Na, o mudu su Paulium nuo metuku jau "skaitom" tas Domano lenteles, ir visai neblogai sekasi, reikia pasakyti. Dabar, kai jau daug zodziu sneka Paulius, tai ir pats garsiai perskaito koki zodi. Nieko ten sudetingo absoliuciai nera - viskas ypatingai paprasta, viskas vyksta labai lengvai, uzima mazai laiko, viskas vyksta ZAIDIMO budu. As pati i ta Domano metodika irgi ziurejau gan skeptiskai, kol... neperskaiciau dvieju jo sisteminiu knyguciu "Kaip mokyti vaika skaityti" ir "Kaip mokyti vaika matematikos". Tada nuomone pakeiciau iskart ir gal negriztamai. (O siaip tai man sistemos ir metodikos retai kada ispudi daro, siaip jau). Na, as tos sistemos netaikau taip kaip parasyta paraidziui, nes tada nieko daugiau ir neveiktum, o tik rodytum vaikui visa diena lenteles (pagal jo parasyma reikia rodyti penkis komplektus zodziu po penkis zodzius (viso 25 zodziai) per diena po tris kartus kiekviena komplekta). Mes su Paulium ziurim penkis zodzius per diena po tris kartus, nes likusi laika uzsiiminejam kokia kita veikla. Uzvakar parke statem Besmegeni, tai Paulius paskui visai rimtai norejo ji namo pasiimt

.
Man ispudingesne matematikos mokymo programa, nes pagal ja mokytas zmogus pamates, pavyzdziui, 58 avis ganykloj, kazkokiu budu ir mato, kad ten yra butent 58 avys! Kaip as taip noreciau, o ne skaiciuoti vienas, du trys... Na, o skaitymo programales gyvus rezultatus tai turiu du pasonej - mano vyras ir jo sese pagal ta programele yra mokyti, kai buvo maziukai. Regimas/apciuopiamas rezultatas yra tas, kad jie YPATINGAI, NEPAPRASTAI greitai skaito! Kai mudu su vyru skaitom koki puslapi, as bunu perskaiciusi gal tik kokia pora paragrafu, o jis jau seniai buna viska baiges skaityti... Ir tai pastebi visi. Na, aisku, jie ir labai megsta skaityti, bet megstu tai ir as.
Tai tiek apie Domana is asmenines patirties.
pati labia domiuosi Domano metodika ir domina realus pavyzdziai. Kaip ilgai taikete Domano metodika? Kaip Jusu sunui sekesi veliau, pvz mokykloje?