Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

user posted image
o kaip tokios ?
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 11 04, 17:50)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
sitas visai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O čia iš ko jis pagamintas blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2005 11 04, 18:02)
O čia iš ko jis pagamintas blink.gif  thumbup.gif

Itariu, padarytas kazkoks kreslas, pasiuta daug "kugiuku" (kiekvienas is 4 trikampiu ir kazkuo prikisti) ir jie kazkaip pritvirtinti prie to "pradinio" kreslo g.gif
Atsakyti
Siuvusios sedmaisius pasidalinkit savo patirtim smile.gif Kaip naudojasi,ar sukrito,ar vistik naudingas daiktas? O gal dabar kazka kitaip darytumet ?? Kaip del dydzio ? Daug klausimu surasiau biggrin.gif Bet labai idomu tongue.gif
Atsakyti
Ką aš žinau... Kažkaip perdegiau. Pasisiuvau, porą mėnesių patampėm ir dabar į balkoną išnešėm. Tiesa pasakius vietos užima nemažai, granulės sukrito, reikėtų papildyti. Be to manieji juodi, tai labai dulkės ant jo kimba. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 12 01, 06:04)
Siuvusios sedmaisius pasidalinkit savo patirtim smile.gif Kaip naudojasi,ar sukrito,ar vistik naudingas daiktas? O gal dabar kazka kitaip darytumet ?? Kaip del dydzio ? Daug klausimu surasiau biggrin.gif Bet labai idomu tongue.gif

Čia truputį ne į temą, bet- Jumi, tu čia tokia ankstyva prie kompo, ar tokia vėlyva? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2005 12 01, 10:26)
Čia truputį ne į temą, bet- Jumi, tu čia tokia ankstyva prie kompo, ar tokia vėlyva? g.gif ax.gif

user posted image einu i musu tema papasakot user posted image
Atsakyti
Bėgte marš tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 12 01, 06:04)

Sukrito - is karto reikejo pilt tuos du maisus granuliu, butu ne per daug. O naudojamas kasdien ir intensyviai. Tiesa, naudoja vyras ir vyresnysis vaikas, kai telika ziuri. As kai mezgineju daznai prie teliko, tai man nelabai patogu.
Beje, ciupinejau viena fabrikini. Ten irgi tokios granules supiltos ir tie, kas naudoja sake, kad gerokai sukrito. Del dydzio tai gana didelis daiktas, bet nesiskundziu, gali visai patogiai ir du suauge nutupt.
Atsakyti
mano sėdmaišyje tik 1 maišas granulių. Tai nė nežinau ar sukrito ar ne, nes jis toks dribsnis yra lotuliukas.gif
Aš retai sėdžiu ant jo, bet yra kas ateina ir pasigenda jo, jei jis būna kitam kambaryje rolleyes.gif
Mergučė labai mėgsta bėgt ir krist ant jo, tai pas mus namie jis praverčia rolleyes.gif
Atsakyti
O mano tai dar tik pamušalinis variantas, vis nerandu laiko išlėkti paieškoti medžiagos viršui. Bet naudojamas tai kasdien. Net katinas jį pamėgo. bigsmile.gif
Granulės gal šiek tiek susigulėjo, o gal per mažai pripyliau iš karto. Reikės praardyti ir supilti likusias. Tada bus supilti 2 maišai. smile.gif
Atsakyti
granules sukrito, bet papildem smile.gif kuriam laikui liux smile.gif
siaip tai pas mus labai megstamas daiktas smile.gif ir sveciams baisiai patinka smile.gif vyrai netgi praso, kad ir ju zmonos pasiutu smile.gif
Atsakyti