as irgi manau,kad vieniems sekasi loterijose,kitiems tai nelemta.pati esu kelis kartus islosus teleloto,bet tik iki 50lt.dabar susigundau,kai buna kokia svente ir daug daiktiniu prizu,bet vistiek nesiseka
mano vyras net juokauja,kad nepirks teleloto bilieto ir islos 2lt.
na as netkiu loterijoms. niekada nelosiau ir nelosiu. vieniem lemta kitiems ne. as prie loterijas. cia grynai zmoniu mulkinimas
ar pazystate kas nors ka nors kas laimejo koki automobili ar dar koki gera priza
as nelosiu,nes man tokiuose dalykuose nesiseka
bet uztai meileje....
QUOTE(snaige @ 2009 02 16, 11:10)
ar pazystate kas nors ka nors kas laimejo koki automobili ar dar koki gera priza
pazystu, tas zmogus laimejo ir automobili, ir kitokias skalbimo masinas...televizorius, daiktinius prizus...
nes as manau...vienam lemta kitam ne...kam nelemta, tas ir sumeta pinigus tiem, kurie laimi:))))
cia butu tas pats kaip kokia labdaros akcija...tik tuomet konkreciai kazkam dedam pinigus...o cia visi susideda, vienas psiema:)
pati nezaidziu, nes nelabai sekasi. bet pazistu zmoniu kurie yra laimeje, ir nemazai
QUOTE(snaige @ 2009 02 16, 13:10)
taip,musu mazame miestelyje trys seimos yra laimeje automobilius.
QUOTE(snaige @ 2009 02 15, 16:19)
norejau paklausti ka manote apie loterijas, ar kas nors ka nors laimejot?
pabandziau kelis kartus teleloto, nieko nelaimejau ir man kazkaip gaila pasidare leisti pinigus tom loterijom, dabar dar kartais suzaidziu toj nemokamoj loterijoj, vistiek nieko neprarandu, tik cia prizai mazoki http://www.nemokamal...ja.lt/index.php
pabandziau kelis kartus teleloto, nieko nelaimejau ir man kazkaip gaila pasidare leisti pinigus tom loterijom, dabar dar kartais suzaidziu toj nemokamoj loterijoj, vistiek nieko neprarandu, tik cia prizai mazoki http://www.nemokamal...ja.lt/index.php
Nenorekit kelis kartus pazaide jau kazka laimet
taip
Praėjųsį sekmadienį Teleloto laimėjome Mitsubishi Colt.
Šiandien jis jau stovi mūsų kieme
Ir nereikėjo mokėti jokių mokesčių loterijai, tik susimokėt už automobilio registravimą bei draudimą.
QUOTE(Makalius @ 2009 02 16, 14:04)
Praėjųsį sekmadienį Teleloto laimėjome Mitsubishi Colt.
Ir nereikėjo mokėti jokių mokesčių loterijai, tik susimokėt už automobilio registravimą bei draudimą.
Wow
Zinau keleta seimu, kurie laimejo vertingus prizus