Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 20, 19:18)
nusidažyk visus su 9 proc. ir nusiteik daugiau jų visų nebešviesinti. aš visus esu dažiusi gal kokius 5 kartus mirksiukas.gif  aišku ne į sveikatą tai tikrai

a su 9 nebus perdaug?
kiek laiko tada laikyti?
Atsakyti
QUOTE(destiniuke @ 2009 02 20, 17:32)
http://www.extendedlengths.com/  cia gera nuoroda galima pamatyti profesionaliu dazu spalvas  goldwel, keune, redken, wella smile.gif ir seip daug geru daikciuku. nusiunciau nuotraukas diena bet kolkas nieko negavau. oi laukiu laukiu  bigsmile.gif

o cia neina paziuret paciu spalvyciu kaip atrodo?nes matau tik numerius.o kas yra tinta ir semi?semi atspalvis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 20 vasario 2009 - 17:41
QUOTE(julya @ 2009 02 20, 19:27)
nu va idejau foto i albuma smile.gif ka manot apie mano 3 foto? nezinau man kazkaip seip sau spalva o gal tik savikritiska as  doh.gif  nezinau labai reikia patarimu ...  unsure.gif

bet tiek daug daziai ir atrodo pakankamai nenutriuse blush2.gif
o visus kartus su kokiiais dazais daziai, skirtingais?
man tai asmeniskai labai grazi spalvyte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 02 20, 19:31)
as tai manau deissy tau reiktu dazyt su 6%, pas tave sviesi spalva turetu puikiai paimt, arba dazyk su 9% bet laikyk ne daugiau 30min. Arba pasibandyk ant sruogos pirmiau kokios  smile.gif

na turiu 9 proc, tai jauciu ji siektiek praskiesiu ir bandysiu ax.gif
gal ryt padarysiu si eksperimenta mirksiukas.gif
Atsakyti
rusiuke o kaip tu galvoji,man geriau pradziai visus plaukus nusidazyt plnom sruogelem ir po to uzsidet medaus atspalvi,ir tada saknis dazyt medaus atspalviu?
Atsakyti
QUOTE(destiniuke @ 2009 02 20, 19:32)
http://www.extendedlengths.com/  cia gera nuoroda galima pamatyti profesionaliu dazu spalvas  goldwel, keune, redken, wella smile.gif ir seip daug geru daikciuku. nusiunciau nuotraukas diena bet kolkas nieko negavau. oi laukiu laukiu  bigsmile.gif

mergyt pabandyk dar karteli astukss@yahoo.com
nes zinok negavau tavo nuotraukyciu
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 20, 19:43)
bet tiek daug daziai ir atrodo pakankamai nenutriuse  blush2.gif
o visus kartus su kokiiais dazais daziai, skirtingais?
man tai asmeniskai labai grazi spalvyte  wub.gif
Papildyta:

na turiu 9 proc, tai jauciu ji siektiek praskiesiu ir bandysiu  ax.gif
gal ryt padarysiu si eksperimenta  mirksiukas.gif

1 foto dazyti su loreal casting, 2 foto su londa, 3 foto su garnier 111 spalva.. smile.gif dar keune gal reiks isbandyt. tikrai nenutriuse nes prieziurai priemones tik is Alfa Parf naudoju man jos tiesiog super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 20, 17:38)
grazi spalva tavo virsugalvy,

bet po biski tada vis tiek saknys dazomos skirtis turi nuo visu plauku.as suprantu taip ,kai man balina sruogas jos gaunas ryzos o kai daze visas saknis is vis saplava visai kitokia tamsiai ryza,tai kai tau su kreminiais dazo nors ir trumpai ataugusias saknis,kelis sykius jas dazant jos vis tiek turi skirtis nuo plaku visu,arba as ne taip suprantu

nu nesiskiria. fotkėse irgi lyk baisiai nesiskiria. g.gif
šiaip visi plaukai būna pasiplove, o šaknis vėl šviesina pilku atspalviu, kad tas pilkas atspalvis užsidėtų ir ant likusių plaukų, jau kai reikia plauti galvą sušlapina visus plaukus ir tuos dažus nuo šaknų paskirsto ant visų plaukų ir palaiko porą min.tada ir likę plaukai įgauna pilkumo, dar su pilkintoju persilkaunu ir viskas. jei šviesintų visus plaukus su pilu atspalviu, tai tie natūralūs plaukai manau nusidažytų medaus spalvele, o sruogelės būtų šviesios. o geriausia pakeisk kirpėją, išsikirpk iš žurnalų kokios spalvos nori ir parodyk. nes nupasakojant kiekvienas skirtingai supranta.medaus spalva tai man asocijuijasi su geltona tokia daugiau. kiekvienam kitaip atrodo. o kai parodysi kokios nori, tegul daro
Atsakyti
RUSIUKE ta foto kur parasyta kovo d. tai splava nereali thumbup.gif ir tau labaiu tinka visi plaukuciai dazyti svieisiai, nei sruoguoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 20, 17:43)
rusiuke o kaip tu galvoji,man geriau pradziai visus plaukus nusidazyt plnom sruogelem ir po to uzsidet medaus atspalvi,ir tada saknis dazyt medaus atspalviu?

jau sakau geriausia išeitis kirpėjai parodyti spalvą ir tegul išgauna, ar visus dažydama ar kaip. esu mačiusi kaip kirpėjos dažo visus plaukus šviesiai, iš apačios įdeda kitokios spalvos sruogų ar visaip kitaip išgauna pereinančią spalvytę.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 20, 17:51)
nu nesiskiria. fotkėse irgi lyk baisiai nesiskiria. g.gif
šiaip visi plaukai būna pasiplove, o šaknis vėl šviesina pilku atspalviu, kad tas pilkas atspalvis užsidėtų ir ant likusių plaukų, jau kai reikia plauti galvą sušlapina visus plaukus ir tuos dažus nuo šaknų paskirsto ant visų plaukų ir  palaiko porą min.tada ir likę plaukai įgauna pilkumo, dar su pilkintoju persilkaunu ir viskas. jei šviesintų visus plaukus su pilu atspalviu, tai tie natūralūs plaukai manau nusidažytų medaus spalvele, o sruogelės būtų šviesios. o geriausia pakeisk kirpėją, išsikirpk iš žurnalų kokios spalvos nori ir parodyk. nes nupasakojant kiekvienas skirtingai supranta.medaus spalva tai man asocijuijasi su geltona tokia daugiau. kiekvienam kitaip atrodo. o kai parodysi kokios nori, tegul daro

o tu kokia spalva naudoji i pilkuma?
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 20, 17:52)
RUSIUKE ta foto kur parasyta kovo d. tai splava nereali  thumbup.gif  ir tau labaiu tinka visi plaukuciai dazyti svieisiai, nei sruoguoti...  ax.gif

dėkui 4u.gif aš visaip bandau. atsibosta tas pats atspalvis. paskui vėl užsimanau to paties rolleyes.gif
dažyk su 9 proc. o laikyk usval. gal. šiaip kart nuo karto pasižiūrėk plaukučius ar ne per daug balti, jei matysi, kad jau nukando tokia spalvele kokios norėjai, plaukis galvą. bet manu pusvalandis bus pats tas.
aš 45-50 min su šaknim nuteptom 9 proc sėdžiu.
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 20, 18:45)
mergyt pabandyk dar karteli astukss@yahoo.com
nes zinok negavau tavo nuotraukyciu

nusiunciau dar karteli lotuliukas.gif
Atsakyti