Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(Victorious @ 2009 06 07, 14:46)
Kuri "Mil mil" kaukė Jums labiausiai patiko?  ax.gif
Mano plaukai sveiki, aktualiausia žvilgesys ir glotnumas   bigsmile.gif

Taigi kurią rinktis? rolleyes.gif

user posted image
(Plaukų kaukė "Mil Mil" silpniems ir dažytiems su žolelėm)

user posted image
(Plaukų kaukė "Mil Mil" cocco ilgiems plaukams su kokoso aliejum)

user posted image
(Plaukų kaukė "Mil Mil" karite sausiems plaukams su karite sviestu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 birželio 2009 - 11:28
QUOTE(Victorious @ 2009 06 09, 12:27)
Taigi kurią rinktis?  rolleyes.gif

user posted image
(Plaukų kaukė "Mil Mil" silpniems ir dažytiems su žolelėm)

user posted image

user posted image
(Plaukų kaukė "Mil Mil" karite sausiems plaukams su karite sviestu)

Antra arba trecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 06 09, 12:27)
Taigi kurią rinktis?  rolleyes.gif

user posted image

Nuo sios geltonosios man pusdavosi plaukai..
Atsakyti
na ka mergaiciai, einu ir as i vonia pagaliau sivakar su didele backa kaukytes po ilgos pertraukos thumbup.gif neperskaiciau visos temos, tuo labiau ankstesniu, ir nupirkau GAIA, tai dabar pasakykit kas naudojot, kokie minusai jos jums atrasti...? 4u.gif lia lia lia, paziuriu i nuotraukas poros metu senumo, jetus galvoju kokie plaukai, kas dabar jiems pasidare, nushiuro nutiso... ogi prisiminiau - seniau reguliariai naudodavau kas kelios dienos REVIVOR visu rusiu kaukytes, kaip visi girdavo mano kudlas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 06 09, 22:34)
na ka mergaiciai, einu ir as i vonia pagaliau sivakar su didele backa kaukytes po ilgos pertraukos  thumbup.gif  neperskaiciau visos temos, tuo labiau ankstesniu, ir nupirkau GAIA, tai dabar pasakykit kas naudojot, kokie minusai jos jums atrasti...?  4u.gif lia lia lia, paziuriu i nuotraukas poros metu senumo, jetus galvoju kokie plaukai, kas dabar jiems pasidare, nushiuro nutiso... ogi prisiminiau - seniau reguliariai naudodavau kas kelios dienos REVIVOR visu rusiu kaukytes, kaip visi girdavo mano kudlas...  wub.gif

2 minusai - smirda ir geltonino plaukus bent man biggrin.gif
Atsakyti
Garnier Fructis zaliam burbule kauke paliko plaukus svelnius, glotnius, labiau blizgancius ir netgi siek tiek pablukino thumbup.gif
Atsakyti
Apie Scgwazkopf liniją galvoju, jaučiu reikės ją pirmąją išbandyti, o šiaip ačiū už pasiūlymus, įsimesiu į užrašus visus pavadinimus ir pasistengsiu pabandyti ir atsirinkti geriausią jūsų pasiūlytą variantą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu ta geltona, labai gera smile.gif Ir tas kvapas .... wub.gif Nu nenuvyle manes si kauke tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskutia: 10 birželio 2009 - 20:14
QUOTE(Meskutia @ 2009 06 10, 22:12)
Turiu ta geltona, labai gera smile.gif Ir tas kvapas ....  wub.gif  Nu nenuvyle manes si kauke tongue.gif

Tai va, aš irgi tą geltonąją įsigijau - ir visai patiko po pirmojo pabandymo rolleyes.gif
Atsakyti
As ja tik is kelinto karto ismokau naudot blush-anim-cl.gif Kadangi mano plaukai labai ilgi tai budavau ipratus labai daug det ant plauku, o sitos daug nereikia, nes tada plaukai kazkokie riebus tampa doh.gif , na bet ismokau jau thumbup.gif Beto pries kelis menesius is Oriflame buvau izsisakius kauke biggrin.gif Tai taip pat labai gera, plaukai tokie blizgus paliko, ir kvepejo taip maloniai likau patenkinta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskutia: 11 birželio 2009 - 17:09
QUOTE(Meskutia @ 2009 06 11, 19:02)
As ja tik is kelinto karto ismokau naudot  blush-anim-cl.gif Kadangi mano plaukai labai ilgi tai budavau ipratus labai daug det ant plauku, o sitos daug nereikia, nes tada plaukai kazkokie riebus tampa doh.gif  , na bet ismokau:

Aha, tikrai drinks_cheers.gif , nors kaukė ir skystoka, bet nereik per daug pritept ir per ilgai laikyt, nes apsunkina plauką.
Atsakyti
atsiliepimai apie GAIA, kas turbut jau nebe is manes pirmos skamba lotuliukas.gif kvapas tai nors nusishauk, dejau du kartus, tikiuosi, laikui begant kaskart priprasiu vis labiau doh.gif o paciam plaukui itariu vistiek geriau nei bekaukine sausra... bet antra karta sitos nepirksiu. nutarta. drinks_cheers.gif p.s. bet man labai patinka apskritai kaukiu poveikis ne iskart, iskart po plovimo kaip tik nekenciu tokiu slidziu plauku, as megstu, kad butu kaip vaikiski - nuo saknu pakile ir puruciai.... o poveiki vertinu siaip, kai po kaukes dar pora kartu isplauni, ir jauti kaip stipreja sheveliura, kaip nebeluzineja sukuojant ir tram pam pam.. wub.gif
Atsakyti