Man jau nebe krize o pize, o tai kas tiems kurie valkatauja?Pauksteliams?
na, kam dabar nesunku...
bet mes jau nuo temos nuklydom
o mano paukstukai ant palanges lesa, pro langus ziuri, smalsauja
bet mes jau nuo temos nuklydom

o mano paukstukai ant palanges lesa, pro langus ziuri, smalsauja

Pavasaris akivaizdžiai artinasi- lesykla nebe taip apgulta. O gal nusibodo meniu? Ryt teks saulėgrąžų pirkti

QUOTE(LadyO @ 2009 03 07, 22:09)
Pavasaris akivaizdžiai artinasi- lesykla nebe taip apgulta. O gal nusibodo meniu? Ryt teks saulėgrąžų pirkti 

taigis, tarsi meniu butu pabodes

QUOTE(Itani @ 2009 03 04, 16:00)
Nu gal sugalvojo savo kokiam šuniukui ar katinukui skanesnį kąsnelį parnešt
Jei nepanašus į bomžą,tai būčiau užkalbinus,iš pradžių gražiuoju,bet jei paaiškėtų,kad savo augintiniui vagia 

Oi kaip čia juokingai man tas vaizdas ir iškilo prieš akis

QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 07, 21:27)
taigis, tarsi meniu butu pabodes
ir pas mane taip
tik va, sugalvojau ant palanges paberti kvietiniu kruopyciu, tai zyles, megstantys bendrauti pauksteliai, noriai butent ant jos ir atskrenda
pabandyk! 

Visų pirma labai jauki ir tikrai svarbi visoms mokančioms ne tik imti, bet ir duoti gamtai tema

Mikuotukė tikra šaunuolė

Lesyklėlę ir aš turiu didelę ir visą žiemą pilną įvairiausių paukštukų. Pagrindinis asortimentas, kurį labai atsakingai kiekvieną žiemos dieną pasiūlėme, lesyklėlės lankytojams buvo:
obuoliai (papuvę ypač mėgstami paukšukų), smulkintas batonas, lašinukai, saulėgrąžos. Gaila, kad jau negaliu nufotgrafuoti, bet jau nuimta ant lesyklėlės pritvirtinta užsienio šalyje nužiūrėta

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 02 15, 14:38)
Sveika
Saunu kai padedama zvereliams,gyvuliukams ir kitokio plauko (iams)
Bet daugumai atveju turiu kategoriska nuomone
pvz:kates prie namu
niekada ju neseriu ir nesudarau salygu joms daugintis...Klausit kodel?Todel kad kai sudaromos salygos(maitinama pilnais bliudais salia laiptiniu) kates dauginasi pasiutusiu greiciu
ju niekas deramai nepriziuri,veisiasi visokios ligos ir parazitai
(vaikam glostant reali tikimybe uzsikresti grybeliu-buvo tokiu atveju tarp mano pazistamu)
Del misko zvereliu...na,ka zinau,kazkada kai vaziuodavom i miskus ziema aisku atvezdavo morku,obuoliuir t.t Bet tai irgi menka pagalba,tada zverelis daznai "laukia" to davinio...irgi negerai
Pauksteliai....palesinti ziema irgi daug kas nevengia,bettai turi buti pastoviai ir reguleriai :)nes...paukstelis gaves savaite davini-paskui pamirstamas vis grizta i ta pacia vieta ir laukia...laukia,ir taip nesistengdamas ieskotis maistelio-mirsta.
Tad va tokia mano nuomone

Saunu kai padedama zvereliams,gyvuliukams ir kitokio plauko (iams)

Bet daugumai atveju turiu kategoriska nuomone

Del misko zvereliu...na,ka zinau,kazkada kai vaziuodavom i miskus ziema aisku atvezdavo morku,obuoliuir t.t Bet tai irgi menka pagalba,tada zverelis daznai "laukia" to davinio...irgi negerai
Pauksteliai....palesinti ziema irgi daug kas nevengia,bettai turi buti pastoviai ir reguleriai :)nes...paukstelis gaves savaite davini-paskui pamirstamas vis grizta i ta pacia vieta ir laukia...laukia,ir taip nesistengdamas ieskotis maistelio-mirsta.
Tad va tokia mano nuomone

Nenoriu įžesti nieko

Jums neatrodo, kad tos benamės katės yra tik dėl neatsakingų žmonių kaltės? Tik anot jūsų ne tų žmonių , kurie šeria, o tų, kurie išmeta lauk, nes jiems kažkada paimta į namus katė atsibodo?
O dėl ligų tai visų pirma galima labai ilgai diskutuoti iš kur tiek vaikai, tiek suaugę gali parsinešti visokių bacilų ir tikrai katės yra toli garžu ne pirmoje vietoje, o visų antra nereikia leisti vaikams glostyti ką jie nori, nes taip vaikas ir kakutį lauke gali "paglostyti" ir užsikrėsti nežinia kuom.
Nenoriu išsiplėsti ir nueiti į visai kitą temą, bet , manau jeigu žmogus nemyli ir negerbia gamtos (nesvarbu ar tai katytė, ar šuniukas ar paukštukas) tiesiog nereikia lankytis ten kur kiti nori pasidalinti garžiomis idėjomis kaip prisidėti prie mus supančios gamtos gerovės.
QUOTE(pandukė @ 2009 03 11, 20:12)
Sandrita negatyvi ir nepagrįsta nuomonė apie kates.
jeigu jau taip nemėgstate tam tikrų gyvūnų ir skirstote - šitie "geriečiai" ir juos reikia šerti , o va tie blogiečiai ir juos reikia badu marinti tai geriau apsilankykite kitose jūsų bendraminčių temose.
su daugeliu tokiu kaip jūs pagiežos pilnų moteriškių (kurių atsiras laiptinėje, kurioje gyvenate ne viena), kurios jaučia malonumą nuodindamos benames kates dėl tokių pat nesamoningų pateisinimų kaip jūs.
Jums neatrodo, kad tos benamės katės yra tik dėl neatsakingų žmonių kaltės? Tik anot jūsų ne tų žmonių , kurie šeria, o tų, kurie išmeta lauk, nes jiems kažkada paimta į namus katė atsibodo?
jeigu jau taip nemėgstate tam tikrų gyvūnų ir skirstote - šitie "geriečiai" ir juos reikia šerti , o va tie blogiečiai ir juos reikia badu marinti tai geriau apsilankykite kitose jūsų bendraminčių temose.
su daugeliu tokiu kaip jūs pagiežos pilnų moteriškių (kurių atsiras laiptinėje, kurioje gyvenate ne viena), kurios jaučia malonumą nuodindamos benames kates dėl tokių pat nesamoningų pateisinimų kaip jūs.
Dieve dieve...

O nuomone buvo tokia tik del to,kad veisimas tabunais kaciuku,tikrai i nieka gera nepriveda.Paskui randa prisalusius,suzalotus,israkalinetom akim ir t.t.Tai ne pagieza,tai tik poziuris,jei negali laikytis pas save,tai kam juos veisti ?Uzsieni tokiu dalyku nepamatysi...Daugiau irgi nesiplesiu-dalinkites groziais

panduke, Snadritos tureta omeny butent NAMINIU PAMESTU GYVUNU VALKATAVIMO NESKATINIMAS
Dabar viskas gerai?
Bet kokiu atveju, apie beglobius gyvunus sioje temoje nediskutuokime - labai skaudu
Tema apie LAUKINIU padareliu globa
jau pavasaris... uz lango tuscia..
niekas nesipesa, neidomu..

Dabar viskas gerai?
Bet kokiu atveju, apie beglobius gyvunus sioje temoje nediskutuokime - labai skaudu

Tema apie LAUKINIU padareliu globa

jau pavasaris... uz lango tuscia..

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 12, 17:59)
Sandrita, užsienyje nepamatysi, nes vyksta gyvūnų sterilizavimo programos. Lietuvoje jas pradėjo vykdyti GGT Pifas ir Lesė - gyvūnų globos organizacijos. Tada katės gyvena sau šeriamos ir kačiukų nebeveda. Ir dar paskiepytos.

O grįžtant į topiką - mano kieme paukštukai būtent iš kačių dubenėlio lesioja.

QUOTE(gatopreto @ 2009 03 12, 18:08)
Nezinojau kad mano zinute jau tokia baisi,jog sulauksiu tokiu "zodeliu"

QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 12, 18:12)
Nezinojau kad mano zinute jau tokia baisi,jog sulauksiu tokiu "zodeliu"
Tieko to
Pas vyro seseri prie namo yra didele lesykla ir ten irgi viiiisokiu paukstuku priskrenda,ana diena buvom sveciuose tai stebejom ta vaizda-grazu 

oi, galetumet ir foto tu grozybiu ikelti