Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(ilja @ 2005 12 29, 00:07)
Pirkau 2 maišus po 0,2 kub.m., bet antro tik pusę supyliau. Gal po kokio mėnesio reikės truputuką papildyt, nes šiek tiek susisėdi smile.gif

Priminkite, kur granuliu galima ir uz kiek nusipirkti? g.gif
Atsakyti
mes kai buvom Turkijoje kazkada tai man baaaaisiai patiko tas reikalas bo ten vos ne kiekvienoje kavineje prie juros tu "bean bag'u" prideta. Jie is dirbtines odos pasiuti. Vienzo gaunasi taip pasiimi sedmaisi varai i ta vieta kur TU NORI sedeti (nu tipo vaizdas i jura ar pan) griuni i ji ir gurksnoji kokteili. Kaifas nerealus !!!

O man tai sitie labai patiko:
http://www.leatherbe...k/beanchair.htm
http://www.franklinm...animillows.html
http://www.babybednb...or/beanbag.html
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2005 12 29, 23:02)

Kaune tai galima tiesiai "Kauno šilo" firminėje parduotuvėje. Jie jas gamina.
O šiaip galima "Senukuose". Kainuoja maišas apie 10 Lt
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2005 12 30, 15:07)

Čia jau tiesiog meno kūriniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 12 29, 15:26)
Ilja labai fainas sedmaisis !!!!
Mazajai patinka?

Ačiū ax.gif
Labai patinka, bet kadangi jis pas mano sesę, tai nedažnai jai tenka pasidžiaugti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2005 12 29, 22:02)

Pirkau "Seniuose", vienas maišas kainavo 15 Lt.
Atsakyti
nu pagaliau prisivercheu shita tema perskaityti, ir nesuprantu kodel anxcheu to nepadariau thumbup.gif
keletas klausimu - buvo kalbama apie POLIESTERIO ir POLISTEROLIO granules. tai cia skirtingi dalykai ar ne? ir apie tas silikono granules dar kas nors galvoja, ar nelabai?

ir kaip supratau, jeigu susisedi granules ir jas reik nuolat papildyti, tai neapsimoka daryti vidinio maisho? ar ir vidiny su uzhtrauktuku kaip nors? man tie uzhtrauktukai nelabai patinka, gal kas bandet koky varianta su raishtukais ar lipdukais, ar dar kaip?
Atsakyti
Paaiškinkit man kiek medžiagos reikia sėdmaišiui pagal Olaivos brėžinį? Aš suskaičiavau 5m2, o dar kelios merginos ~3m2 doh.gif Šiaip labai fainas dalykėlis knygai skaityti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 01 05, 20:33)
Paaiškinkit man kiek medžiagos reikia sėdmaišiui pagal Olaivos brėžinį? Aš suskaičiavau 5m2, o dar kelios merginos ~3m2 doh.gif Šiaip labai fainas dalykėlis knygai skaityti wub.gif

Aš kvadratiniais metrais neskaičiuočiau schmoll.gif Nes pirksi ne tik tą medžiagą, kurią sunaudosi, bet nemažai ir "atsimes" doh.gif Mano skaičiavimais, tai reiktų apie 5 m, jei jos plotis bus 1,4 m (bent Audėjuje buvo tokio pločio gobelenas) smile.gif
Atsakyti
Aš dabar galvoku apie sopkutę pasisėdėjimams tokią sėdmaišinę... gal kas turi kokių idėjų kaip tokią pasisiuti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
arba dar:
user posted image
Atsakyti
smile.gif sveikutės kur sėdmaišininkės dingo gal kas ka naujo pasisiūvo ,ar kokių įdėjų turi aš irgi žadu sėdmaišį neužilgo siūtis tik nežinia , kaip išeis g.gif
Atsakyti