As turiu CD "Вундеркинд с пелёнок" для детей от 0 до 6 лет, įgarsinta rusu kalba (kas turi noro manau gali pats pasidaryti lietuviskai, nes ten Power Point prezentacijos). Kam įdomu galiu perrašyti. Visa info apie CD galima rasti CIA. Apie tai, kaip naudotis prezentacijom ir informacija apie Domano metoda taip pat yra irasyta i CD.
O gal galit kur nors internete patalpinti
Fainas dalykelis
as net sugebejau i lietuviu kalba isversti ir parasyti
O ten koks nors garsas yra ?
Man sta cia taip pat patiko http://alicepush.nar...sentations.html
Suprantu, kad galima pasidaryti patiems, tk nelabai nutuokiu kaip
Gal kas turi ideju ar aisku instruktaza gal atlikti

QUOTE(Brigit @ 2007 02 15, 16:49)
O gal galit kur nors internete patalpinti
Fainas dalykelis
as net sugebejau i lietuviu kalba isversti ir parasyti
O ten koks nors garsas yra ?
Gal kas turi ideju ar aisku instruktaza gal atlikti 

Kai turesiu daugiau laiko galesiu patalpinti. Garsas yra prie visu prezentaciju. Pasidaryti tai galima, jeigu turi daug laisvo laiko. Bet kam tiek vargti, jeigu jau yra padarytu

[quote=Izida,2007 02 20, 15:46]
Kai turesiu daugiau laiko galesiu patalpinti. Garsas yra prie visu prezentaciju. Pasidaryti tai galima, jeigu turi daug laisvo laiko. Bet kam tiek vargti, jeigu jau yra padarytu
Mane labai domina jo metodika - labai idomu butu gauti tuos CD ar kokiu kitu formatu tas prezentacijas jei imanoma
Mano vaikiukui jau beveik metukai - kazi ar nepervelu su juo uzsiimineti pagal Domana?????
ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Mane labai domina jo metodika - labai idomu butu gauti tuos CD ar kokiu kitu formatu tas prezentacijas jei imanoma

[quote=vaiduokle2,2007 02 22, 16:26]
Mano vaikiukui jau beveik metukai - kazi ar nepervelu su juo uzsiimineti pagal Domana?????
[/quote]
Ikeliau kelias prezentacijas. Gali parsisiusti is CIA
O CIA pati metodika.

[/quote]
Ikeliau kelias prezentacijas. Gali parsisiusti is CIA
O CIA pati metodika.
man įdomu - ar ta Elmira dar veda kursus? gal jau galėtų pristatyt lietuvių kandidatus į "Garvard"
? Visgi trys metai intensyvaus biznio, oi pardon, darbo su kortelėm

jus nepykit, bet daugumas mamu is proto issikraustei... kudikius skaityt moko, o jie su sauskelnem iki triju metu vaiksto, iki 3 metu vezime vezioja ar uzpakali valo ir pan. Gal jums geriau vaikus mokint (ar tobulint) savarankiskumo buityje? Gal geriau kai 1.5 metu vaikas kojines usimauna, o ne raides pazysta..
QUOTE(RutaT @ 2007 02 25, 18:06)

Tai va. Tame ir esmė, kad jeigu jau pradedi mokyti vaiką, tai reikia ir nebeatleisti tempo. Mano nuomone, jeigu vaikas nueis į eilinės mokyklos eilinę pirmą klasę gerokai aplenkęs savo klasiokus, tai toks "vunderkindas" greitai užmigs ant laurų. O kad neužmigtų, tai metodiką kurti ir korteles ar dar ką ruošti jau turi ištisa suaugusių komanda.
QUOTE(1000inis @ 2007 03 08, 18:45)
jus nepykit, bet daugumas mamu is proto issikraustei... kudikius skaityt moko, o jie su sauskelnem iki triju metu vaiksto, iki 3 metu vezime vezioja ar uzpakali valo ir pan. Gal jums geriau vaikus mokint (ar tobulint) savarankiskumo buityje? Gal geriau kai 1.5 metu vaikas kojines usimauna, o ne raides pazysta..
nu gal ir geriau, kai tas kojines užsimauna

Kažkaip nei viena nėra pasakiusi kokios yra tradicinės lietuviškos šeimos vertybės ir kaip jas ugdytų savo vaikuose. Kaip mokys mažiuką pasakyti "ačiū" ir "prašau",o tai irgi reikalauja pastangų.
Kur dingo supratimas,kad vaikas nėra eksperimentas,kai nepavykus nebus galima mąstymą ištaisyti.Laiko nepasuksi atgal,klaidos atsiliepia visam gyvenimui,o kūdikio psichika yra ypač jautri.Kaip yra metodika,taip ir jos trūkumai,o pasekmės vaikams.
Mes mamos,vaikai gimė su teise į laimingą vaikystę,į individualų mąstymą,saugią ateitį.Kaip mes sugebėsime tai užtikrinti,nuo to priklauso ar vaikui atetyje neiškils bendravimo problemų,psichosomatinių sutrikimų.
Mylėkime vaikus neperlenkdamos lazdos,nes ji turi du galus.

QUOTE(Izida @ 2007 02 23, 16:56)
Sveiki,
susidomėjau ankstyvu ugdymu ir labai apsidžiaugiau, kad įdėjot prezentacijas. Deja man rašo, kad linkas neaktyvus

Gal galit padėti? Ar aš ko nemoku?
Ačiū labai