Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

Čia fotkė kur matosi kaip prisiūta kilpa viršuje.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai kaip suprantu Jūruže pingvino nugara yra 120 pločio o pilvas 50 centimetru.
Ir eina tik dvi siūles per šonus ir priekije tas isūvas ar ir nugaroje reikia daryti toki įsiūvą.
Bet niekaip nesuprantu kaip tu taip graziai mokejai iškirpti ta medžiagą, turiu omenyje tą siaurėjanti kraštą. Neisivaizduoju kaip reiks tokį dailų iškirpti smile.gif.
Atsakyti
Nugara platesnė nei priekis. Nugara susiūta iš dviejų dalių, o priekyje tik apačioje įsiuvas. O iškirpti reikia pagal lekalą kad lygiai gautųsi. Kadangi jie nėra dideli tai ir iškirpti nesudėtinga.
Atsakyti
Aš tai kol kas tegaliu pasigirti "šiknasėdžiais" (oi kaip mane bara vyras už tą žodį blush2.gif )
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 10 17, 14:20)
Aš tai kol kas tegaliu pasigirti "šiknasėdžiais" (oi kaip mane bara vyras už tą žodį  blush2.gif )
user posted image

user posted image

Irgi labai geras daiktas thumbup.gif , ypac vaikams. O kas ten viduj? Porolono gabalas ar irgi granules?
Atsakyti
QUOTE(Ingaterla @ 2005 10 17, 14:57)
Irgi labai geras daiktas thumbup.gif , ypac vaikams. O kas ten viduj? Porolono gabalas ar irgi granules?

Granulės. Labai gerai išsiformuoja pagal užpakalį smile.gif Ir klūpėti ant jų patogu smile.gif
Atsakyti
O thumbup.gif thumbup.gif
visai fainas foteliukas smile.gif
Na bet jus ir isradingos smile.gif sumastot visokiu smile.gif
Atsakyti
Na, aš jau pabaigiau savo sėdmaišį. Didokas gavosi g.gif . O su granulėm nebuvo taip blogai, kaip tikėjausi jūsų paskaičiusi wink.gif Vaikai dabar abu duodasi patenkinti smile.gif
Atsakyti
Raideles, ikelk foto parodyk koki grazuoli padarei biggrin.gif
Atsakyti
Mano modeliukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, žiūrėkit, ką radau! Gal idėjos tiks Jūsų sėdmaišiams gaminti?
ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 04 lapkričio 2005 - 15:04
QUOTE(Susiena @ 2005 11 04, 16:02)
Merginos, žiūrėkit, ką radau! Gal idėjos tiks Jūsų sėdmaišiams gaminti?
ČIA

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
sitas visai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 04 lapkričio 2005 - 17:58