Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių mokymas pagal Glenn'ą Doman'ą

As turiu CD "Вундеркинд с пелёнок" для детей от 0 до 6 лет, įgarsinta rusu kalba (kas turi noro manau gali pats pasidaryti lietuviskai, nes ten Power Point prezentacijos). Kam įdomu galiu perrašyti. Visa info apie CD galima rasti CIA. Apie tai, kaip naudotis prezentacijom ir informacija apie Domano metoda taip pat yra irasyta i CD.
Atsakyti
O gal galit kur nors internete patalpinti ax.gif Fainas dalykelis tongue.gif as net sugebejau i lietuviu kalba isversti ir parasyti thumbup.gif O ten koks nors garsas yra ?

Man sta cia taip pat patiko http://alicepush.nar...sentations.html

Suprantu, kad galima pasidaryti patiems, tk nelabai nutuokiu kaip blush2.gif Gal kas turi ideju ar aisku instruktaza gal atlikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigit @ 2007 02 15, 16:49)
O gal galit kur nors internete patalpinti  ax.gif Fainas dalykelis  tongue.gif as net sugebejau i lietuviu kalba isversti ir parasyti  thumbup.gif O ten koks nors garsas yra ?

Man sta cia taip pat patiko http://alicepush.nar...sentations.html

Suprantu, kad galima pasidaryti patiems, tk nelabai nutuokiu kaip  blush2.gif Gal kas turi ideju ar aisku instruktaza gal atlikti  ax.gif

Kai turesiu daugiau laiko galesiu patalpinti. Garsas yra prie visu prezentaciju. Pasidaryti tai galima, jeigu turi daug laisvo laiko. Bet kam tiek vargti, jeigu jau yra padarytu smile.gif
Atsakyti
[quote=Izida,2007 02 20, 15:46]
Kai turesiu daugiau laiko galesiu patalpinti. Garsas yra prie visu prezentaciju. Pasidaryti tai galima, jeigu turi daug laisvo laiko. Bet kam tiek vargti, jeigu jau yra padarytu smile.gif

Mane labai domina jo metodika - labai idomu butu gauti tuos CD ar kokiu kitu formatu tas prezentacijas jei imanoma 4u.gif Mano vaikiukui jau beveik metukai - kazi ar nepervelu su juo uzsiimineti pagal Domana????? g.gif

ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Atsakyti
[quote=vaiduokle2,2007 02 22, 16:26]
[quote=Izida,2007 02 20, 15:46]

Mane labai domina jo metodika - labai idomu butu gauti tuos CD ar kokiu kitu formatu tas prezentacijas jei imanoma 4u.gif Mano vaikiukui jau beveik metukai - kazi ar nepervelu su juo uzsiimineti pagal Domana????? g.gif

ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

[/quote]
Ikeliau kelias prezentacijas. Gali parsisiusti is CIA

O CIA pati metodika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izida: 23 vasario 2007 - 15:15
Prezentacijos 2 dalis
Atsakyti
man įdomu - ar ta Elmira dar veda kursus? gal jau galėtų pristatyt lietuvių kandidatus į "Garvard" cool.gif ? Visgi trys metai intensyvaus biznio, oi pardon, darbo su kortelėm rolleyes.gif
Atsakyti
unsure.gif Na as sitoj temoj naujoke, todel man iskilo vienas klausimas: Na gerai, naujagimi - kudiki mokote su tom kortelem raidziu, zodziu ir tt... O kas tada..? Kaip lavinate keturmecius, penkiamecius... desimtmecius..? Ir kokias korteles jiems rodyt..? blink.gif
Atsakyti
jus nepykit, bet daugumas mamu is proto issikraustei... kudikius skaityt moko, o jie su sauskelnem iki triju metu vaiksto, iki 3 metu vezime vezioja ar uzpakali valo ir pan. Gal jums geriau vaikus mokint (ar tobulint) savarankiskumo buityje? Gal geriau kai 1.5 metu vaikas kojines usimauna, o ne raides pazysta..
Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2007 02 25, 18:06)
unsure.gif Na as sitoj temoj naujoke, todel man iskilo vienas klausimas: Na gerai, naujagimi - kudiki mokote su tom kortelem raidziu, zodziu ir tt... O kas tada..? Kaip lavinate keturmecius, penkiamecius... desimtmecius..? Ir kokias korteles jiems rodyt..?  blink.gif

Tai va. Tame ir esmė, kad jeigu jau pradedi mokyti vaiką, tai reikia ir nebeatleisti tempo. Mano nuomone, jeigu vaikas nueis į eilinės mokyklos eilinę pirmą klasę gerokai aplenkęs savo klasiokus, tai toks "vunderkindas" greitai užmigs ant laurų. O kad neužmigtų, tai metodiką kurti ir korteles ar dar ką ruošti jau turi ištisa suaugusių komanda.

QUOTE(1000inis @ 2007 03 08, 18:45)
jus nepykit, bet daugumas mamu is proto issikraustei...  kudikius skaityt moko, o jie su sauskelnem iki triju metu vaiksto, iki 3 metu vezime vezioja ar uzpakali valo ir pan.  Gal jums geriau vaikus mokint (ar tobulint) savarankiskumo buityje? Gal geriau kai 1.5 metu vaikas kojines usimauna, o ne raides pazysta..

nu gal ir geriau, kai tas kojines užsimauna mirksiukas.gif Bet visai neblogai dar ir tada, kai prisijungus prie forumo, rašoma be gramatinių klaidų cool.gif ("raides pažįsta")
Atsakyti
4u.gif Sveikos 4u.gif Yra tokia "lietuviška" metodika-vaikas yra individas turintis savo individualias mintis,įgimtas savybes,mentalitetą.Nejau žavėdamosi idealių gabumų vaikų kepimo fabriku nepamąstote,kad vaikai visi yra skirtingi,skiriasi jų gabumai ir negalima visų vaikų mokyti vienodai.
Kažkaip nei viena nėra pasakiusi kokios yra tradicinės lietuviškos šeimos vertybės ir kaip jas ugdytų savo vaikuose. Kaip mokys mažiuką pasakyti "ačiū" ir "prašau",o tai irgi reikalauja pastangų.
Kur dingo supratimas,kad vaikas nėra eksperimentas,kai nepavykus nebus galima mąstymą ištaisyti.Laiko nepasuksi atgal,klaidos atsiliepia visam gyvenimui,o kūdikio psichika yra ypač jautri.Kaip yra metodika,taip ir jos trūkumai,o pasekmės vaikams.
Mes mamos,vaikai gimė su teise į laimingą vaikystę,į individualų mąstymą,saugią ateitį.Kaip mes sugebėsime tai užtikrinti,nuo to priklauso ar vaikui atetyje neiškils bendravimo problemų,psichosomatinių sutrikimų.
Mylėkime vaikus neperlenkdamos lazdos,nes ji turi du galus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 12345: 08 liepos 2007 - 20:46
QUOTE(Izida @ 2007 02 23, 16:56)
Prezentacijos 2 dalis

Sveiki,
susidomėjau ankstyvu ugdymu ir labai apsidžiaugiau, kad įdėjot prezentacijas. Deja man rašo, kad linkas neaktyvus schmoll.gif
Gal galit padėti? Ar aš ko nemoku?

Ačiū labai

smile.gif
Atsakyti