeja patare naudoti kauke, tai taupumo sumetimais jau antra menesi naudoju is EUROKOS plauku kauke " MIL MIL" zalia bonke ~ 500ML, o kiana tik 7.80 lt !!!

stebuklais netikiu, bet mano plaukai tapo nuostabus:)) man padejo thumbup.gif

kai krize, galima ir pigesnes kaukes isbandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinos @ 2009 06 06, 20:30)
Mergytes, man labai slinko plaukai, galiukai buvo nusiure  doh.gif  buvo baisu....
kirpeja patare naudoti kauke, tai taupumo sumetimais jau antra menesi naudoju is EUROKOS plauku kauke " MIL MIL" zalia bonke ~ 500ML, o kiana tik 7.80 lt !!!

stebuklais netikiu, bet mano plaukai tapo nuostabus:)) man padejo  thumbup.gif

kai krize, galima  ir pigesnes kaukes isbandyti  blush2.gif

Mil Mil esu bandziusi su makadamiju aliejumi (bordinis indukas), labai gera kauke wink.gif
o su kokosiais girdejau dar geresne 4u.gif
o ta zalia su kuo yra? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 birželio 2009 - 21:53
o kokia kauke butu lengva, kad padrekintu galus ir neriebintu, nes saknys baisiai riebaluojas, turiu plauti kadien, o jeigu nededu balzamo, arba dedu mazai elektrinasi
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 03, 13:10)
O man tai idomu, ko tikites ant plauku tepdamos kauke uz 3,99? pagalvokit kokia jos savikaina, atmetus zmogiskaji darba, pakuote, transportavimo islaidas , koks 1,99 jei ne maziau? grietines toks kiekis brangiau kainuoja, tai pagalvokit kokius ingridientus i ta kauke deda.. schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 06 03, 13:48)
niekas ir netikina...plauku bukle pasako viska  mirksiukas.gif man tinka idealiai..manau rusu kosmetika mums artimesne ingridientais nei ispanu ar italu  mirksiukas.gif ..taspats su oda...mes artimesni slavams,nei karstu krastu zmonems...ir tiek..

a vat sampuna atradau irgi tik sau...Milk shake..kitokiu negaliu..plaukai kaip nesavi..
o draugei netinka,jai geriausias dilgeliu lietuviskas,uz 3 litus  biggrin.gif ir zinok zmogus...  biggrin.gif

gyvenu italijoje ir nesiskundziu plaukais. svarbu koks plauko tipas- riebus, sausi, ar normalus, netikiu kad priklauso nuo tautybes, rusiskas plaukas, lenkiskas ar italiskas
Atsakyti
Kuri "Mil mil" kaukė Jums labiausiai patiko? ax.gif
Mano plaukai sveiki, aktualiausia žvilgesys ir glotnumas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 birželio 2009 - 13:24
QUOTE(Victorious @ 2009 06 07, 13:46)
Kuri "Mil mil" kaukė Jums labiausiai patiko?  ax.gif
Mano plaukai sveiki, aktualiausia žvilgesys ir glotnumas  bigsmile.gif

As tik su makadamiju aliejumi bandziau, labai patiko wink.gif kitu neteko, bet manau isbandysiu kazkada wink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FarQua @ 2009 02 16, 18:14)
Buvau naudojusi Avon kažkokią su alyvuogių aliejumi kaukę, tai nors nelabai mėgstu avon, kaukė tikrai patiko smile.gif  thumbup.gif  dabar turiu henna plius kaukę, bet kai praeitą kartą tepiausi, matyt blogai plaukus išsiskalavau, nes plaukai buvo riebalinoti  blink.gif Manau Hempz firmos kaukė būtų gera  rolleyes.gif

galima namine pasigaminti plauku kauke bet tam kantrybes reik, bet po to plaukai atsigauna
Atsakyti
O as pabandziau Syoss (visai neseniai pasirode lentynose) ir buvau labai maloniai nustebinta. Mano plaukai garbanoti ir veliasi, as paprastai vietoj balzamo naudojau kauke, kad lengviau issisukuotu, bet isplovus su tuo nauju Syoss jau po balzamo plaukai buvo kaip silkiniai. Tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 06 05, 20:07)
Skaičiau ir neradau jokios kaukės kuri padarytų plaukus sunkesnius(arba kokia tiesinamoji kaukė).Norėčiau, kad taip nesipūstų plaukai. Ką galėtumėte parekomenduoti? 4u.gif

Nors pati dar tik pora kartu panaudojau, bet man pagelbejo - Matrix Sleek Look Deep Moisture Masque, va tokia: http://www.lookfanta...ure-masque.html
Mano plaukai sausi, ploni ir puciasi, o po sitos kaukes (gal net reiketu labai nenuskalauti iki galo jos) tapo akivaizdziai svelnesni ir glotnesni. Del sunkumo pojucio nezinau, bet po tiesinimo buvau savimi patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdeta @ 2009 06 08, 23:02)
O as pabandziau Syoss (visai neseniai pasirode lentynose) ir buvau labai maloniai nustebinta. Mano plaukai garbanoti ir veliasi, as paprastai vietoj balzamo naudojau kauke, kad lengviau issisukuotu, bet isplovus su tuo nauju Syoss jau po balzamo plaukai buvo kaip silkiniai. Tikrai rekomenduoju!

Pritariu flirt.gif man taip pat ji labai patinka good.gif
Atsakyti