Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (3 tema)

Apklausa: Kokiais dažais šviesinate savo plaukučius? (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aistuliaa, oho koks pasikeitimas, sviesus tau daug graziau thumbup.gif Tiesa tik staigiai uzmetus aki kur tu sviesiais plaukais pamaniau Zvonke blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Toj foto labai panasi i ja, bet siaip jus visai nepanasios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 20 vasario 2009 - 22:30
QUOTE(Deissy @ 2009 02 20, 22:49)
tai zinoma, taip ir reikia daryti  thumbup.gif
i savo sukurta papke dek kiek tik nori savo foto  mirksiukas.gif

o kaip? nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 21, 00:30)
o kaip? nerandu  blush2.gif

ten kur tavo papke, neiejus, daug zodeliu visokiu, paspausk - add photos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 20, 23:29)
Aistuliaa, oho koks pasikeitimas, sviesus tau daug graziau  thumbup.gif  Tiesa tik staigiai uzmetus aki kur tu sviesiais plaukais pamaniau Zvonke  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Toj foto labai panasi i ja, bet siaip jus visai nepanasios  smile.gif

Nu čia kažkas negerai g.gif man jau tu trečias ar ketvirtas žmogus, kuris sakai, kad aš panaši į zvonkę, ypač šviesiais plaukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O šiaip dar kada nepatingėsiu įkelsiu foto kaip pereidinėjau nuo raudonų į šviesius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 vasario 2009 - 22:37
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 20, 23:36)
Nu čia kažkas negerai  g.gif  man jau tu trečias ar ketvirtas žmogus, kuris sakai, kad aš panaši į zvonkę, ypač šviesiais plaukais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O šiaip dar kada nepatingėsiu įkelsiu foto kaip pereidinėjau nuo raudonų į šviesius  smile.gif

xe xe lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 20, 23:47)
xe xe lauksim  biggrin.gif

Jau keliu 4u.gif tiksliau įkėliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 vasario 2009 - 22:52
aistuliaa, nedažyk daugiau raudonai savo plaukų unsure.gif šveisi būdama esi kur kas gražesnė, raudona "biški" bobina hihihi.gif

beje, čia daug kas iš jūsų rašot apie garnier 111, tai aš po jų buvau tooookia peroksidinė, kad feeee.....doh.gif įdėjau į albumą, galit pažiūrėti rolleyes.gif ir dar vieną, kai buvau VISAI ne blondinė brunette.gif
Atsakyti
Melajjos man labai grazi spalvyte antroj foto, man tokia patinka neperoksidine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 20 vasario 2009 - 22:55
Indraja dabartine spalva thumbup.gif nu jau su garnier ... doh.gif as tai su tuo garniee 111 tokia pilka net melyna pavirsdavau o kartais normaliai nudazydavo schmoll.gif
ir vienareiksmiskai sviesi splava labiausiai tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2009 02 20, 23:54)
Melajjos man labai grazi spalvyte antroj foto, man tokia patinka neperoksidine  thumbup.gif

idejau foto kokia vasara buvau, tikrai per daug nusisviesinus doh.gif Manau siek tiek istaisiau padety smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 02 20, 23:54)
Indraja dabartine spalva  thumbup.gif  nu jau su garnier ... doh.gif as tai su tuo garniee 111 tokia pilka net melyna pavirsdavau o kartais normaliai nudazydavo  schmoll.gif
ir vienareiksmiskai sviesi splava labiausiai tinka  smile.gif

tai čia po savaitės aš tokia buvau, o kai tik nusidažiau - tai buvau filičitava, žila, melsva, kai pamačiau save, galvojau infarktas mane ištiks swoon.gif tai visa laimė kad prieš savaitę iki šventės dažiausi, kitu atveju tektų eiti su kepure hihihi.gif arba tapti ilgam tamsiaplauke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2009 02 20, 23:51)
aistuliaa, nedažyk daugiau raudonai savo plaukų  unsure.gif šveisi būdama esi kur kas gražesnė, raudona "biški" bobina hihihi.gif

beje, čia daug kas iš jūsų rašot apie garnier 111, tai aš po jų buvau tooookia peroksidinė, kad feeee.....doh.gif  įdėjau į albumą, galit pažiūrėti   rolleyes.gif ir dar vieną, kai buvau VISAI ne blondinė  brunette.gif

Joo, man jau irgi tie raudoni bobiški atrodo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indraja @ 2009 02 21, 00:00)
tai čia po savaitės aš tokia buvau, o kai tik nusidažiau - tai buvau filičitava, žila, melsva, kai pamačiau save, galvojau infarktas mane ištiks swoon.gif  tai visa laimė kad prieš savaitę iki šventės dažiausi, kitu atveju tektų eiti su kepure hihihi.gif arba tapti ilgam tamsiaplauke  blink.gif

Nu kai tokia balta, tai nieko, bet jei violetinė, žila ir dar kitokia, tai jau nekas lotuliukas.gif
Papildyta:
Rusiukės man labai gražiai atrodo 6 foto spalva wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 vasario 2009 - 23:27
MELAJJA - tau graziau visi nublondinti, nei sruogelem thumbup.gif
INDRAJA - tokius plaukus raudonus ir as esu turejus, tai paciai juokinga smile.gif o paskutineje foto, tai ohoho kokie balti...bet jau priestai visvien matyt buvo tavo plaukai gerai pasviesinti, kad taip nueme spalva? ax.gif
AISTULIAA - na tau visoks tas sviesus atspalvis tinka mirksiukas.gif
Atsakyti