Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 22, 00:42)
Deissy, tau labai graziai tamsus plaukuciai kur toj paskutinej foto  wub.gif  Beje ten ta jaunoji kur uz taves matos mano grupioke buvus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eik eik, nu cia geras lotuliukas.gif
a bendraujat dar? ax.gif

tamsus plaukuciai graziai? smile.gif na ta spalva gal ir nieko buvo, bet man labai greitai ji nuryzavo ir nuzaliavo doh.gif matyt kad ant sviesiu dazuta ax.gif na bet uz tamsus is mano draugu, pazystamu ir pan. nieks nepasisako schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2009 02 22, 00:57)
o kur tas nuotrauku albumas bus ir kaip i ji patekti ?  biggrin.gif

siunti savo foto astukss@yahoo.com.
idesiu ir atsiusiu visus prisijungimo duomenis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indraja @ 2009 02 22, 00:57)
deissy, tau tinka ir šviesūs sruoguoti ir tamsūs plaukai  4u.gif

ot kaip keista girdet sakancius kad man tinka ir tamsus plaukai ax.gif
Atsakyti
Ogo kiek cia visko priraset... sakes... neisvarys blondiniu gvardijos i bendraminciu tema? nes kazkaip nezinau kaip cia su tom forumo taisyklem...
Ziurejau cia del kirpyklu, siaip tikiu kad yra labai brangiu kirpyklu nedaranciu stebuklu,bet kiek susiduriau, darbo kokybe visiskai tiesiogiai proporcinga kainai... paskutini karta isejau su plaukais, kokius turejau pries sviesinima, na galvojau cia trumpalaikis efektas, bet jau pora savaiciu negaliu atsidziaugt, ampulytes kazkokias stebuklingas dejo, keliu rusiu, dar kazka... na zodziu nesigailiu
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2009 02 22, 01:57)
Ogo kiek cia visko priraset... sakes... neisvarys blondiniu gvardijos i bendraminciu tema? nes kazkaip nezinau kaip cia su tom forumo taisyklem...
Ziurejau cia del kirpyklu, siaip tikiu kad yra labai brangiu kirpyklu nedaranciu stebuklu,bet kiek susiduriau, darbo kokybe visiskai tiesiogiai proporcinga kainai... paskutini karta isejau su plaukais, kokius turejau pries sviesinima, na galvojau cia trumpalaikis efektas, bet jau pora savaiciu negaliu atsidziaugt, ampulytes kazkokias stebuklingas dejo, keliu rusiu, dar kazka... na zodziu nesigailiu

bendraminciu tema? o kas cia?
na nemanau, nes visgi diskutuojam apie plauku sviesinima, ju budus, plauku dazus ir pan. ir visada yra laukiama kiekviena blondine su savo pasisakymais, bedomis ir patarimais mirksiukas.gif
Papildyta:
na labanaktukas merginos, nauja tema sukurta CIA
galiu drasiai eiti miegoti thumbup.gif
Atsakyti
Oi,kokios pleputes jus doh.gif wub.gif nespeju as su jusu tempais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2009 02 22, 01:42)
Oi,kokios pleputes jus  doh.gif  wub.gif  nespeju as su jusu tempais   blink.gif

Vykis lotuliukas.gif

O Deissy man irgi gražiai atrodė ir tamsūs plaukai labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 22 vasario 2009 - 09:14
QUOTE(*moon* @ 2009 02 21, 22:42)
Jau buvau minejus kad Eladoj dazo cia tel nr. 846219655 adresas Jono g. 5 pabandyk paskanbinti ir paklausti kiek ima uz dazyma. As daziausi pas Alina ju yra dvi bet as ejau pas vyresne  smile.gif

Papildyta:
Deissy, tau labai graziai tamsus plaukuciai kur toj paskutinej foto  wub.gif  Beje ten ta jaunoji kur uz taves matos mano grupioke buvus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tau patiko kaip tave nudaze ELADOJ?o kaip ta vyresne alina atrodo,nepasakysiu pas vyresne noriu lotuliukas.gif o ji pataria kokia spalva tinka ?reiks pasiskambint,tik kad baisesne neiseiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 21, 22:14)
labukas  mirksiukas.gif
aga, turim jau savo nuotraukeliu albumiuka.
jei nori ir tu gali siusti savo foto astukss@yahoo.com.
idesiu ir atsiusiu visus prisijungimo duomenis  thumbup.gif

Jau issiunciau ax.gif
Atsakyti
mušam temą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraja: 22 vasario 2009 - 13:44
Deissy paskutinė foto nereali, keičiu nuomonę, šviesūs plaukai geriau tau nei tamsūs biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
DEISSY kaip visų plaukų šviesinimas pavyko?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti