QUOTE(Avocetė @ 2009 03 03, 15:08)
1. Jos vienas polysteris
2. tokių )100proc. polysterio) užuolaidų pilnas Jysk`as
3. Manau turguj ar užuolaidų salone medžiagos sau tinkančios tikrai rasi ir pagal spalvinę gamą ir audinio kokybę.
vsio, net neziuresiu i ta varliu puslapi

dabar supratau kodel, ir aisku, viena pamatyti nuotraukoje medziaga, kita - pamatyti gyvai ir paciupineti
reiketu gal turguj pasidairyti, nes salone moketi tukstanciais man per brangu, nebent uz viska butu iki 1000 Lt, bet ar tokiu buna? idomu kokios kainos padaryti sirmas
QUOTE(swimmer @ 2009 03 03, 15:08)
Sirmos cia tiktu, tik ar patiktu reikia jau paciai spresti
Tiesa, uzuolaida dabar uzkabinta is priekio, sirma taip imanoma uzkabinti, bet nelabai graziai atrodo. Kabinant sirma reiketu ja tvirtinti i lubas arba i lango nisa (cia jau reikia ziureti kiek yra vietos virsuje balkono durims atsidaryti). Sirmos kaina labai priklauso nuo pasirinkto audinio.
oi, patiktu, netgi labai labai

man seniai jau knietejo, bet vyras galvoja, kad cia labai prabangu taip pasidaryti.. nors uz tas uzuolaidas, kurios kabo, isejo virs 400 lt su pasiuvimu (turguje uz medziaga ir siuvima), plius dar roletai apie keli simtai litu (kas man jau nebepatinka visai).. tai gal vvisgi ikandama?
o virsuje virs balkono lango nisoje, vietos nedaug, neatsidarytu durys tuomet.. geriau i lubas kabinti butu, tada einat i balkona, jas graziai nustumti uztektu..

tada ta karniza mestumem lauk..