Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai: užuolaidos, romanetės ir kt. - 6

QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 16, 10:19)
Tai juk širmas irgi gali iš storesnės medžiagos pasidaryti, manau, gali rinktis kokią nori medžiagą g.gif
Aš tai tokias planuoju pusiau storas , kad vasarą saulę biškį primažintų, o mes 8 aukšte, priešais-5-aukštis, tai mūsų jokie kaimynai nemato, tik mes panoramą miesto matom fainą thumbup.gif
Mums tik dėl saulės vasarą aktualu ir dėl jaukumo.. biggrin.gif
Avocete, kur tu siūdinaisi širmas?

KLP, Aviteloj 4u.gif
Atsakyti
As ir noriu pagalbos blush2.gif nusipirkom naktines grazias uzuolaidas, o del dieniniu su vyru kilo gincas, jis nori roletu o as paprastu dieniniu uzuolaidu, nes nelabai isivaizduoju kaip atrodys roletas+ naktine uzuolaida, gal pas kuria is Jusu namie toks derinukas? labai paprasyciau ideti foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 02 16, 10:47)
As ir noriu pagalbos  blush2.gif  nusipirkom naktines grazias uzuolaidas, o del dieniniu su vyru kilo gincas, jis nori roletu o as paprastu dieniniu uzuolaidu, nes nelabai isivaizduoju kaip atrodys roletas+ naktine uzuolaida, gal pas kuria is Jusu namie toks derinukas? labai paprasyciau ideti foto  wub.gif

Pas mus šiuo metu tik roletai, o siuvamos dieninės ir naktinės užuolaidos smile.gif naktinės bus tik dekoratyvinei funkcijai, o vakarais dengsimės roletais mirksiukas.gif o kodėl galėtų dieninės netikti su roletais, juk dieną roletus gali visiškai užtraukti ir jų neliks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 16, 10:19)
Tai juk širmas irgi gali iš storesnės medžiagos pasidaryti, manau, gali rinktis kokią nori medžiagą g.gif
Aš tai tokias planuoju pusiau storas , kad vasarą saulę biškį primažintų, o mes 8 aukšte, priešais-5-aukštis, tai mūsų jokie kaimynai nemato, tik mes panoramą miesto matom fainą thumbup.gif
Mums tik dėl saulės vasarą aktualu ir dėl jaukumo.. biggrin.gif
Avocete, kur tu siūdinaisi širmas?

Praeituose namuose turėjome širmas, kurių trys buvo iš standžios, neperšviečiamos medžiagos, kurios dieną susistumdavo į šalis, o likusios iš peršviečiamos, todėl jas stumdant galima būdavo ir nakčiai užsidengti, ir jaukumą turėti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=driu,2009 02 16, 14:04]
Pas mus šiuo metu tik roletai, o siuvamos dieninės ir naktinės užuolaidos smile.gif naktinės bus tik dekoratyvinei funkcijai, o vakarais dengsimės roletais mirksiukas.gif o kodėl galėtų dieninės netikti su roletais, juk dieną roletus gali visiškai užtraukti ir jų neliks thumbup.gif

kad kaip tik vietoj dieniniu uzuolaidu roletai tik bus, ir naktines, tai ne neisivaizduoju ar cia bus grazu
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2009 02 16, 13:04)
P
Papildyta:
Praeituose namuose turėjome širmas, kurių trys buvo iš standžios, neperšviečiamos medžiagos, kurios dieną susistumdavo į šalis, o likusios iš peršviečiamos, todėl jas stumdant galima būdavo ir nakčiai užsidengti, ir jaukumą turėti  mirksiukas.gif

Driu, o kiek iš viso tu jų siuvai tų širmų? Aš tai galvoju tik kokias 3 (čia ant tradicinio balkoninio lango), nu, kad užsidengtų langas, kai nori uždengti nuo saulės, o dieninių man nereikia, vaizdas gražus pas mus biggrin.gif
Ar taip bus nelabai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 16 vasario 2009 - 14:04
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 16, 16:04)
Driu, o kiek iš viso tu jų siuvai tų širmų? Aš tai galvoju tik kokias 3 (čia ant tradicinio balkoninio lango), nu, kad užsidengtų langas, kai nori uždengti nuo saulės, o dieninių man nereikia, vaizdas gražus pas mus biggrin.gif
Ar taip bus nelabai?

Vienos sirmos plotis gali buti nuo 60 - 100 cm, o sirmos prasikeicia 5-10cm. Ir ant sienos reiketu uzleisti bent 10cm . Stai pasiskaiciuokite ir bus aisku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2009 02 16, 14:41)
kad kaip tik vietoj dieniniu uzuolaidu roletai tik bus, ir naktines, tai ne neisivaizduoju ar cia bus grazu

Tai kad žinokit dabar tų roletų audinių visokiausių esama - netgi visiškai skaidrių kaip dieninė užuolaida, taigi, manau, tikrai rasite sau ką nors gražaus wink.gif
http://www.allabouty...mp;fileId=55397
http://img.timeinc.n...4111845_1_x.jpg
http://foundus.cn/wp...oom-curtain.jpg
http://www.windowbli.../soleilpic2.jpg
http://www.curtain-c...lightweight.JPG

Arba apmastykit priešingą variantą - dieninės užuolaidos + tankus roletas nakčiai. Funkcionalu ir kambarys "neperkrautas" (ko vyrai dažnai ir bijo doh.gif )

Papildyta:
QUOTE(dije @ 2009 02 16, 11:55)
Aš vaikų kmbariuose tik roletus dėsiu.  Nenoriu romanečių- tegul ir vakarais palangės būna funkcionalios pasidėti ar tai žaislams ar kt smulkmenoms.
Lenkijoje  mačiau labai gražių roletų su filmukų personažais.  thumbup.gif  Tikiuosi tokių ir Lt yra, o jei nerasim, iš Suvalkų  teks pirkti, nes labai jau man jie patiko.  rolleyes.gif

Būna būna - ir su Mikėm Pūkuotukais, ir su piratais, meškučiais, šuniukais, mašinytėm... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerukanti: 17 vasario 2009 - 12:16
QUOTE(Nerukanti @ 2009 02 17, 12:16)

Papildyta:
Būna būna - ir su Mikėm Pūkuotukais, ir su piratais, meškučiais, šuniukais, mašinytėm...  blush2.gif

O gal kur matėte yra ir su ŽaibuMacvynu?? bigsmile.gif Labai tokio ieškosime.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 02 17, 15:05)
O gal kur matėte yra ir su ŽaibuMacvynu??  bigsmile.gif Labai tokio ieškosime..  rolleyes.gif

Turėjau "paguglint", kol supratau, kas čia per žaibas smile.gif Šito konkrečiai nesu mačiusi, bet paieškokit - kinai juk prispausdina visko - tuo labiau, jei sakot, kad jis populiarus herojus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerukanti: 17 vasario 2009 - 14:15
user posted image

idedu saviskes, miegamojo kambario smile.gif visai sviesiai pakabintos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 22:39)
user posted image
idedu saviskes, miegamojo kambario smile.gif  visai sviesiai pakabintos lotuliukas.gif

man asmeniskai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Kokia jusu nuomuone apie virvelynes uzuolaidas? mirksiukas.gif
Atsakyti